• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Çaresini bulamadığım hastalık

Midemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu
Valla o guruldama bende hep var ama hic kansermiyim diye düşünmedim 😂 üşütme kaynaklı büyük ihtimal ve internette yazan her bilgiye de inanmayın

Belki gastrit falandır belki başka bir şey, endoskopi yaptırmadan bilemezsiniz. Korktuğunuz şeyleri düşüne düşüne iyice gözünüzde büyütürsünüz düşünmeden hareket etmek gerekiyor bazen. Doktor randevusu alın, endoskopi denirse konuşun tamam deyin

Üç tane doktora gittim.hepsi aynı tarz ilaçları verip gönderiyor endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrm
Dr söylemiş olmasi gerekeni siz kendiniz kafanızda teşhis koyuyorsunuz çok garip internetten baş ağrısı baksanız beyin kanserisiniz çıkıyor.

Olmuyorum korkudan :KK43:( hortumu sokup yanlış birşey yaparsa organlarima zarar verirse ya çok korkuyorum delinme falan oluyormuş bazen o sırada kanama delinme
Cok minik bir ihtimal bu. Su anda da ölme ihtimalimiz var. Zaten acil müdahele gerektirirse diye ameliyattaki gibi giydiriyorlar sizi korkmayın. Bir sorun olursa hemen mudahele ederler zaten. Iyi bir doktora yaptirin ben profa yaptirmıştım daha tecrubelidir diye.

Ne yaptiniz gittiniz mi size merak ediyorum, kendi rahatsizligim devam ettikce, keske ertelemese gitse de tedavisine başlasa diyorum.

Back