- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Hayir hayir. Ben sadece insanin icini bu ttip konularda rahatlatmasi gerektigini düşünüyorumNeden boyle dediniz ki çok önemli belirtiler mi bunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir hayir. Ben sadece insanin icini bu ttip konularda rahatlatmasi gerektigini düşünüyorumNeden boyle dediniz ki çok önemli belirtiler mi bunlar
Valla o guruldama bende hep var ama hic kansermiyim diye düşünmedim üşütme kaynaklı büyük ihtimal ve internette yazan her bilgiye de inanmayınMidemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu
Ee kanser ihtimalini düşünmekten korkmuyorsun da endoskopi den mi kaçıyorsun.Üç tane doktora gittim.hepsi aynı tarz ilaçları verip gönderiyor endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrm
Ozaman kimse bilemez ne olduğunu görmek nan kanser olmaktan daha iyidirÜç tane doktora gittim.hepsi aynı tarz ilaçları verip gönderiyor endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrm
Dr söylemiş olmasi gerekeni siz kendiniz kafanızda teşhis koyuyorsunuz çok garip internetten baş ağrısı baksanız beyin kanserisiniz çıkıyor.Üç tane doktora gittim.hepsi aynı tarz ilaçları verip gönderiyor endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrm
Şu cevaptan bile panikliyorsunuz .. psikolejik sizin sorununuz.Neden boyle dediniz ki çok önemli belirtiler mi bunlar
sezaryanda anesteziyle uyutuldum.yok böyle bir kafa eşime çok küfür etmişim bir dogurayim bosayacagim seni diye sayiklamisim hep
tamamıyla uyutulmuyorlar,kısmi yapılıyor,ama onda bile kafası güzelleşen insanlar gördüm
Guruldama oluyo ben de karin ve bogazda ama o basit. Daha ziyade karnim siser sertlesir ve agrirdi.Sizin sıkıntılarınız nelerdi karında guruldama ve yemekten sonra ağrı oluyor muuydu
Cok minik bir ihtimal bu. Su anda da ölme ihtimalimiz var. Zaten acil müdahele gerektirirse diye ameliyattaki gibi giydiriyorlar sizi korkmayın. Bir sorun olursa hemen mudahele ederler zaten. Iyi bir doktora yaptirin ben profa yaptirmıştım daha tecrubelidir diye.Olmuyorum korkudan ( hortumu sokup yanlış birşey yaparsa organlarima zarar verirse ya çok korkuyorum delinme falan oluyormuş bazen o sırada kanama delinme