- 19 Aralık 2014
- 5.862
- 1
- 48.004
- 748
Hocam şindi peki sedatize olur da tüm kirli çamaşırları ortaya dökerse?
tamamıyla uyutulmuyorlar,kısmi yapılıyor,ama onda bile kafası güzelleşen insanlar gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam şindi peki sedatize olur da tüm kirli çamaşırları ortaya dökerse?
56 kiloyum ama altı ay önce 62 kiloydumKaç kilosunu acaba, benim kız kardeşim aşırı zayıfken bu sorun vardı ama biraz kilo alınca geçti yani
Ya burda bile ilac tavsiyesi verenleri gördü bu gozler bak vitamin degil reçeteli ilac hshshshs alanda verende garip gercektenKırıkçısına acilde çektiği röntegeni atanların memleketi bura tşk.
Siz doktor musunuz
tamamıyla uyutulmuyorlar,kısmi yapılıyor,ama onda bile kafası güzelleşen insanlar gördüm
Kanka ben uyanirken kocama seni cok seviyorum askoom diye ilanı ask etmisim hshsHocam şindi peki sedatize olur da tüm kirli çamaşırları ortaya dökerse?
evet :)Siz doktor musunuz
Konu sahibi uyutulduktan sonra ya uyanamazsam diye korkuyordu. Umarım bu cevapla tatmin olmuştur :)tamamıyla uyutulmuyorlar,kısmi yapılıyor
Aynen evet o korkumda var ve birşey çıkarsa korkusu da var. Küçükken bir ameliyat geçirdim sanırım ondan kaynaklı korkuyorum böyle şeylerdenKonu sahibi uyutulduktan sonra ya uyanamazsam diye korkuyordu. Umarım bu cevapla tatmin olmuştur :)
Konu sahibi uyutulduktan sonra ya uyanamazsam diye korkuyordu. Umarım bu cevapla tatmin olmuştur :)
Normal kilonuzla içiniz rahat etsin diye hastahaneye gidin bemce56 kiloyum ama altı ay önce 62 kiloydum
Böyle hayat mı geçer biraz relax olAynen evet o korkumda var ve birşey çıkarsa korkusu da var. Küçükken bir ameliyat geçirdim sanırım ondan kaynaklı korkuyorum böyle şeylerden
Böyle yaşamak sizin için çok zor olmalı. Psikolojik yardım alsanız çok iyi olur, hayat kaliteniz inanılmaz artarAynen evet o korkumda var ve birşey çıkarsa korkusu da var. Küçükken bir ameliyat geçirdim sanırım ondan kaynaklı korkuyorum böyle şeylerden
İnternetten her yazılana inanma sakın doktor bilmiyor ama İnternetmi biliyor kanser olduğunu Allah korusunMidemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu
Midemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu
Sizin sıkıntılarınız nelerdi karında guruldama ve yemekten sonra ağrı oluyor muuyduKesinlikle hemen endoskopi yaptirin ben koronadan sebep geciktirdim, siddetli h.plori ve gastrit çıktı. 5 ay cektim tedavim gecikti. Endoskopide sedasyon yapiyorlar, yarı uyutuyorlar sizi hicbir sey hissetmiyorsunuz ki ben tümden uyumustum :/ korkup gitmemeniz sizi iyilestirmeyecekki.
Beyaz bal yiyin. Mide rahatsızlıklarına iyi geliyorMidemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu