• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresiz:(

Allah seni ne etmesin emi cnm gülmekten öldüm yaa doğru adam iykide ölmüş bugunlerı gorseydı daha kotu olurdu:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

adam yaşasaydı bunu koluna takıp karım diye gezdirecekti....kemikleri sızlıyordur...

Reyting yükseliyor..
Sayfalarca yorum yapılsa elinize ne geçecek acaba?

tek yapılması gereken dna testi artık sonra ne yaparsın bilmiyorum ama kimden olduğunu öğrensen bile içinden çıkması imkansız gibi dürüst olup anlatsan zaten ayrı bi olay bilemedim ki ben de:26::37:

sen daha yeni kocanı kaybetmişken 2 adamla gez çocuk yap kimden olduğunu bilme...dr çocuğu almadı diye şikayet et ıvır zıvır...ne kolay değilmi çocuk aldırmak...acaba o çocuğun tüyünü yaratabiliyormusun

sen daha yeni kocanı kaybetmişken 2 adamla gez çocuk yap kimden olduğunu bilme...dr çocuğu almadı diye şikayet et ıvır zıvır...ne kolay değilmi çocuk aldırmak...acaba o çocuğun tüyünü yaratabiliyormusun

Ben kendi açımdan soyleyım bebek olsun dıye doktor doktor geziyorum millet aldırıyor offf yaaaa nasıl bır vijdan var bu millette birde korkuyor öğrenirmi diye kandan çıkarmı çıkmazmı düşmüş kendi derdine allah affetsin

Ben kendi açımdan soyleyım bebek olsun dıye doktor doktor geziyorum millet aldırıyor offf yaaaa nasıl bır vijdan var bu millette birde korkuyor öğrenirmi diye kandan çıkarmı çıkmazmı düşmüş kendi derdine allah affetsin

aynen öyle ya nedir yani afedersin biryerine sahip olma sonra git o masumun kanına gir....benim anlamadığım bu kadınlardaki şehvet duygusu...bizim elimizde helal koca varken gece kırk takla atıyoruz bahaneler falan... millet 2 sini 3 ünü götürüyo....sıkıntı bende zaar:ssz:

bu arada allah yrdımcın olsuun..rabbim sana da nasip etsin bu güzel duyguyu..

aynen öyle ya nedir yani afedersin biryerine sahip olma sonra git o masumun kanına gir....benim anlamadığım bu kadınlardaki şehvet duygusu...bizim elimizde helal koca varken gece kırk takla atıyoruz bahaneler falan... millet 2 sini 3 ünü götürüyo....sıkıntı bende zaar:ssz:

Aynen öyle eşin ölmüş zaten nasıl vijdan var ayrılsa bulsa bırını amenna bir kişi değil iki kişi ne dusunup yapmış anlam veremiyorum doyumsuzluk mu para karşılığımı bilmiyorum vallaa çok terbiyesizce bir durum ben allah göstermesın eşimden ayrılacam ölmesini bırak yıllar gecse kendıme gelemem bırıne guvenemm çok zor yane

Aynen öyle eşin ölmüş zaten nasıl vijdan var ayrılsa bulsa bırını amenna bir kişi değil iki kişi ne dusunup yapmış anlam veremiyorum doyumsuzluk mu para karşılığımı bilmiyorum vallaa çok terbiyesizce bir durum ben allah göstermesın eşimden ayrılacam ölmesini bırak yıllar gecse kendıme gelemem bırıne guvenemm çok zor yane

Ne bicim konusyosunuz siz yaa buyuk konusma basina geldi mi herseyi yasiyorsun disardan davulun sesi hos geliyor tabi burda bana hakrt etmek sizin haddinize degil laflariniza dikkst edin..oldu iste bikere bana oneriler de buluncanza bana laf ediyorsunuz umarim birgun benim yasadiklarimi yasamassiniz

Ya cok ônyargilisiniz ben bir bebegim olsun okdr istiyordum ki olen esimden de bir dusuk yapmistim cift rahim oldgum icin dr hamile kalmamin zor olduugunu ve kalsam bile genelde dusuk olucagini soylemisti cok uzuluyordumm bu bana allahin verdigi bi mucize eger dr alabilseydi bebegi belki de hic bi zaman bidaha olmiycakti cocugum..sadece bu sekilde olmasina bende uzuluyorum ama isin icinden cikamiyorum

Back