Çaresiz kaldım arkadaşlar moralim çok bozuk bir fikir lütfen...

Bencilliği ile hem sana zarar veriyor eşin hem kendine haberi yok.
İzin verse de çalışsan sen de sıkılıp üstüne gitmeyeceksin.
Meşguliyetler seni de yoracak.. Birbirinizi daha iyi anlayacaksınız.
Ne kadar yanlış yaa hemen ayrı yaşayabiliriz demiş bir de.
Ne olursa olsun basit bir ilgi mevzusu şu lafa kadar nasıl gelir?
Ben eşinizi haksız buldum.
Bir saat arkadaşı ile geyik yapacak hali var ama
karısına iki şefkat gösterecek hali yok..
Aynen senin gibi düşünür saldırırdım.
Odun adamlar..Ne olacak.
Ayrıca ailene git dediğinde ben olsam.
Yok daha iyi bir fikrim var. İşe girip çalışcam aynı evde az yaşamış oluruz
derdim hemen bir iş bulup başlardım. İstediği kadar kavga etsin..

kaderimizde aynımış demekki vala arkadaşım ben artık saglıklı düşünemyiorum napalım bi çözüm bulmamız lazım yoksa benn kafayı yecemmmmmm

pardon bu sert eleştirinin içine bnim de mi yorumum giriyor ben sert bir eleştiri yerine kendi hayatımdan örnekler vererek sizi rahatlatmaya çalıştığımı düşünüyordum ama

ya ben çıkıyorum mesela yanlız başıma parkta filan benim gibi bayanlar oluyo öyle tanışıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum artık...gurbet çok zor gerçekten..

aynen bak olayı çözmüş arkadaşım ama bunu erkekler çözemiyo bacımmm bende diom çalışayım ilgi alaka sıfır olsun bak gör nasıl anlican beni diom yok olmazzzzz sen ilgilenecen benleeeee anam üstüne kadar ben ayarlar giydirrrimm azından çıkacak lafı beklerimki yapım diee ben taviz verdim tabiii :))) adım noldu pekeyyy dırdırcı bunaltıcı üstüne çok düşme oldu napcam ben yaaaaaaaa arkadaşlarına gelince aynen adam bülbül kesiliyo başıma 51:

çok şımarttıysan yapcağın şey belli birden mesafe koy ama eğer yapamıyosan küs kalamıyosan yani başka şeylerle ilgilen mesela kitap oku temizlik yap ama hep o gelince anlasın yani ilgilenme telefonla konuş uyu arkadasların varsa eve çağır sen onlara git falan mecbur kalmadıkca konusma kısa cümleler kur ciddi ol gülme normalde hep etrafında sarılıp öpen ilgilenen neşeli biriysen anlar yani ama sabretmen lazım bazen uzun sürüyo :))

kaderimizde aynımış demekki vala arkadaşım ben artık saglıklı düşünemyiorum napalım bi çözüm bulmamız lazım yoksa benn kafayı yecemmmmmm

ah ahh biz zor çözüm buluruz bulsak ta adamlara uymaz o deli yapıp dil çıkaran ifadeye çok güldüm Allah iyiliğini versin . bu siteye yazmaya başlamadan önce oyun oynar bu sıkıntılarla kendimi yer dururdum ama şimdi bunun başından kalkamaz oldum hem kendi derdimi anlatıyorum hem de sıkıntım gidiyor. ama biliyorum ki bundan da sıkılıcam .sıkılana kadar devam ama :))

ya ben çıkıyorum mesela yanlız başıma parkta filan benim gibi bayanlar oluyo öyle tanışıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum artık...gurbet çok zor gerçekten..

yokkkkkk ne arkadaşııı kapı dışarı çıkmama izin vermez elinden gelse kendi işten gelirken balkona çıkıp bakıyomm içeri geç dio aşadan taş atıyo :)))) hapis etti adam beni bende kayınvalidem ve annemgil bacımlara gidip biraz kafa dagıtıyom napımmm ama hepsi bi yere kadarrrr sevgi istiyom şevkat istiyommm eşimden istiyomm :)

aynılarını söyledim yazdıklarının ama sanki beni benden daha çok düşünomuş gibi burda olmazzz da olmazz...başka laf yok..ona göre yemek yapim evi beklleyim yeter sanki..bencillik hat safada evlenmeden öncede çalışan biriydim ayrıca..4 senelik bi tecrübemde var ama yok sayıyo yaşım geçiyo yazık değilmi emeklerime diye düşünüyorum işte ama anlamıyo..

ya aynen bende buraya takılıyom burdaki sıkıntılara bakıp halime şükrediyomm napım baska çarem yokkk kendime ugraş arıyrum çalışsam bu kadar sorun olmaz ama yokkkk adam dio sen 1 gün gene çalışaman el kapısında çalışmak kolaymı diooo bide beni beğenmiyo pehhhhhhhh

amaaann seninki daha betermişş kıss::)) benimkide gerçi bi dönem kapıya perdeye takar gibi oldu tavrımı koydum onu atlattım::)bende memlekete annemim yanına gidiyodum bu seferde evine alışamadın sürekli ordasın benim ihtiyaçlarım kalıyo sefil oluyorum burda die kavga çıkardı oraya gidemiyom artık korkumdan kaldım evde::)

aynen benim ki de öyle . arkadaşlar geçen bi o aradı bi o aradı normalde olmaz böyle bişey telefonun de hiç susmuyor diyor Allah ım ne sölersin buna ne dersin :))

fellik bacım çok güzel önerilerde bulunmuşun 1. cisi ben töbe küs kalamam 2.hemen gülerimmm arkadaş çevrem yokk ölee çokk tlfonla konuşsam kimle konuşum ailem var onlarıda hep görüym :)) çok büyük hatalarda yapsa ben küs kalamıyom adam adımı dırdırcı koydu umurunda deilimki

ben 8 ayda 10 roman bitirdim::)genede bi değişiklik yok::)

aynen vala 2 saatlk uzakta ablm oturuo oraya gidim diom degşklk olsun diom yok dio hep kendi dedi olck napcaz

sen ne dionn ben iki günde 1 romn bitrdm babası kırtasiyeci sen oku ben sana romn getrrm dedi adam halinden memnun ilgi sevgi die dilenn dır dır eden yok çünkü:26:

benimkide kitap yurdundan söylüyo toptan kesin çözüm::)1 senelik..

öncelikle fellik bacım güzeldi onu demeden geçemeyeceğim ikincisi ben de aynı küs kalamıyom sinirden çatlasam da bakınca falan gülüyom o da bu defa ciddi değilsin diyo inandırıcılığımı yitiriyorum ne gülüyon diyo sinirliyim ama tutamıyom işte :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…