Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmi nikah yapmadik daha diger kisi ilk hamile kaldigim da biliyordu fakat aldirdigimi biliyor.sonrasini bilmiyor dna testi yaptirdigim da eger diger kisiden cikarsa bunu ona nasil soylerim kaldiramaz kesinlikke terkedip gitmemm lazim anca yani ogrenmmesi gerekir ben bilsem bile benim sizlere sorum bunu esimin ogrenme ihtimali var mi yani bebEk dogdugun da ortaya cikarmi tek cozum dna miGızlı saklı bırsey olmaz illakı öğrenecek dneA testı yaptır evlendın mı sen o adamlA ve allah bılıyor kul bılse ne anlamı var ki benim görüşüm çok zor bır durum adamada yazık ve dıger kişiyi biliyormu adam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Resmi nikah yapmadik daha diger kisi ilk hamile kaldigim da biliyordu fakat aldirdigimi biliyor.sonrasini bilmiyor dna testi yaptirdigim da eger diger kisiden cikarsa bunu ona nasil soylerim kaldiramaz kesinlikke terkedip gitmemm lazim anca yani ogrenmmesi gerekir ben bilsem bile benim sizlere sorum bunu esimin ogrenme ihtimali var mi yani bebEk dogdugun da ortaya cikarmi tek cozum dna mi
Daha eşin bile değil bence sen onuda terk et çocugunu tek büyüt en güzeli kimsenin başını yakma yazık günah seninde kafan rahat olur
Daha eşin bile değil bence sen onuda terk et çocugunu tek büyüt en güzeli kimsenin başını yakma yazık günah seninde kafan rahat olur
Onu da dusundum artik terketsem bile cocugu gormek istycek kayiplara karismam lazim anca.. Soyle duusunuyorum bebegim bu temmuz sonu dogucak allahin izniyle dogduktan sonra test yaptirmayi ve eger ki bu kisiden cikarsa yoluma devam edicem eger diger kisiden cikarsa bu kisiden normal bi sekilde ayrilmak istedigimi soyliycem ve bu sehirdenn kendi memlektime gidicem diger kisi de orada yasiyor ve onun karsisina cikicam cocuk seninn diye ama ayrilsam da bu kisi cocuk icin beni ariycak gormek istiycek onu napcam bilmiyorum.. Hadi hayatima bu seikde devam etsem o da olmaz bir omur boyu icim de kafam da suphe sucluluk nasl yasarim hergun olmek diye buna derler sanirim
Ne kadar igrenc bir kadinsin sen ya!!! Allah affetsin seni sadece o karnindaki ki oda varsa tabi ona acirim senn gibi bir annesi olacagi icin ha bu hikaye gerceksr bebegin cinsiyeti nedir peki?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kim ister ki boyle olmasini. Evlendim 1 yil evli kaldim esim uyusturcdan oldu.. Bi basima kaldim daha sonrasin da boyle bisey geldi basima ben com mu mutluyum istemezmiydim esim olmeseydI ondan olsaydi cocugum ama kader iste erkek cinsiyeti
Esinden cocugun olmasni istiyordun adam olunce hemen baska erkeklere kostun bumu yani hayat?? Teyzemin kocasi 20 yil once vefat etti 3 cocukla kaldi hala esine ask duyuyor o mu kadin senmi kadinsin allahtan dogacak sabi kiz degilmis ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok güldüm yaa
hayır bir senaryo yazıyorsun azıcık mantıklı olsun dımı? [/QUOT
Aldirmaya karar verdigim de 2 aylik falandi alamams dr ya hic isim hucum yokta senrymi yazcam ben akil danisiyorum tsmam bende farkindayim hos bi konu olmadiginin ama insanin basina geliyo kinamayin siz daha bana neler soyluyorsunuz
çok güldüm yaa
Acta bi tarafina gul nesi komik bunun pardon
kocanın yasını hiçmi tutmadın yoksa teselliyi diğerlerindemi aradın
hamile kaldığın gün az çok tahmin edilebiliyo yoksa o gün ikisiyledemi birlikte oldunda ondamı bilemiyosun babası hangisi
biz 1 yıldır çocuk olsun diye çabalarken nelerler uğraşıyoruz sabır ver Rabbim