- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
-
1.5 YILLIK EVLİYİM..sorunlar problemler ailevi sıkıntılar var tabi..biz gurbetteyiz başta ve burda tanıdığım pek kimse yok üniv mezunuyum ama çalışmıyorum küçük bir yer imkanlar sınırlı eşimde izin vermiyo vb..sebeplerle çalışamıyorum haliyle akşama kadar evde sıkılıyorum ve eşim geldiğinde ondan doğal olarak ilgi sevgi sıkıldın mı bi şeyler yapalım naptın bugün günün nasıl geçti gibi cümleler bekliyorum daha öncede tartıştık bu sebeplerden çok ilgisiz değildir ama genel anlamda kendini düşünür yani bencil biraz kendi sıkıntıları kendi ailesi vb..maça gideyim yok cnm sıkılıyo gibi benden önce gelir istekleri BUGÜNDE EVE GELDİ ÇOK YORGUNUM DEDİ BENDE MORALİM BOZULDU KONUŞMAYIP UZANINCA İÇERİ GİTTİM SONRA Bİ BAKTIM ARKADAŞIYLA BİR SOHBET Bİ MUHABBET TELEFONDA 1 SAAT..BİDE ARADA ERKEK MUHABBETİ KÜFÜRLÜ..TELİ KAPATTI PATLADIM..YORGUNUM DİYİP BANA ZAMAN AYIRMAZKEN AHMET MEHMET BENDEN DAHA MI ÖNEMLİ AÇMIŞSIN TELİ 1 SAATTİR BENİ ANLAMIYOSUN FİLAN DEDİM...ÖNCE NOLUYO YAA NE ÜSTÜME GELİYOSUN VB..CÜMLELER KURDU SONRA GELDİ BUNALTIYOSUN BENİ İŞ İŞ DİYE TUTTURMUŞSUN GİT MEMLEKETİNDE ANENİN BABANIN YANINDA ÇALIŞ BURDA ÇALIŞAMAZSIN HER GÜN HUZURSUZLUK BU NE BÖYLE GERÇEKTEN GİT MEMLEKETİNDE İŞ BUL ÇALIŞ SENİ BİNDİRİYİM,AYNI EVDE YAŞAMAK ZORUNDA DEĞİLİZ,EVLENDİĞİMDEN BERİ BAŞARISIZIM VB CÜMLELER KURDU...BEN HERŞEYİMİ BIRAKIP PEŞİNE DÜŞTÜM ONA GELİNCE KARİYER BAŞARI BANA GELİNCE NE OLUYOR BİLEMİYORUM Bİ AKIL VERİN BANA LÜTFEN??
durumun çok üzücü, üniversite mezunu bi kız, gurbette yalnız ve kocası çalışmasına izin vermiyor....
üzgünüm ama eşin bencil bi insan, senin hayatına karışmaya ne hakkı var, hadi bu hakkı buldu diyelim, sen neden taviz verdin, elbet evlenmeden önce de aranızda konuşuyodunuz bu çalışma konusunu.. Niye kabul ettin
Sen bu kadar taviz vermişsin hayatından o seni bi kalemde ailenin yanına yollayacak dereceye gelmiş, oh ne ala memleket
Sen sus otur evde bekle, çalışma konuşma, kendine güvenini yitir iyice...
Burda bizim yorumlarımız değil önemli olan sen kendine şunu sor önce, ben ne yapmak istiyorum, istediğim hayat bu muydu?
cnm yorumların için teşk doğru evet ama güneydoğudayız ondan biraz hak verebirim belki ama bankalara başvuralım en azından işletme mezunuyum diyorum olmaz aöf mezunu olduğum için olmazmış,ben bi üniv bitirdim üstünüde işl tamamladım..neyse oda işin bahanesi biliyorum ama ne yapayım hemen bunalıyo iyice sinirlerim yıprandı dediğin gibi sindim kaldım ailemde aynısını söylüyo
durumun çok üzücü, üniversite mezunu bi kız, gurbette yalnız ve kocası çalışmasına izin vermiyor....
üzgünüm ama eşin bencil bi insan, senin hayatına karışmaya ne hakkı var, hadi bu hakkı buldu diyelim, sen neden taviz verdin, elbet evlenmeden önce de aranızda konuşuyodunuz bu çalışma konusunu.. Niye kabul ettin
Sen bu kadar taviz vermişsin hayatından o seni bi kalemde ailenin yanına yollayacak dereceye gelmiş, oh ne ala memleket
Sen sus otur evde bekle, çalışma konuşma, kendine güvenini yitir iyice...
Burda bizim yorumlarımız değil önemli olan sen kendine şunu sor önce, ben ne yapmak istiyorum, istediğim hayat bu muydu?
canım bende seninle hemen hemen aynı sorunlar yaşıyorum bende ilgi sevgi bekledikçe bi ilgisizlik bi alakasızlık söyleyince de kabul etmez bizde gurbetteyiz işlerine gelince hemen git derler. Ama git bakalım biraz ayrı kalın oradayken de tavır yap arayıp sorma o seni arasın bakalım ne olacak . Bizde şöle olur giderim gelirim bi ilgi bi alaka ama bi kaçç gün sürer sonra tekrar aynıya döner oturur saatlerce bilgisayar başında oyun oynar arada kızıyla ilgilenir o kadar. Ilgilenmiyon deyince de dışarı çıkarıyom ya gezdiriyom ya falan der ilgilenmeyi bunlardan ibaret zannederler genelde. Ama dediğim gibi yaparsan belki sende işe yarar canım yaramazsa da bil ki bu böyle devam edecek . Birazkaramsar bi cevap oldu ama öyle. Kendilerini kabullendirmeye çalışırlar devamlı seni kabullenmezler ve seni değiştirmeye çalışırlar işimiz zor bunlarla
cnm aynen öyle ne güzel söylemişsin gezdirince ilgilendiğini sanıyo diye aynısı işte buda bana neyin eksik nankörlük ediyosun diyo,nasıl gideyim bilmiyorumki bu adam kal baba evinde ozaman gittysen madem iş iş diye der zihniyet belli çünkü..ailesiyelde aram pek iyi değil bırak almaya gelmeyi arayıp sormaz bitirir evliliği belki yada gelir binbir türlü rezillik iyilikle ikna etmeye çalışıyorum ama sadece kendi istekleri ve keyfi doğrultusunda tabi remen hayatıma tecavüz ediyo biliyorum ama ah bu evlilik elin günün içinde düşünceleri...
doğru canım sende haklısın benim ki git der gideyim diyene kadar siniri geçer nere gidiyon bi yere gidemezsin der öyle öyle düzeltiriz ama eşin öyle bişey yaparsa sen daha iyi tanırsın gitme . şöyle yap o zaman iş konusunda sıkıştırmayı bırak o senle konuşmazsa sen onla konuş . Ama erkekler böyle konuşmayı pek sevmiyorlar eşleri ile biz de de aynı dert hergün tartışması olur bunun sen benle konuşmuyosun sen benle ilgilenmiyosun falan ama o kadar babanın evine gönderilecek kadar da bişi yok ortada abartmasın eşin .işi değiştirecek sendin burada canım. Bu konularda erkeklerden bişey beklemek hata olur onlara göre bize muhtaç deiller benim ki öyle diyor mesela :)
ya cnm zaten genel anlamda hep toparlayan biz bayanlar olmuyorumu?dönü gönlünü alan yine ben oluyorum ama sorun hep kendi istediği olsun istemesi ve beni evli olsakta neden bir birey olarak kabul etmemesi??ve bana iş konusunda güven duymaması bunları sorunca tartışma çıkıyo yanlızımda zaten sıkıntıdan tartışma uzuyo işte..anlayış lazım her anlamda ben ona gösterdiğim kadarını istiyorum sadece
doğru canım sende haklısın benim ki git der gideyim diyene kadar siniri geçer nere gidiyon bi yere gidemezsin der öyle öyle düzeltiriz ama eşin öyle bişey yaparsa sen daha iyi tanırsın gitme . şöyle yap o zaman iş konusunda sıkıştırmayı bırak o senle konuşmazsa sen onla konuş . ama erkekler böyle konuşmayı pek sevmiyorlar eşleri ile biz de de aynı dert hergün tartışması olur bunun sen benle konuşmuyosun sen benle ilgilenmiyosun falan ama o kadar babanın evine gönderilecek kadar da bişi yok ortada abartmasın eşin .işi değiştirecek sendin burada canım. bu konularda erkeklerden bişey beklemek hata olur onlara göre bize muhtaç deiller benim ki öyle diyor mesela :)
canım çalışma isteğin konusunda haklı olabilirsin ama bunu böyle problem haline getirip eşinle huzurunu bozma derecesine getirmen çok yanlış...iş meslek derken yuvanı sallıyorsun haberin olsun...
bu arada eşinin arkadaşıyla konuşması çok doğal...ne demek yani bana yorgunum deyip onla konuşuyorsun vs..
tavrın ve üslubun yanlış...evet bi kadın olarak ilgi beklemen normal ama farkındaysan bunaltmışsın adamı ki baksana ailenin yanına git orda çalış demelere başlamış..biraz tavırlarına dikkat et canım..sonuçta oda yorgun geliyor akşama kadar ne dertlerle uğraşıyor, her erkek genelde böyledir..kimse akşamları evinde aksiyon yaşamıyor..
sen biraz abartmışsın..iş iş diye diye bunaltmışsın kusura bakma biraz uzun konuştum ama doğrusu bu, yuvanı sallama, üsluba dikkat...
1.5 YILLIK EVLİYİM..sorunlar problemler ailevi sıkıntılar var tabi..biz gurbetteyiz başta ve burda tanıdığım pek kimse yok üniv mezunuyum ama çalışmıyorum küçük bir yer imkanlar sınırlı eşimde izin vermiyo vb..sebeplerle çalışamıyorum haliyle akşama kadar evde sıkılıyorum ve eşim geldiğinde ondan doğal olarak ilgi sevgi sıkıldın mı bi şeyler yapalım naptın bugün günün nasıl geçti gibi cümleler bekliyorum daha öncede tartıştık bu sebeplerden çok ilgisiz değildir ama genel anlamda kendini düşünür yani bencil biraz kendi sıkıntıları kendi ailesi vb..maça gideyim yok cnm sıkılıyo gibi benden önce gelir istekleri BUGÜNDE EVE GELDİ ÇOK YORGUNUM DEDİ BENDE MORALİM BOZULDU KONUŞMAYIP UZANINCA İÇERİ GİTTİM SONRA Bİ BAKTIM ARKADAŞIYLA BİR SOHBET Bİ MUHABBET TELEFONDA 1 SAAT..BİDE ARADA ERKEK MUHABBETİ KÜFÜRLÜ..TELİ KAPATTI PATLADIM..YORGUNUM DİYİP BANA ZAMAN AYIRMAZKEN AHMET MEHMET BENDEN DAHA MI ÖNEMLİ AÇMIŞSIN TELİ 1 SAATTİR BENİ ANLAMIYOSUN FİLAN DEDİM...ÖNCE NOLUYO YAA NE ÜSTÜME GELİYOSUN VB..CÜMLELER KURDU SONRA GELDİ BUNALTIYOSUN BENİ İŞ İŞ DİYE TUTTURMUŞSUN GİT MEMLEKETİNDE ANENİN BABANIN YANINDA ÇALIŞ BURDA ÇALIŞAMAZSIN HER GÜN HUZURSUZLUK BU NE BÖYLE GERÇEKTEN GİT MEMLEKETİNDE İŞ BUL ÇALIŞ SENİ BİNDİRİYİM,AYNI EVDE YAŞAMAK ZORUNDA DEĞİLİZ,EVLENDİĞİMDEN BERİ BAŞARISIZIM VB CÜMLELER KURDU...BEN HERŞEYİMİ BIRAKIP PEŞİNE DÜŞTÜM ONA GELİNCE KARİYER BAŞARI BANA GELİNCE NE OLUYOR BİLEMİYORUM Bİ AKIL VERİN BANA LÜTFEN??
neden istemiyor biliyor musun kıskandığı için . Ben benimkine bir söyledim iki söyledim sonunda söyledi bana kıskanıyorum seni onun için istemiyorum dedi. Bu arada yalnızlık çok kötü evliliğimin ilk 5 ayı bende yalnızdım gurbette kapımı çalan bi allah ın kulu olmamıştı depresyona girecektim neredeyse . Tv karşısında cips kola çekirdek yemekten göbek yapmıştım ki ben zayıf bi insanım . Daha uzun mu orada göreviniz peki
YORUMUNUZ İÇİN TEŞK ÖNCELİKLE,AMA NEDEN BU KADAR SERT VE ACIMASIZ Bİ YORUMDA BULUNDUNUZ ANLAYAMADIM,''farkındaysan bunaltmışsın adamı ki baksana ailenin yanına git orda çalış demelere başlamış''.....YORUM YAPMAYA HAKKINIZ VAR BEĞENMEME YADA KINAMAYA ELEŞTİRMEYEDE HAKKINIZ VAR AMA YORUM YAPARKEN BİRAZ SAYGILI OLUN ANLAMAYA ÇALIŞMADAN YAZILMIŞ CÜMLELER BUNLAR..BEN YADA BURDA HERHANGİ BİR SEBEPTEN KONU AÇAN BAYANLAR BURDA PIŞPIŞLANMYI POHPOHLANMAYI BEKLEMİYO FİKİR ALIŞVERİŞİ VE İYİ YADA KÖTÜ AMA SAMİMİ ELEŞTİRİ KISACA MANTIKLI BİR YOL BEKLEDİĞİNİ DÜŞÜYORUM.HEPİMİZİN YUVASI FARKLI SEBEPLERDEN ZAMAN ZAMAN SALLANMA AŞAMASINA GELMİŞ OLABİLİR,BÖYLE LAFLAR ETMEYE HAKKINIZ YOK YORUMUNUZ ÇOK ÇİRKİN..
neden istemiyor biliyor musun kıskandığı için . Ben benimkine bir söyledim iki söyledim sonunda söyledi bana kıskanıyorum seni onun için istemiyorum dedi. Bu arada yalnızlık çok kötü evliliğimin ilk 5 ayı bende yalnızdım gurbette kapımı çalan bi allah ın kulu olmamıştı depresyona girecektim neredeyse . Tv karşısında cips kola çekirdek yemekten göbek yapmıştım ki ben zayıf bi insanım . Daha uzun mu orada göreviniz peki
bir an kendi hayatımı okudum sanki ancak bu kadar olurr demekki bir ben deilmişim adamın üstüne düşte bişi oldum sanıyoo kızlar banada akıl verin napıpta uzaklaşmam lazımm çünkü artıkk ilgi alaka dilendikce daha beter uzaklaştırdım adamıı napsamm olmuyo
uzun 2.5 sene var daha bende aynen kilo aldım güya rahatım evde ama otur otur..akşamda gelince bir ses bi değişiklik bekliyorum anlıyorum onu aslında kimi zaman gelir 7 de uyur kimi 9 da sesimi çıkarmam ders çalışcam der tmm derim üstüne gitmiyorum ama genede bunaltıyosun diyo biraz rahatlıktan oldu heralde...ben taviz verdim yani..:)
pardon bu sert eleştirinin içine bnim de mi yorumum giriyor ben sert bir eleştiri yerine kendi hayatımdan örnekler vererek sizi rahatlatmaya çalıştığımı düşünüyordum ama
canım arada onu benimki de der bi arkadaş ta demiş yaa bi yorumda bunaldım artık ilgi dilenmekten diye bunu yapan ilksen değilsin bu bir bu tepkiyi verende tek senin eşin deil 2 :) ve dediği gibi sevgi ilgi dilenmekten bunaltıyoruz gerçektende adamları. bunları ne yapacaz bende bilmiyorum ama olanın bize olduğu kesin . aranızın bozulması olmasa bi memlekete gider gelirdin sana da ona da ii olurdu . bi süre sende bişiye tepki verme bakalım dikkatini çekip soracak mı . ne bilim belki de biraz kendi hallerine bırakmak lazım . kendi adıma söyleyeyim ben kendi haline bırakamıyorum yarım saat bişi demesem ondan sonra başlıyorum . kadınlığın doğasında var yani :))uzun 2.5 sene var daha bende aynen kilo aldım güya rahatım evde ama otur otur..akşamda gelince bir ses bi değişiklik bekliyorum anlıyorum onu aslında kimi zaman gelir 7 de uyur kimi 9 da sesimi çıkarmam ders çalışcam der tmm derim üstüne gitmiyorum ama genede bunaltıyosun diyo biraz rahatlıktan oldu heralde...ben taviz verdim yani..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?