Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bebeği doğurduktan sonra o doktora verşu kazara hamıle kalan hatunları bır türlü anlamadım gitti.. her türlü tedbır alındysa nasıl oluyor anlamıyorum.
o nasıl bir iş yaaa stv kısa filmleri gibi kürtaj oldun ama, olmamıssın
Selam kizlar benim durumum cok kotu bundan bir yil once esimi kaybettim ve ardindan eski sevgilimle gorusmeye basladim
Bu ara da baska birinle daha gorusuyordum ve hamile oldugumu ogrendim fakat hangisinden bilmiyordum ve ikisine de soyledim daha sonra aldirmaya karar verdim ve aldirmaya gittim doktor herseyin basarili gectigin ve bebegimi aldigini soyledi ve 40 gun sonra ben adet olmayinca tekrar doktora gittigim de bebegin alinmadigiini ve 4 aylik oldugunu ogrendim o an dunya basima yikildi ve napicami bilmiyordum ikisinden birine tercih yapmak zorundaydim ve birinden ayrildim su an bebegim 8 aylik ve beraber yasadigim insandan mi diger ayrildigim sevgilimden mi bilmiyorum sizce ne yapmaliyim cok zor durumdayim diger ayrildigim insan da hala pesimi birakmiyo nolur akil verin
Suanki teknolojiyle anneden alinan kan orneginden bebegin dnasi cikiyor canm. Yani normal damardan kal alcaklar bebege hicbir zarari yok yaptir
benım gibi sadece kürtaj meselesıne takılan var mı? ben sadece o kısma takıldım kaldım.
yani, kürtaj olan ınsan uyandıktan sonra anlamaz mı? acı falan vs. işte...
yani, en saçma kısmı orası zaten. ruhundakı korunmama aşkına bısı demıyorum yaniOrayı ben de anlamadım.
4 aylık olmuş bebek bi de karnında nasıl anlamaz ki :44:
benım gibi sadece kürtaj meselesıne takılan var mı? ben sadece o kısma takıldım kaldım.
yoo ben narkozda degılım hatunun kendınden haberı yokbencede kürtaj olan biri yazsın bu konuyu narkoz veriyolar sanırım
aynen. hayatı bızı ılgılendırmezEşinin öldügünü anlarim...arkasından 2 sevgilisi olduğunu ve hamile kaldiginida anlarim, kimseyi kinamak Haddimize değilde,,doktorun çocuğu nasil almadigini anliyamam, çocuk aldigini sanan doktor ne aldi ozaman DİE sorarim,bilemedim varmi böyle bisey
yoo ben narkozda degılım hatunun kendınden haberı yok
oraya ve doktorun bebegı almıs gıbı yapıp sürpriz olarak bırakmasına taktım
ha narkoz yemıs, ha yememıs ne fark eder hatunun dünyasından haberı yok
hikaye işte
gercek degıl. şu kürtaj kısmı olmasaydı hıkaye demezdım
hayır bir senaryo yazıyorsun azıcık mantıklı olsun dımı?he valla hadi alamadı yarısını orda bıraktı dese anlarım ama bebek sağlamcana büyümüş yuh yok artıkk
yoo ben narkozda degılım hatunun kendınden haberı yok
oraya ve doktorun bebegı almıs gıbı yapıp sürpriz olarak bırakmasına taktım
ha narkoz yemıs, ha yememıs ne fark eder hatunun dünyasından haberı yok
hikaye işte
gercek degıl. şu kürtaj kısmı olmasaydı hıkaye demezdım