• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresiz:(

Bebek ab veya a olursa mictiginin resmidir o zaman. Insallah babasi budur. Insallah bu uzuntun ve vicdan azabndan baska bedel odemk zorunda kalmazsin.

Simdi dr bebek dogunca kan grubuunu soyler ama aksi bisey olursa bile bisEy der mi acaba normalde kan uyusmazliniz var dedi bebeK dogunca senin kan grubundan olursa sorun yok dedi ama baska olursa bi igne yapicaz dedi of kafam daha da karisti

yani aptal yerine konup sahte bir konuya yorum yapmak istemiyorum ama günahı senin boynuna konu sahibesi. gelip burda akıl aranacağına, kendininkini kullan. iki adamı idare etmişsin, bunu mu halledemeyeceksin? etik metik bıraksınlar bunları. yapacağın basit alacaksın adamın saçını yapacaksın testi. kimdense çocuk onla büyüteceksin çocuğu. çocuğun hayatı söz konusu burda, adamların kırılıp kırılmaması değil. neyse yinede fake kokuyor. bol şans.

Bu konu fake falan degil tek care sanirim dna testi hepiniz bunu soyluyorsunuz bunu da cakirmadan nasil yaparim kimse uzulmeden halletmek ist.iyorum ama bu mumkun degil diger kisi evlenmeden once 4 yil ciktigim insandi bugun ondan olduguna emin olsam anin da soylerim..ve ilk onunla birlikte oldum ondan olma ihtimali daha yuksek degil mi.. Ama ben bunu bile bile ikinci kisiyi tercih ettim

Bu konu fake falan degil tek care sanirim dna testi hepiniz bunu soyluyorsunuz bunu da cakirmadan nasil yaparim kimse uzulmeden halletmek ist.iyorum ama bu mumkun degil diger kisi evlenmeden once 4 yil ciktigim insandi bugun ondan olduguna emin olsam anin da soylerim..ve ilk onunla birlikte oldum ondan olma ihtimali daha yuksek degil mi.. Ama ben bunu bile bile ikinci kisiyi tercih ettim

Ki acikcasi su an yasadigim insanla da mutlu dgilimm hic bir ortak noktamiz yok onun da ilk evliliginden bir oglu var haftada bir gun bizimle kaliyor onuda hic istemiyorum... Her yonden cikmazdayim galiba terkedicem

Ki acikcasi su an yasadigim insanla da mutlu dgilimm hic bir ortak noktamiz yok onun da ilk evliliginden bir oglu var haftada bir gun bizimle kaliyor onuda hic istemiyorum... Her yonden cikmazdayim galiba terkedicem

canım o zaman sana öneri tek, kiminle mutluysan onunla yaşa. yinede babanın kim olduğunu saklama. temiz yalansız bir hayat sür sevdiğin ortak noktaların olan ve sana huzur veren kişiyle. yani hem bunca şey yapıp hemde istediğimle olayım, çocuğun babası ben kimi seçersem o olsun deme lütfen. hakkında hayırlısı...

canım o zaman sana öneri tek, kiminle mutluysan onunla yaşa. yinede babanın kim olduğunu saklama. temiz yalansız bir hayat sür sevdiğin ortak noktaların olan ve sana huzur veren kişiyle. yani hem bunca şey yapıp hemde istediğimle olayım, çocuğun babası ben kimi seçersem o olsun deme lütfen. hakkında hayırlısı...

Dogru diyosun da bu saatten sonra bunu nasil yaparim onu bilmiyorum..butun bunlarin sonucu teste dayaniyor sanirim ilk once testi yaptirip daha sonrasin da diger kisiden cikarsa ona soylmek su an berbr oldugum kisiden cikarsa zaten diger yana donme sansim olmiycak

ben konunun gerçek olduğuna inanıyorum.Hayatta ne ilginç şeyler görüyor,ya da duyuyoruz neden kimse hala inanmak istemiyor anlamadım.Konu sahibinin samimiyetine diğer yorumlara bakarak inandım.Hakkında hayırlısı olsun inşallah doğru kararı verirsin.

Bu kadın eşini aldatmış bence sevhili felan hikaye şimdi düşünüyo sevgilidenmi eşimdenmi die

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

korunma diye bir şey var.kimdense kimden olan yine doğacak çocuğa olacak.

Bu konu gercek lutfen inanin mubarek gunler de boyle bisey olmasa ne diye yazayim arkadaslar

Kuzum sen tez falan mı hazırlıyorsun, milletin nabzını ölçüyorsun girmişsin buraya?Bu kadar şeyin doğru olacağına hiç ihtimal vermiyorum!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dert etmeyin grup yapin pampaaaa:27:
kız sana çok güldümm :9::9::9:

DNA testini yaptırdı diyelim, ya çocuk ötekindense...
Söylemicem diyor zaten, şimdiki beraber yaşadığı adama kakalayacakmış :31:
Bir ömür vebal alıcak işte çocuk diğerindense.

Tabiki de merak ediyorum kimden oldugunu ve cok uzgunm onlemini aldigim halde hamile kaldim basima gelenler saka gibi cidden benim b rh negatif esimin b pozitif bana cok guveniyor boyle biseyin olabilceni kesinlikke dusunmez ama ben vicdan olarak cok rahatsizim ki kesin olarak ondan degil diye bisey yok bi ihtimalde olsa benim kafam karisiyo

öncelikle erkek pozitif kadın negatif olduğunda sorun yaşanıyor onu bi araştır derim.

açıkçası ben bu adamların yerinde olsam ve gerçeği öğrensem terke eder giderim. bence sen de bunu düşün ona göre davran. al çocuğunu sıfırdan bi hayat kur kendine. bu ne saçma bi hal alacak. şu an yaşadığın adamdan değilse diğerine gidiceksin sana geldim bu da bebeğin, bundansa seninle kalıyorum. o adamların yerinde olmak istemezdim. iyi ki bebeğin de erkekmiş. sana sahip çıkar ileride.

haa ayrıca ben bu konuyoa inandım kızlar. neden biliyor musunuz.

kardeşimin başında da aynı böyle bi illet var ve benim keriz kardeşim çocuk kendine benzediği için şüphe bile etmedi. inşallah da ondandır.
20 yaşında bir kız evden kurtulmak için adamın biriyle evleniyor memleketinden başka bi şehre geliyor. sonra benim salak kardeşimi kancaya takıyor.
diğer adamdan boşanıp gelip kardeşime çöktü. aylarca evlerinde kaldı. evlerinde diyorum çünkü annemiz ayrı kardeşimle. sonra bi gün çekip gitti kız başka bi şehre. 15 gün sonra döndü. aradan 1 ay geçti hamileyim dedi. 300 gün nikah yasağı oluyo yeni boşanmışların. beklediler. gün dolunca nikahlandı. doğum da yaptı. şimdi keyfinde.

kınamıyorum. bir yandan da seviniyorum sokaklarda gezecek bir kız kurtuldu diye. bu hikayeyi çok benzettim bizimkine. hatta şüphelendim bile :37:
yaşanana şey hiç mi hiç hoş değil.
adamlar kendini keriz yerine konduğunu anlayınca ne olacak. kardeşim gibiyse mesele değil ama ya tersi ise :ssz:

kız sana çok güldümm :9::9::9:

öncelikle erkek pozitif kadın negatif olduğunda sorun yaşanıyor onu bi araştır derim.

açıkçası ben bu adamların yerinde olsam ve gerçeği öğrensem terke eder giderim. bence sen de bunu düşün ona göre davran. al çocuğunu sıfırdan bi hayat kur kendine. bu ne saçma bi hal alacak. şu an yaşadığın adamdan değilse diğerine gidiceksin sana geldim bu da bebeğin, bundansa seninle kalıyorum. o adamların yerinde olmak istemezdim. iyi ki bebeğin de erkekmiş. sana sahip çıkar ileride.

Normalde kan uyusmazligi oluyor ve bebek dogdugun da eger anne kan grubundan olursa birsey yapmiyorlarmis fakat farkli kan grubu olursa bebege bir igne yapiyorlarmis..

haa ayrıca ben bu konuyoa inandım kızlar. neden biliyor musunuz.

kardeşimin başında da aynı böyle bi illet var ve benim keriz kardeşim çocuk kendine benzediği için şüphe bile etmedi. inşallah da ondandır.
20 yaşında bir kız evden kurtulmak için adamın biriyle evleniyor memleketinden başka bi şehre geliyor. sonra benim salak kardeşimi kancaya takıyor.
diğer adamdan boşanıp gelip kardeşime çöktü. aylarca evlerinde kaldı. evlerinde diyorum çünkü annemiz ayrı kardeşimle. sonra bi gün çekip gitti kız başka bi şehre. 15 gün sonra döndü. aradan 1 ay geçti hamileyim dedi. 300 gün nikah yasağı oluyo yeni boşanmışların. beklediler. gün dolunca nikahlandı. doğum da yaptı. şimdi keyfinde.

kınamıyorum. bir yandan da seviniyorum sokaklarda gezecek bir kız kurtuldu diye. bu hikayeyi çok benzettim bizimkine. hatta şüphelendim bile :37:
yaşanana şey hiç mi hiç hoş değil.
adamlar kendini keriz yerine konduğunu anlayınca ne olacak. kardeşim gibiyse mesele değil ama ya tersi ise :ssz:

Oluyor iste insanin basina gelmiycek diye bisey yok ne yazik ki bende uzgunm boyle olmasina ama su satten sonra neler olucak bilemiorm tek istedigim bebegmi saglikli bi sekilde kucagima almak ve sorunsuz bi hayat kafam cok karisik kurcaladikca birseyler cikicak cunku herkes cok daha fazla uzulucek

Back