5 yıldır birlikteyiz 10 aydır nişanlıyım ve nişanlımın ailesi hicbirsey almıyor herşeyi nişanlım yapıyor ev eşya düğün babası sadece 4 bilezik yapacaktı ve bana kalın bileziklerden yapacağını söyledi fakat ince yaptı ben bunu aileme söyledim ve bir şekilde kabul ettiler ve dün öğrendim ki babası bilezikleri satmış ve nişanlıma 5 ay sonra annesi söyledi hatta ilk bana söyledi nişanlıma söylerim diye de korkup ona söylemiş ve ben bu olaylar olmadan birkaç gün önce bayramda bileziklerimi getirip takın demiştim babası nişanlıma yapacağım bayramda 2 tane düğünde de 2 tanesini yapar takarım demiş ben bunu aileme söylemeyemiyorum babamın yüzüğü atmasından korkuyorum ben nişanlıma bayrama takilmazsa yüzüğü atarım dedim babam bayrama kadar kredi çekip düğün salonu tutarsa belirli olmayan bişey için borca girecek ve evde tek o çalışıyor kredi yi çekse faizi var nasıl ödeyecek nişanlım ailene söyleme baban yüzüğü atar diyor bayrama kadar bekle yapacak diyor ama ben babasına güvenmiyorum bayramda yapmazsa bende yüzüğü attığımda kızın biliyordu derlerse babama çok mahçup olurum özellikle kredi cekip düğün salonu tutarsa ben ne yapayım lütfen yardımcı olun bana akıl verin.