Bebek ab veya a olursa mictiginin resmidir o zaman. Insallah babasi budur. Insallah bu uzuntun ve vicdan azabndan baska bedel odemk zorunda kalmazsin.
yani aptal yerine konup sahte bir konuya yorum yapmak istemiyorum ama günahı senin boynuna konu sahibesi. gelip burda akıl aranacağına, kendininkini kullan. iki adamı idare etmişsin, bunu mu halledemeyeceksin? etik metik bıraksınlar bunları. yapacağın basit alacaksın adamın saçını yapacaksın testi. kimdense çocuk onla büyüteceksin çocuğu. çocuğun hayatı söz konusu burda, adamların kırılıp kırılmaması değil. neyse yinede fake kokuyor. bol şans.
Bu konu fake falan degil tek care sanirim dna testi hepiniz bunu soyluyorsunuz bunu da cakirmadan nasil yaparim kimse uzulmeden halletmek ist.iyorum ama bu mumkun degil diger kisi evlenmeden once 4 yil ciktigim insandi bugun ondan olduguna emin olsam anin da soylerim..ve ilk onunla birlikte oldum ondan olma ihtimali daha yuksek degil mi.. Ama ben bunu bile bile ikinci kisiyi tercih ettim
Ki acikcasi su an yasadigim insanla da mutlu dgilimm hic bir ortak noktamiz yok onun da ilk evliliginden bir oglu var haftada bir gun bizimle kaliyor onuda hic istemiyorum... Her yonden cikmazdayim galiba terkedicem
canım o zaman sana öneri tek, kiminle mutluysan onunla yaşa. yinede babanın kim olduğunu saklama. temiz yalansız bir hayat sür sevdiğin ortak noktaların olan ve sana huzur veren kişiyle. yani hem bunca şey yapıp hemde istediğimle olayım, çocuğun babası ben kimi seçersem o olsun deme lütfen. hakkında hayırlısı...
korunma diye bir şey var.kimdense kimden olan yine doğacak çocuğa olacak.
annen ve baban ne diyor bu bebek işine
Bence bu bayan eşini aldatmış yoksa okadarda umursamaz bence eşide duyacak dıye korkuyor benim görüşüm bu ben bu şekilde inanıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayir dusunduguuz gibi degil
Bu konu gercek lutfen inanin mubarek gunler de boyle bisey olmasa ne diye yazayim arkadaslar
kız sana çok güldümmDert etmeyin grup yapin pampaaaa
DNA testini yaptırdı diyelim, ya çocuk ötekindense...
Söylemicem diyor zaten, şimdiki beraber yaşadığı adama kakalayacakmış
Bir ömür vebal alıcak işte çocuk diğerindense.
Tabiki de merak ediyorum kimden oldugunu ve cok uzgunm onlemini aldigim halde hamile kaldim basima gelenler saka gibi cidden benim b rh negatif esimin b pozitif bana cok guveniyor boyle biseyin olabilceni kesinlikke dusunmez ama ben vicdan olarak cok rahatsizim ki kesin olarak ondan degil diye bisey yok bi ihtimalde olsa benim kafam karisiyo
kız sana çok güldümm
öncelikle erkek pozitif kadın negatif olduğunda sorun yaşanıyor onu bi araştır derim.
açıkçası ben bu adamların yerinde olsam ve gerçeği öğrensem terke eder giderim. bence sen de bunu düşün ona göre davran. al çocuğunu sıfırdan bi hayat kur kendine. bu ne saçma bi hal alacak. şu an yaşadığın adamdan değilse diğerine gidiceksin sana geldim bu da bebeğin, bundansa seninle kalıyorum. o adamların yerinde olmak istemezdim. iyi ki bebeğin de erkekmiş. sana sahip çıkar ileride.
haa ayrıca ben bu konuyoa inandım kızlar. neden biliyor musunuz.
kardeşimin başında da aynı böyle bi illet var ve benim keriz kardeşim çocuk kendine benzediği için şüphe bile etmedi. inşallah da ondandır.
20 yaşında bir kız evden kurtulmak için adamın biriyle evleniyor memleketinden başka bi şehre geliyor. sonra benim salak kardeşimi kancaya takıyor.
diğer adamdan boşanıp gelip kardeşime çöktü. aylarca evlerinde kaldı. evlerinde diyorum çünkü annemiz ayrı kardeşimle. sonra bi gün çekip gitti kız başka bi şehre. 15 gün sonra döndü. aradan 1 ay geçti hamileyim dedi. 300 gün nikah yasağı oluyo yeni boşanmışların. beklediler. gün dolunca nikahlandı. doğum da yaptı. şimdi keyfinde.
kınamıyorum. bir yandan da seviniyorum sokaklarda gezecek bir kız kurtuldu diye. bu hikayeyi çok benzettim bizimkine. hatta şüphelendim bile
yaşanana şey hiç mi hiç hoş değil.
adamlar kendini keriz yerine konduğunu anlayınca ne olacak. kardeşim gibiyse mesele değil ama ya tersi ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?