Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemin ederim ki kurtaj oldum fakat bebek alinmamis
benımde öyle hem kürtajdan önce doktor ultrasyonla bakmıyor mu acaba ?Bi de çift rahim varsa iki rahimde de yumurtaların döllenme ihtimali varsa, ikiz bebeklerden birini almış ötekini unutmuş olabilir doktor. Ama doktor biliyordu çift rahimli olduğumu diyor, hiç mi aklına gelmemiş ki öbürünü de kontrol etmek :44:
Gece gece kafamı bulandırdı valla
DNA testini yaptırdı diyelim, ya çocuk ötekindense...
Söylemicem diyor zaten, şimdiki beraber yaşadığı adama kakalayacakmış
Bir ömür vebal alıcak işte çocuk diğerindense.
Sanırım başta bu çocugu istedi şimdide pişman birinden birine yutturrum die düşündü sunuda söleyim kan grubunu bekleme benım kızım benım kanımı tasıyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vay be ne kadinlar var peslerinizden kac erkek kosturuyosunuz boyle masallah. Bebek kimdendir bunu kimse bilemez ama senin kan grubun sifirsa adaminki de b ise mesela bebek a grubu olursa adamin azcik biyoloji bilgisi varsa bi tuhaflik oldugunu dusunebilir. Su an beraber oldugun adamin ve senin kan gruplariniz ne?
Bir de sen merak etmicen mi bebek kimden diye? Omrun bu merakla gecicek. Konu gercekse uzuldum kotu olmus. Iki ayri adamla bi cinsel hayatin varken bunun onlemini almaman bir ergen gbi davranman cok acayip. Ustune kurtajin tutmamasi ne diyim. Bebisin mucize gbi bisey. Insallah mutlu buyur..
sadece konuyu açan arkadaş değil erkek arkadaşları da geniş, ikisine de söyledim diyo da bu adamlar hiç karşılaşmıyolar mı? eski sevgili buna haber gönderiyo bi şekilde hhiç mi görmüyo yaşadığı adamla bu kadını. bence de uydurmaya çalışılmış bir hikaye. okuyup okuyup arkadaşalrıyla gülüyolardır yazılanlara. azcık mantıklı olsaydın keşke be
Tabiki de merak ediyorum kimden oldugunu ve cok uzgunm onlemini aldigim halde hamile kaldim basima gelenler saka gibi cidden benim b rh negatif esimin b pozitif bana cok guveniyor boyle biseyin olabilceni kesinlikke dusunmez ama ben vicdan olarak cok rahatsizim ki kesin olarak ondan degil diye bisey yok bi ihtimalde olsa benim kafam karisiyo
Neden iki kişi arasında kaldın ki yada ikisiyle neden ilişki yaşadın maksadın neydı anlam veremiyorum inanki dunden berı bu konuyu dusunuyorum aklıma çıkar yol gelmiyor hatta sakadır dıyorum sakası bıle çok kotu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q
Bende anlam veremiyorum cok kotu bi dinem geciriyordum yaptigim yanlisin farkindayim ama artik bu cikmazdayim kimse inanmiyor fakat kinu dogru yoksa neden boyle biseyle burds ugrasayim sizce esimin bunu ogrenme ihtimali var mi .
Neden iki kişi arasında kaldın ki yada ikisiyle neden ilişki yaşadın maksadın neydı anlam veremiyorum inanki dunden berı bu konuyu dusunuyorum aklıma çıkar yol gelmiyor hatta sakadır dıyorum sakası bıle çok kotu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q
Bende anlam veremiyorum cok kotu bi dinem geciriyordum yaptigim yanlisin farkindayim ama artik bu cikmazdayim kimse inanmiyor fakat kinu dogru yoksa neden boyle biseyle burds ugrasayim sizce esimin bunu ogrenme ihtimali var mi .
Gızlı saklı bırsey olmaz illakı öğrenecek dneA testı yaptır evlendın mı sen o adamlA ve allah bılıyor kul bılse ne anlamı var ki benim görüşüm çok zor bır durum adamada yazık ve dıger kişiyi biliyormu adam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Orayı ben de anlamadım.
4 aylık olmuş bebek bi de karnında nasıl anlamaz ki :44: