• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresiz:(

Sanırım başta bu çocugu istedi şimdide pişman birinden birine yutturrum die düşündü sunuda söleyim kan grubunu bekleme benım kızım benım kanımı tasıyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yemin ederim ki kurtaj oldum fakat bebek alinmamis:(

Cok yakinimin basindan gecen bir olayı anlatayım ...

Kadin hamile kaliyor fakat maddi sıkıntılar yüzünden kürtaj olmaya karar veriyor ve oluyor fakat karnı günden güne sisiyor kontrole gidiyor bir anormallik var diye fakat hersey yolunda kürtaj eden doktor ikiz bebeklerden birini alıyor digerini görmüyor bile birakiyor annesinde vee doguyor bebis ...

O yüzden size inanıyorum ama yaptiginizi kesinlikle onaylamıyorum karnınızda ki yavruya üzüldüm biran...
Bence simdiden dna testi yaptirin ve gercegi ögrenin iciniz rahatlasin en azindan ;-)

Bi de çift rahim varsa iki rahimde de yumurtaların döllenme ihtimali varsa, ikiz bebeklerden birini almış ötekini unutmuş olabilir doktor. Ama doktor biliyordu çift rahimli olduğumu diyor, hiç mi aklına gelmemiş ki öbürünü de kontrol etmek :44:
Gece gece kafamı bulandırdı valla:31:

Son düzenleme:
Bi de çift rahim varsa iki rahimde de yumurtaların döllenme ihtimali varsa, ikiz bebeklerden birini almış ötekini unutmuş olabilir doktor. Ama doktor biliyordu çift rahimli olduğumu diyor, hiç mi aklına gelmemiş ki öbürünü de kontrol etmek :44:
Gece gece kafamı bulandırdı valla:31:
benımde öyle :D hem kürtajdan önce doktor ultrasyonla bakmıyor mu acaba ?

Vay be ne kadinlar var peslerinizden kac erkek kosturuyosunuz boyle masallah. Bebek kimdendir bunu kimse bilemez ama senin kan grubun sifirsa adaminki de b ise mesela bebek a grubu olursa adamin azcik biyoloji bilgisi varsa bi tuhaflik oldugunu dusunebilir. Su an beraber oldugun adamin ve senin kan gruplariniz ne?

Bir de sen merak etmicen mi bebek kimden diye? Omrun bu merakla gecicek. Konu gercekse uzuldum kotu olmus. Iki ayri adamla bi cinsel hayatin varken bunun onlemini almaman bir ergen gbi davranman cok acayip. Ustune kurtajin tutmamasi ne diyim. Bebisin mucize gbi bisey. Insallah mutlu buyur..

Waaww şok oldum nasıl yaaa kocan öldü 1 sene önce bu arada iki adamla oldun hamile kaldın kimden olduğu belli değil:37::37: üstün:26:e bide kürtaj oldun ama bebek kaldı öylemi diyelimki oldu hiçmi belirtin olmadı da anlamadın 4 aylık diyosun bide birlikte yaşadığı adama senden diye yutturcam diyosun çocukmu kandırıyorsun en basit kan grubundan çıkar canım ooo dizilerde oluyo :53::53:

Yazık bu yaşta gerçekse yazık etmişsin kendine :50:konun fakeysede bu nasıl bi hayal gücüdür:20:

Allah yardimcin olsun. Allah bazilarini çocuk hasretiyle bazisini ise bu şekilde sıníyor sanirim.dua et mutlaka herşey yoluna girecektir.

Sanırım başta bu çocugu istedi şimdide pişman birinden birine yutturrum die düşündü sunuda söleyim kan grubunu bekleme benım kızım benım kanımı tasıyor :)

Slm ya varya dusunuyorumda gercekmi bu konu dıye sasılcak bir iş yarabbim ya aklım almıyor allah gostermesınde eşim ölecek benimde hayatım soner okadar baglıyım eşime birde baska erkek gırecek hayatıma bende ölürüm eşimin ardından yarabbım yemınle dondum kaldım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saçmalığın danişkası diye buna derler he ayrıca istanbulda yasıyorum diyor ama üye olurken işaretlediği şıkkıda unutuyor.eski sevgilisi evlenmek istiyor ama medeni hali evli.
kocası gecen sene ölmüş eski sevgilisi var bide yeni sevgilisi var.
hamile kalıyor çift rahimli dr çocugu aldım diyor heralde cocugun yarısı bırıne otekı yarısı dıger keseye döllenmişki drde cocugun yarısını almıs.acaba sevgili üyemiz kadın doğum yerine beyin cerrahına gitmiş olabilirmi ?
karnın burnunda ve eskı erkek arkadasın senle evlenmek istiyor
hadi kocanın yasını tutmanı geçtimde 1 yılda 2 adamı araya sıkıştırıpta ötekinden haber almayıda nasıl ihmal etmiyorsun pesss
ramazanda nelerle uğraşıyoruz yaaaaaa

21 yaşında evli kocası öleli bir yıl oluyor.ayrıca 4yıllık bir ilişki var muhtemelen evlilik öncesidir diğerini saymıyorum bile.kızım sen ne zaman evlendin kaç yıl evli kaldın da sonrasında da bunları yaşadın kafamı buluyorsun sen

Su mübarek gecede Allah akıl fikir versin. .seneryo bile mantıksız gerçek hayatta nasıl yasanabilir böyle bi sey anlamadım. .kac kisiyle birlikte olduğun senn midenle alakalı ona bisey demiyorum ama dr olayında hikaye koptu

sadece konuyu açan arkadaş değil erkek arkadaşları da geniş, ikisine de söyledim diyo da bu adamlar hiç karşılaşmıyolar mı? eski sevgili buna haber gönderiyo bi şekilde hhiç mi görmüyo yaşadığı adamla bu kadını. bence de uydurmaya çalışılmış bir hikaye. okuyup okuyup arkadaşalrıyla gülüyolardır yazılanlara. azcık mantıklı olsaydın keşke be

Vay be ne kadinlar var peslerinizden kac erkek kosturuyosunuz boyle masallah. Bebek kimdendir bunu kimse bilemez ama senin kan grubun sifirsa adaminki de b ise mesela bebek a grubu olursa adamin azcik biyoloji bilgisi varsa bi tuhaflik oldugunu dusunebilir. Su an beraber oldugun adamin ve senin kan gruplariniz ne?

Bir de sen merak etmicen mi bebek kimden diye? Omrun bu merakla gecicek. Konu gercekse uzuldum kotu olmus. Iki ayri adamla bi cinsel hayatin varken bunun onlemini almaman bir ergen gbi davranman cok acayip. Ustune kurtajin tutmamasi ne diyim. Bebisin mucize gbi bisey. Insallah mutlu buyur..

Tabiki de merak ediyorum kimden oldugunu ve cok uzgunm onlemini aldigim halde hamile kaldim basima gelenler saka gibi cidden benim b rh negatif esimin b pozitif bana cok guveniyor boyle biseyin olabilceni kesinlikke dusunmez ama ben vicdan olarak cok rahatsizim ki kesin olarak ondan degil diye bisey yok bi ihtimalde olsa benim kafam karisiyo

sadece konuyu açan arkadaş değil erkek arkadaşları da geniş, ikisine de söyledim diyo da bu adamlar hiç karşılaşmıyolar mı? eski sevgili buna haber gönderiyo bi şekilde hhiç mi görmüyo yaşadığı adamla bu kadını. bence de uydurmaya çalışılmış bir hikaye. okuyup okuyup arkadaşalrıyla gülüyolardır yazılanlara. azcık mantıklı olsaydın keşke be

Size bunu nasil anlatayim ki ayri sehirlerdeler bi sehirde degil kisacasi kimsemin biseyden haberi yok

Tabiki de merak ediyorum kimden oldugunu ve cok uzgunm onlemini aldigim halde hamile kaldim basima gelenler saka gibi cidden benim b rh negatif esimin b pozitif bana cok guveniyor boyle biseyin olabilceni kesinlikke dusunmez ama ben vicdan olarak cok rahatsizim ki kesin olarak ondan degil diye bisey yok bi ihtimalde olsa benim kafam karisiyo

Neden iki kişi arasında kaldın ki yada ikisiyle neden ilişki yaşadın maksadın neydı anlam veremiyorum inanki dunden berı bu konuyu dusunuyorum aklıma çıkar yol gelmiyor hatta sakadır dıyorum sakası bıle çok kotu

sizi gerçekten ayaklarda alkışlıyorum ben bitanesini idare edemzken helal olsun valla :46::46::46::46: şaka maka da bu nası iğrenç çarpık ilişkiler böyle boynuzlar havalarda uçuşuyor resmen

Neden iki kişi arasında kaldın ki yada ikisiyle neden ilişki yaşadın maksadın neydı anlam veremiyorum inanki dunden berı bu konuyu dusunuyorum aklıma çıkar yol gelmiyor hatta sakadır dıyorum sakası bıle çok kotu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q
Bende anlam veremiyorum cok kotu bi dinem geciriyordum yaptigim yanlisin farkindayim ama artik bu cikmazdayim kimse inanmiyor fakat kinu dogru yoksa neden boyle biseyle burds ugrasayim sizce esimin bunu ogrenme ihtimali var mi .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q
Bende anlam veremiyorum cok kotu bi dinem geciriyordum yaptigim yanlisin farkindayim ama artik bu cikmazdayim kimse inanmiyor fakat kinu dogru yoksa neden boyle biseyle burds ugrasayim sizce esimin bunu ogrenme ihtimali var mi .

Gızlı saklı bırsey olmaz illakı öğrenecek dneA testı yaptır evlendın mı sen o adamlA ve allah bılıyor kul bılse ne anlamı var ki benim görüşüm çok zor bır durum adamada yazık ve dıger kişiyi biliyormu adam

Orayı ben de anlamadım.
4 aylık olmuş bebek bi de karnında nasıl anlamaz ki :44:

Hayatim da on kere kurtaj olmadim ki kendime geldigim de kasiklari,mda hsfif bi agri vardi ve cok az bi kanamm oldu ee dr da herseyin basarili gectigini soyledi hic anlamadim migdem de rahatsizlik vardi bulantilrim oluyordu ama ona yoruyordum adet gormeyince gittigim de bebek artik 4 aylikti

Back