• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresiz:(

Acil bir psikologa gitmelisiniz ! Durum acil!Zihniyet değişmedikce 4.adamdan da olur 5.den de.Ayrıca inandırıcı gelmedi ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gızlı saklı bırsey olmaz illakı öğrenecek dneA testı yaptır evlendın mı sen o adamlA ve allah bılıyor kul bılse ne anlamı var ki benim görüşüm çok zor bır durum adamada yazık ve dıger kişiyi biliyormu adam

Resmi nikah yapmadik daha diger kisi ilk hamile kaldigim da biliyordu fakat aldirdigimi biliyor.sonrasini bilmiyor dna testi yaptirdigim da eger diger kisiden cikarsa bunu ona nasil soylerim kaldiramaz kesinlikke terkedip gitmemm lazim anca yani ogrenmmesi gerekir ben bilsem bile benim sizlere sorum bunu esimin ogrenme ihtimali var mi yani bebEk dogdugun da ortaya cikarmi tek cozum dna mi

doktor raporuyla karşıma gelmeden üzgünüm yardım edemicem:19:
prensipleri olan bi hatunum ben:21:

Su oruclu agzimla birsey deemek istemiyorum Allah kalp gozunuzu acsin namussuzlukta bu kadar rahat anlatilmazki canim!!! Allahim iste biz kapi kapi cocuk icin gezerkwn millet babasini bulamiyor.. Allah islah etsin

Resmi nikah yapmadik daha diger kisi ilk hamile kaldigim da biliyordu fakat aldirdigimi biliyor.sonrasini bilmiyor dna testi yaptirdigim da eger diger kisiden cikarsa bunu ona nasil soylerim kaldiramaz kesinlikke terkedip gitmemm lazim anca yani ogrenmmesi gerekir ben bilsem bile benim sizlere sorum bunu esimin ogrenme ihtimali var mi yani bebEk dogdugun da ortaya cikarmi tek cozum dna mi

Daha eşin bile değil bence sen onuda terk et çocugunu tek büyüt en güzeli kimsenin başını yakma yazık günah seninde kafan rahat olur

Konunu okumak bile istemedim bune karışık iştir böyle nedesem sana bilemedim allah dogru yolu göstersin sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar igrenc bir kadinsin sen ya!!! Allah affetsin seni sadece o karnindaki ki oda varsa tabi ona acirim senn gibi bir annesi olacagi icin ha bu hikaye gerceksr bebegin cinsiyeti nedir peki?

Daha eşin bile değil bence sen onuda terk et çocugunu tek büyüt en güzeli kimsenin başını yakma yazık günah seninde kafan rahat olur

Onu da dusundum artik terketsem bile cocugu gormek istycek kayiplara karismam lazim anca.. Soyle duusunuyorum bebegim bu temmuz sonu dogucak allahin izniyle dogduktan sonra test yaptirmayi ve eger ki bu kisiden cikarsa yoluma devam edicem eger diger kisiden cikarsa bu kisiden normal bi sekilde ayrilmak istedigimi soyliycem ve bu sehirdenn kendi memlektime gidicem diger kisi de orada yasiyor ve onun karsisina cikicam cocuk seninn diye ama ayrilsam da bu kisi cocuk icin beni ariycak gormek istiycek onu napcam bilmiyorum.. Hadi hayatima bu seikde devam etsem o da olmaz bir omur boyu icim de kafam da suphe sucluluk nasl yasarim hergun olmek diye buna derler sanirim

Ne kadar igrenc bir kadinsin sen ya!!! Allah affetsin seni sadece o karnindaki ki oda varsa tabi ona acirim senn gibi bir annesi olacagi icin ha bu hikaye gerceksr bebegin cinsiyeti nedir peki?

Kim ister ki boyle olmasini. Evlendim 1 yil evli kaldim esim uyusturcdan oldu.. Bi basima kaldim daha sonrasin da boyle bisey geldi basima ben com mu mutluyum istemezmiydim esim olmeseydI ondan olsaydi cocugum ama kader iste erkek cinsiyeti

Kim ister ki boyle olmasini. Evlendim 1 yil evli kaldim esim uyusturcdan oldu.. Bi basima kaldim daha sonrasin da boyle bisey geldi basima ben com mu mutluyum istemezmiydim esim olmeseydI ondan olsaydi cocugum ama kader iste erkek cinsiyeti

Esinden cocugun olmasni istiyordun adam olunce hemen baska erkeklere kostun bumu yani hayat?? Teyzemin kocasi 20 yil once vefat etti 3 cocukla kaldi hala esine ask duyuyor o mu kadin senmi kadinsin allahtan dogacak sabi kiz degilmis ...

Esinden cocugun olmasni istiyordun adam olunce hemen baska erkeklere kostun bumu yani hayat?? Teyzemin kocasi 20 yil once vefat etti 3 cocukla kaldi hala esine ask duyuyor o mu kadin senmi kadinsin allahtan dogacak sabi kiz degilmis ...

Cok ön yargilisiniz benim o evlilikte bir yil boyunca neler yasadigimi bilmiyorsunuz.neyse saaygi duyuyorm dusuncelerinze ama emin olun kimse boyle bi hayati olsun istemez

hayır bir senaryo yazıyorsun azıcık mantıklı olsun dımı? :27:[/QUOT
Aldirmaya karar verdigim de 2 aylik falandi alamams dr ya hic isim hucum yokta senrymi yazcam ben akil danisiyorum tsmam bende farkindayim hos bi konu olmadiginin ama insanin basina geliyo kinamayin siz daha bana neler soyluyorsunuz

kocanın yasını hiçmi tutmadın yoksa teselliyi diğerlerindemi aradın
hamile kaldığın gün az çok tahmin edilebiliyo yoksa o gün ikisiyledemi birlikte oldunda ondamı bilemiyosun babası hangisi:27:
biz 1 yıldır çocuk olsun diye çabalarken nelerler uğraşıyoruz sabır ver Rabbim

Acta bi tarafina gul nesi komik bunun pardon

Walla canım benim bu söylediklerine inanmamıştım takiiii sen karakterini gösterene kadar ramazan günü bu derece basitleşen bi insandan herşey beklenir

Bu arada sana değil arkadaşın paylaştığı habere güldüm tıklarsan görürsün bebeği zenci çıkmış kocası türk bak yazarkende güldüm:)

kocanın yasını hiçmi tutmadın yoksa teselliyi diğerlerindemi aradın
hamile kaldığın gün az çok tahmin edilebiliyo yoksa o gün ikisiyledemi birlikte oldunda ondamı bilemiyosun babası hangisi:27:
biz 1 yıldır çocuk olsun diye çabalarken nelerler uğraşıyoruz sabır ver Rabbim

Cok uzuldum tabiki allah kimseye o aciyi yasatmasin ama hayat bi sekilde devam ediyor yaptigim yanlis ama oldu pismanim fakat su an ki durumum icin bu cozum degil..ayni gun birlikte olmadim tabiki normalde benim de cocugumun olma ihtimali dusuk olsada dusuk oluyor evliyken bir dusuk yaptim cunku cift rahim var bende.. Ama bu bebegimin. Basina okdr sey gelmesine ragmen dr cok saglikli oldugunu soyluyor ama benm kafam da ki soru isareti ve bunun ortaya cikma ihtimali beni bitiriyo

eger bu dogruysa hic etik bir durum degil allah yardimcin olsun asla yargilamam kinamam uzulmem insanlarin tercihi kendin baglar eger yalansada rabbim ole buyukki ayagina dolandirir sana tavsiyem bebegini dogur gizlice dna testi yaptirt maddi durumun varsa tabi ozelden yaptir o supheyle o bebege hayat zindan olmasin bole burda cozum arama olan olmus zaten iyi gunler

Back