- 28 Ocak 2022
- 8
- -2
- 1
- Konu Sahibi Caresiz2022
-
Cok haklisinizSevilmeyen bir kadın olarak evliliğinizi sürdürdüğünüzü düşünün. Bir kaç yıl sonrasını görebiliyor musunuz. İnsan sevilmeye sevilmeye sevginin ne olduğunu unutur. Artık tatmadığınız bilmediğiniz bu duyguyu çocuklarınıza nasıl vereceksiniz? Belkide ne görüyorsanız çocuklarınızada onu yansıtacaksınız. Yani sevgisizliği. Mutsuz bir anneyi hak ediyorlar mı sizce? Kendinize ve çocuklarınıza bunu reva görmeyin. Maddiyat her şey değil.
Cok haklisiniz.Sanmayinki Maddi durumu cok iyide ondan ayrilamiyorum normal.Sevilmeyen bir kadın olarak evliliğinizi sürdürdüğünüzü düşünün. Bir kaç yıl sonrasını görebiliyor musunuz. İnsan sevilmeye sevilmeye sevginin ne olduğunu unutur. Artık tatmadığınız bilmediğiniz bu duyguyu çocuklarınıza nasıl vereceksiniz? Belkide ne görüyorsanız çocuklarınızada onu yansıtacaksınız. Yani sevgisizliği. Mutsuz bir anneyi hak ediyorlar mı sizce? Kendinize ve çocuklarınıza bunu reva görmeyin. Maddiyat her şey değil.
Cok haklisiniz
Cok haklisiniz.Sanmayinki Maddi durumu cok iyide ondan ayrilamiyorum normal.
Kuru ekmek yerim ama daha fazla kendimi bukadar asalatmam.Allah bi kolaylik vericektir kaderimizde ne varsa görücez.
Inanin tartismalar hep kücük seylerdi.Onun benim biseyden sikayet etmeme dayanamayip büyülterek bagirip cagirmasiydi.Tartışma neydi
Konu sahibi sevseydi, her şey ortadayken bu kadar bakarkör davranamazdi. Bence sevmiyor, seviyorum diyerek, kendini kandırıyor sadece. Seven kadın hap bulacakta susacak. Niye kardeş gibiyiz diye adamı bunaltmayacak. Burada sessizce kabulleniş ve dediğiniz gibi konfor alanını sevme durumu var. Öyle bir konfor alanı ki, aldatilmayi gozardi edip, düzelecek diye yureklendirilmeyi bekliyor.Adam kadini bakici ve hizmetci, kadin da adami maddi dayanak yapmis, aslinda burda karsilikli bi birbirinden faydalanma ve birbiri icin yaratilan isine gelme durumu var. Bu zor degisir, konu sahibi hala seviyorum diyo çünkü. Ama adam kendine ayri bi hayat kurmus bile, evi otel gibi kullaniyo, muhtemelen sabit biri var adamin hayatinda.
Sence değişir mi?Merhaba,
biraz uzun olabilir simdiden okuyanlara tesekkür ederim.
15 senelik evliyim 2 tane cocugum var severek evlendim esim yabanci.Ara ara büyük tartismalarimiz oluyordu evi terk ettigide oldu.4 sene önce yine bir tartismadan sonra ayni evin icinde 5 ay konusmadan yasadik.Bir sekilde barisdiktan sonra aramiz eskisi gibi olmadi.Yani 4 senedir aramizda bir iliski yok.Ne bir yakinlasma hicbirsey, acik acik konustugumda yogun is hayatindaki problemler yüzünden böyle oldugunu söyledi herzaman.Veya senelerce benim yüzümden oldugunu hareketlerim davranislarim onu benden uzaklastirdigini söyledi.Cocuklarla tatile gittigimizde bile ayni sekil arkadas gibi gezdik geldik.
Son bir senedirde kendi hayatini yasiyo isden cafeye takilmaya ordan eve ve uyumaya.
Sanki yeryüzünde ondan baska is stressi gecim derdi olan biri yok.Fazla uzatmicam ben acik sekilde artik böyle yasamaya dayanamadigimi söyledim kendisini toparlamasi gerektiginide söyledim ama degisen bisey yok.
Simdi ne yapacagimi bilmiyorum malesefki cok seviyorum ama kendisinden en ufak bir karsilik yok bir sarilma bile yok.
Kimseye derdimi anlatamiyorum en yakinima anlattim ilerisini düsün cocuklarin var.
Bu sekilde yasamayi kim kabul eder.
Ne ayrilmaya cesaret edebiliyorum nede bu duruma katlanabiliyorum.Cocuklarima üzülüyorum babasiz yetisecekleri icin.
Piskolojik olarak kendimi cok kötü be degersiz hissediyorum.
Sonradan neolucak bir kac sene daha sabretsem böyle bir insan degisirmi ?
Bi konu mu açsanız acaba?Bunu okuyan herkese bir şey sormak istiyorum ya. Partnerlerinizle ayni evin içinde küs kalma süreniz ne kadar?
En fazla birkaç saat. Çoluk çocuk var, ne kadar kırılırsam kirilayim sırf onların dengesini bozmamak adına birkaç saat sonra onlar farkina bile varmadan konusurum. Çocuklardan önce de böyleydi aslında. Aynı evin içinde kuslugu aklım almıyor günlerce hatta haftalarca.Bunu okuyan herkese bir şey sormak istiyorum ya. Partnerlerinizle ayni evin içinde küs kalma süreniz ne kadar?
Anlamsız olur çünkü konu sahibine bir şeyleri göstermesi bakımından sordumBi konu mu açsanız acaba?
Kendiniz için soruyorsunuz sandım.. Ama buradaki olay bana küslükten daha öte bişey gibi gözüktü açıkçası.Anlamsız olur çünkü konu sahibine bir şeyleri göstermesi bakımından sordum
Yani bizim de küslüğümüz en fazla 1 gün sürüyor ki küçük çocuk olsa onu da yapmak istemem. Gerilimi anlayacak stres olacak falan, sağlıklı yetişkin davranışı değil gerçektenEn fazla birkaç saat. Çoluk çocuk var, ne kadar kırılırsam kirilayim sırf onların dengesini bozmamak adına birkaç saat sonra onlar farkina bile varmadan konusurum. Çocuklardan önce de böyleydi aslında. Aynı evin içinde kuslugu aklım almıyor günlerce hatta haftalarca.
Ben çocukken annemle babam çok sik kuserdi. Babam anneme ya da annem babama bir şey soyleyecegi vakit, beni aralarında aracı yaparlardı. Onun sözünü ona onunkini ona ulastirirdim. Bir çocuk için o kadar kötü bir travma ki.
Yok, 5 ay konuşmadan aynı evde kaldıklarını duyunca çok şaşırdım, bu normal değil yani hani herkes küsüşüyor ediyor falan da özellikle çocuk varken nasıl mümkünKendiniz için soruyorsunuz sandım.. Ama buradaki olay bana küslükten daha öte bişey gibi gözüktü açıkçası.
4 senedir aynı evde arkadas kalmanız ortada bi evlilik olmadıgını gösteriyor.Merhaba,
biraz uzun olabilir simdiden okuyanlara tesekkür ederim.
15 senelik evliyim 2 tane cocugum var severek evlendim esim yabanci.Ara ara büyük tartismalarimiz oluyordu evi terk ettigide oldu.4 sene önce yine bir tartismadan sonra ayni evin icinde 5 ay konusmadan yasadik.Bir sekilde barisdiktan sonra aramiz eskisi gibi olmadi.Yani 4 senedir aramizda bir iliski yok.Ne bir yakinlasma hicbirsey, acik acik konustugumda yogun is hayatindaki problemler yüzünden böyle oldugunu söyledi herzaman.Veya senelerce benim yüzümden oldugunu hareketlerim davranislarim onu benden uzaklastirdigini söyledi.Cocuklarla tatile gittigimizde bile ayni sekil arkadas gibi gezdik geldik.
Son bir senedirde kendi hayatini yasiyo isden cafeye takilmaya ordan eve ve uyumaya.
Sanki yeryüzünde ondan baska is stressi gecim derdi olan biri yok.Fazla uzatmicam ben acik sekilde artik böyle yasamaya dayanamadigimi söyledim kendisini toparlamasi gerektiginide söyledim ama degisen bisey yok.
Simdi ne yapacagimi bilmiyorum malesefki cok seviyorum ama kendisinden en ufak bir karsilik yok bir sarilma bile yok.
Kimseye derdimi anlatamiyorum en yakinima anlattim ilerisini düsün cocuklarin var.
Bu sekilde yasamayi kim kabul eder.
Ne ayrilmaya cesaret edebiliyorum nede bu duruma katlanabiliyorum.Cocuklarima üzülüyorum babasiz yetisecekleri icin.
Piskolojik olarak kendimi cok kötü be degersiz hissediyorum.
Sonradan neolucak bir kac sene daha sabretsem böyle bir insan degisirmi ?
Hoş geldin Esra Ezmeci'nin promosyoncusu. Ne kadar prim alıyorsunuz ?abla benden büyük olduğunuz için abla diyorum tek tavsiyem şu esra ezmecinin kadınlar sıcak erkekler soğuk sever kitabını ve iz bıraktığın kadar varsın kitaplarını al oku eşine uygula ilişkiler düzeliyor çok etkili iletişim tavsiyeleri var instagramdan takipte et kadını yardımı dokunacağına inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?