- 30 Haziran 2014
- 241
- 126
- 123
- 29
Sizin gibi kadınlar bana iyi ki erkek değilim dedirtiyor valla erkek olup bir kadına güvenmek de zor
kesinlikle haklısın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin gibi kadınlar bana iyi ki erkek değilim dedirtiyor valla erkek olup bir kadına güvenmek de zor
Kendi nasil ogrenebilir ki anca suphelenip dna testi istemesi gerekir baska bir secenek war mi
Ya cok ônyargilisiniz ben bir bebegim olsun okdr istiyordum ki olen esimden de bir dusuk yapmistim cift rahim oldgum icin dr hamile kalmamin zor olduugunu ve kalsam bile genelde dusuk olucagini soylemisti cok uzuluyordumm bu bana allahin verdigi bi mucize eger dr alabilseydi bebegi belki de hic bi zaman bidaha olmiycakti cocugum..sadece bu sekilde olmasina bende uzuluyorum ama isin icinden cikamiyorum
Bi ara kürtaj yaptıran bir kadının haberini okumuştum. Allah kimseye vemesin kol ve bcakları mıydı yoksa sadece bacak mıydı hatırlamıyorum alınmış bebeğin ama ölmemiş o şekilde doğmuştu. Umarım öyle birşey değildir yoksa hergün kahrolursun hem işlediğin zinaya günaha hemde senin yüzünden bu halde olan bir bebeğe evladına. Bu mubarek ayda otur tövbe et gece gündüz yalvar ki Rabbim affetsin yoksa hem burda hem ahşrette bırakmaz yakanı
iPad 'den gönderildi
Ya cok ônyargilisiniz ben bir bebegim olsun okdr istiyordum ki olen esimden de bir dusuk yapmistim cift rahim oldgum icin dr hamile kalmamin zor olduugunu ve kalsam bile genelde dusuk olucagini soylemisti cok uzuluyordumm bu bana allahin verdigi bi mucize eger dr alabilseydi bebegi belki de hic bi zaman bidaha olmiycakti cocugum..sadece bu sekilde olmasina bende uzuluyorum ama isin icinden cikamiyorum
Valla anladığım şuandaki sevgilin bunu anlamazsa sen ona bu bebek senin diye yutturacaksın ve tek derdin dna testi dışında ortaya çıkar mı... Valla bilimsel olarak başka yolu yok ama ben ilahi adalete inanırım sen onu böyle kandırırsan bir gün en olmadık bir yerde allah ona bu gerçeği gösterir. Nasıl bir vicdan seninki, nasıl bir hayat beklediğin, kurduğun...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bebeğin olsun ona yanlış yapma olırmu en buyuk yanlışı kendine yapmışsın zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
Gercek babasinin kim oldgunu ogrenmezsem ona da buyuk bi yanlis yapmis olucam cok cikmazdayim cok
Birde benim merak ettiğim konu şu doktor kürtaj yaptı bebeği almadı diyorsun ama sana aldık dedi o bebek su mu ki doktor alınıp alınmadığını bilmiyor sana aldık diyor ama orda tiksinerek söylüyorum aMa yemişsin bi halt o bebek parça parça çıkıyor onuda mı görmüyor doktor. Ya imkansız sana bebeği aldık diyip almaması. Bi kere doktor hele ki yasal değilse bu durumda senin şikayetinle hayatının kayacagını tahmin de mi etmedi. Umarım 3-5 ergen can sıkıntısından eğlenmiyorsunuzdur. Çünkü çok çelişkili olay arkadaşın dediği gibi Allah korusun ben eşimi kaybetsem başka birini hayatımda bırak yolda yanımda düşünemiyorum aklımın ucunda düşünemiyorum 10 yıl olmaz diyorum o bile az geliyor bana. Eşini 1 yıl önce kaybetmiş biri iki kişiyi ne ara buldun ?
iPad 'den gönderildi
Bebeğin olsun ona yanlış yapma olırmu en buyuk yanlışı kendine yapmışsın zaten
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile
Gercek babasinin kim oldgunu ogrenmezsem ona da buyuk bi yanlis yapmis olucam cok cikmazdayim cok
Offf offff bazen çok kızıyorum sana bazende düşünüyorum ne bileyim yaaaa
Inanin bizde bu isin nasil oldgunu anlamadik hersyin guzel gectigini ve bebegi aldigini soyledi bir hafta sonra kontrle gel dedi ben gidememstim calistigim icin zaten korkusuna aldigi ucrti geri verdi fakat ben narkoz aldigim icin ya bebege bisey olduysa diye cok korktum gitmedigim cikmadigim doktor kalmadi butun doktorlara acik acik anlattim baktilar testler yaptilar ve bebegin tam tersine cok saglikli oldgunu soylediler.hatta bebegim su an gelisim olarak bir hafta onde gidiyor..ve bana bununyapam dr ozel bir hastnde calisiyor bir kac kisiinin daha canini yakmis hamile bir kadin bebek yok dis gebelik alcaz demis kadinn baska bi dr gidiyor ve dr kim demis sen hamilesin diyor su an dogumunu yapti.. Komsumuz oluyor o da...
Offf offff bazen çok kızıyorum sana bazende düşünüyorum ne bileyim yaaaa
Ben de cok kiziyoRum kendime hic bu kdar caresiz hissetmedim kendimi ben istemezdim boyle olmasini kim isteR KI AMA uzulmek cosum degil bir cozum yolu bulmak rahatlmak istiyrum artik inan ki hergunum mutsuz geciyo hem kendime hem bebege hem yasadgim insana yapiyoRumm.. GunleR gecmiyoo
senın derdin cocugun babası ya o degilse ortaya cıkarsa naparım diye düsünüyosun bir yanında obur adamı ıstiyor ondan olsa koşa koşa gitsem diyosun valla guzelim bizim haddimize düşmez seni yargılamak polis degiliz yargı degilizz ha bilki illa cıkar ortaya simdi degilse sonra kendini kandırırsın ancak adam aptalmı bigün anlasa yanına bırakmaz durust olda kurtar pacanı derdinide burda arama git test yaptır millet ne desede sen bildigini yapacaksın hala ya ögrenirse ya böyleyse yeter amaa lütfen hadi yolun acık olsun rabbim evladında annenınde hayırlısını versin biz burda bebek hasretiyle yanıyoz canımızı sıkma lutfen
Heyt benim cnm arkadaşım kim tutar seni aynen öyle bizimde bebeğimiz olsun dıye okadar şeyler yaşıyoruz yarabbim bizede hayırlı evlat cer yarabbim biz inşallah hayırlı anne olacaz doğru yoldan şaşırtma bizleri mevlam aminnnn:)
valla sinir oldumm artık susim susim d,yorum düsmez kalkmaz bir allah var asla kınamam da eee yeter yaptın bir hata madem hata ustune hata yapmaa amaaa eveet canıkomm :) ınsallah hayırlı saglıklı evlat ıstıyoruz ve hayırlı anne olup cocuklarımızı büyütelim :)
Heyt benim cnm arkadaşım kim tutar seni aynen öyle bizimde bebeğimiz olsun dıye okadar şeyler yaşıyoruz yarabbim bizede hayırlı evlat cer yarabbim biz inşallah hayırlı anne olacaz doğru yoldan şaşırtma bizleri mevlam aminnnn:)
Aynen cnm. Bnm hamile olsamda sevinçten düşer bebek :))))
oysss allah korusunnnn :) dogsunda böle oynasın beziyle gezerek :)