• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresiz:(

Selam kizlar benim durumum cok kotu bundan bir yil once esimi kaybettim ve ardindan eski sevgilimle gorusmeye basladim
Bu ara da baska birinle daha gorusuyordum ve hamile oldugumu ogrendim fakat hangisinden bilmiyordum ve ikisine de soyledim daha sonra aldirmaya karar verdim ve aldirmaya gittim doktor herseyin basarili gectigin ve bebegimi aldigini soyledi ve 40 gun sonra ben adet olmayinca tekrar doktora gittigim de bebegin alinmadigiini ve 4 aylik oldugunu ogrendim o an dunya basima yikildi ve napicami bilmiyordum ikisinden birine tercih yapmak zorundaydim ve birinden ayrildim su an bebegim 8 aylik ve beraber yasadigim insandan mi diger ayrildigim sevgilimden mi bilmiyorum sizce ne yapmaliyim cok zor durumdayim diger ayrildigim insan da hala pesimi birakmiyo nolur akil verin
aynı anda iki erkekle birlikte olmak kadar çirkef bi durum yok...ben o erkeklere ve çocuğa üzülüyorum.size gelince de keşke türkiyede şeriat uygulansaydı.yazık!
yaptığınız yanlışları burda da paylaşarak kötü örnekten başka bişry değil bu yazdıklarınız.

Son düzenleme:
eger bu dogruysa hic etik bir durum degil allah yardimcin olsun asla yargilamam kinamam uzulmem insanlarin tercihi kendin baglar eger yalansada rabbim ole buyukki ayagina dolandirir sana tavsiyem bebegini dogur gizlice dna testi yaptirt maddi durumun varsa tabi ozelden yaptir o supheyle o bebege hayat zindan olmasin bole burda cozum arama olan olmus zaten iyi gunler

Bu konu tamamen gercek..sanirim tek cozum dna testi ama babadan ve bebeKteN alinan kan ornegiyle oluyormus gizli nasil yaptirabiliim ki a

Selam kizlar benim durumum cok kotu bundan bir yil once esimi kaybettim ve ardindan eski sevgilimle gorusmeye basladim
Bu ara da baska birinle daha gorusuyordum ve hamile oldugumu ogrendim fakat hangisinden bilmiyordum ve ikisine de soyledim daha sonra aldirmaya karar verdim ve aldirmaya gittim doktor herseyin basarili gectigin ve bebegimi aldigini soyledi ve 40 gun sonra ben adet olmayinca tekrar doktora gittigim de bebegin alinmadigiini ve 4 aylik oldugunu ogrendim o an dunya basima yikildi ve napicami bilmiyordum ikisinden birine tercih yapmak zorundaydim ve birinden ayrildim su an bebegim 8 aylik ve beraber yasadigim insandan mi diger ayrildigim sevgilimden mi bilmiyorum sizce ne yapmaliyim cok zor durumdayim diger ayrildigim insan da hala pesimi birakmiyo nolur akil verin

21 yaşındayım diyorsunuz bir sene önce eşiniz ölmüş,siz kaç yaşında evlendiniz...Kimseyi yargılayamam her insanın başına kötü şeyler gelebilir eşinizi kaybettikten sonra belki bunalıma girdiniz bilmiyorum ama iki kişiyide kandırdınız vicdanınız rahat mı bence iki kişiyede söyleyin durumu çocuğun kimden olduğunu bilmediğinizi dna testi yaptırmak istediğinizi söyleyin yalan er yada geç ortaya çıkar hem daha fazla rezil olmazsınız ne kadar kötü olursa olsun sonuç her zaman doğruları söyleyin lütfen Allah yardımcınız olsun ...

aynı anda iki erkekle birlikte olmak kadar çirkef bi durum yok...ben o erkeklere ve çocuğa üzülüyorum.size gelince de keşke türkiyede şeriat uygulansaydı.yazık!
yaptığınız yanlışları burda da paylaşarak kötü örnekten başka bişry değil bu yazdıklarınız.

Bazen hatalar buyuk oluyo ve telfsi cok zor oluyo.. Ben de uzuluyorum saniyomusunuz mutlu huzurluyum bir cozumm yolu ariyorum ama bulamiyorum olan oldu artik onemli oln bundan snra napmam gerEktigi

Bazen hatalar buyuk oluyo ve telfsi cok zor oluyo.. Ben de uzuluyorum saniyomusunuz mutlu huzurluyum bir cozumm yolu ariyorum ama bulamiyorum olan oldu artik onemli oln bundan snra napmam gerEktigi
sağlıklı temiz bi hayatınız olduğu belli zaten ,mutlu değilim demenze gerk yok.canım gelecek de geçmişten doğar..... yaptığınız çok kötü bir şey. isteseniz de istemeseniz de bi bedelini ödeyeceksiniz.

Son düzenleme:
eger bu dogruysa hic etik bir durum degil allah yardimcin olsun asla yargilamam kinamam uzulmem insanlarin tercihi kendin baglar eger yalansada rabbim ole buyukki ayagina dolandirir sana tavsiyem bebegini dogur gizlice dna testi yaptirt maddi durumun varsa tabi ozelden yaptir o supheyle o bebege hayat zindan olmasin bole burda cozum arama olan olmus zaten iyi gunler

Tatlım bu konuyu demiştim sana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağlıklı temiz bi hayatınız olduğu belli zaten ,mutlu değilim demenze gerk yok.canım gelecek de geçmişten doğar..... yaptığınız çok kötü bir şey. isteseniz de istemeseniz de bi bedelini ödeyeceksiniz.

Bedeli cok agir su anda bile bu yuku tasimak cok zor bir de ortaya cikarsa bittim hepten

Aynen cnm bende dun aksamdan berı dusundum ama bıryere varamadım işte dıyecek soz varda yok bize dısmez allah yardımcısı olsun

Okadarda üzme kendini bebeğinede yazık yaa

bitecek ne var yaa cokta tin yani yaapmissin bir iki uc hata eee dogur bebegini once onu bir guvenceye al gitt suanki esine deki bak yaptim bir hata senden once biri vardi onlada oldu bole bise dna testi yaplim sana yalan soylemek istemiyorum de oldurersede seni soyle korkma hergun olmektennse birkez olursun adam bunu yillar sonra ogrense daha kudurur diyim

Okadarda üzme kendini bebeğinede yazık yaa

Insanin ister istemz kafasina takiliyo bebegimin hic biseyini tam sevinerek yapamadim herseyi hazir su an dogmasini bekliyoruz hem seviniyorum hem uzuluyorum bi yandan dogum strEsi de sarmaya basladi cok zor durumdayim yani..tek dusuncem bebegimi bi saglikla kucagima alayim sonrasi nolucak bilmiorum

bitecek ne var yaa cokta tin yani yaapmissin bir iki uc hata eee dogur bebegini once onu bir guvenceye al gitt suanki esine deki bak yaptim bir hata senden once biri vardi onlada oldu bole bise dna testi yaplim sana yalan soylemek istemiyorum de oldurersede seni soyle korkma hergun olmektennse birkez olursun adam bunu yillar sonra ogrense daha kudurur diyim

Bunu bastan dusuncektim bi evi paylasmya baslamadsm once soylemem gerekirdi ama o an dusunemedim.. Ve simdi o bu kadar hayaller kurarken herseyini ozenerek yaparken kalkipta soyliyemem.. Bebek dogduktan sonra ayrilmayi dusunuyorum ve gercegi ogrenmeyi..ve su an yasadigim yeri trrketmeyi dusunuyorm cocugu da ara da bir gosteririm..ama tek korkum bebek dogdugun da ortaya cikacak bisey olur mu.

Aynen cnm bende dun aksamdan berı dusundum ama bıryere varamadım işte dıyecek soz varda yok bize dısmez allah yardımcısı olsun

Bunu bastan dusuncektim bi evi paylasmya baslamadsm once soylemem gerekirdi ama o an dusunemedim.. Ve simdi o bu kadar hayaller kurarken herseyini ozenerek yaparken kalkipta soyliyemem.. Bebek dogduktan sonra ayrilmayi dusunuyorum ve gercegi ogrenmeyi..ve su an yasadigim yeri trrketmeyi dusunuyorm cocugu da ara da bir gosteririm..ama tek korkum bebek dogdugun da ortaya cikacak bisey olur mu.

sen bu gidisle ortaya cikmadigi surece soylemezsin neyse hakkinda hayirlisi olsun

Tabiki de merak ediyorum kimden oldugunu ve cok uzgunm onlemini aldigim halde hamile kaldim basima gelenler saka gibi cidden benim b rh negatif esimin b pozitif bana cok guveniyor boyle biseyin olabilceni kesinlikke dusunmez ama ben vicdan olarak cok rahatsizim ki kesin olarak ondan degil diye bisey yok bi ihtimalde olsa benim kafam karisiyo

Bebek ab veya a olursa mictiginin resmidir o zaman. Insallah babasi budur. Insallah bu uzuntun ve vicdan azabndan baska bedel odemk zorunda kalmazsin.

Ben istemezdim boyle olsun ama oldu ayrildigim insan aldirdigimi biliyo digeri ise zaten ondan oldugunu dusunuyo belki de ondan bunun cevabini ben bile bilmiyorum.. Dna testi disin da bunun ortaya cikma ihtimali yok degil mi..

kocan 1 sene önce öldü ve sen şimdi 8 aylık hamilesin çok güzel yas tutmuşsun bravo arkadaşım

yani aptal yerine konup sahte bir konuya yorum yapmak istemiyorum ama günahı senin boynuna konu sahibesi. gelip burda akıl aranacağına, kendininkini kullan. iki adamı idare etmişsin, bunu mu halledemeyeceksin? etik metik bıraksınlar bunları. yapacağın basit alacaksın adamın saçını yapacaksın testi. kimdense çocuk onla büyüteceksin çocuğu. çocuğun hayatı söz konusu burda, adamların kırılıp kırılmaması değil. neyse yinede fake kokuyor. bol şans.

Back