• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Çaresini bulamadığım hastalık

Konu sahibi uyutulduktan sonra ya uyanamazsam diye korkuyordu. Umarım bu cevapla tatmin olmuştur :)
Aynen evet o korkumda var ve birşey çıkarsa korkusu da var. Küçükken bir ameliyat geçirdim sanırım ondan kaynaklı korkuyorum böyle şeylerden

Konu sahibi uyutulduktan sonra ya uyanamazsam diye korkuyordu. Umarım bu cevapla tatmin olmuştur :)
:olamaz::olamaz::silah:
gerçekten mi...

yahu insanlar kaç saatlik ameliyatlar için uyutuluyorlar da bir şey olmuyor,size neden bir şey olsun konu sahibi? fazla paniksiniz,kendinize yazık etmeyin nolur

Aynen evet o korkumda var ve birşey çıkarsa korkusu da var. Küçükken bir ameliyat geçirdim sanırım ondan kaynaklı korkuyorum böyle şeylerden
Böyle yaşamak sizin için çok zor olmalı. Psikolojik yardım alsanız çok iyi olur, hayat kaliteniz inanılmaz artar

Kesinlikle hemen endoskopi yaptirin ben koronadan sebep geciktirdim, siddetli h.plori ve gastrit çıktı. 5 ay cektim tedavim gecikti. Endoskopide sedasyon yapiyorlar, yarı uyutuyorlar sizi hicbir sey hissetmiyorsunuz ki ben tümden uyumustum :/ korkup gitmemeniz sizi iyilestirmeyecekki.

Midemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu
İnternetten her yazılana inanma sakın doktor bilmiyor ama İnternetmi biliyor kanser olduğunu Allah korusun

İnternetten okuduklarınıza bakmayın güzel bir doktora gidin geçen sene her sabah olan, burun akıntıma öyle bir taktım ki, internetten araştırmaya kalktım ve okuduğum bir yazıyı kendimle çok bağdaştırdım, sabahları beyin sıvım akıyor sanıyordum birde oturup kendime üzüldüm haftalarca, aslında soğuk algınlığım varmış sadece.

Midemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu

Bi yakınım benzer durum yaşadı gaz sancısı ama dışarı çıkaramıyordu pankreas ve safra ile ilgili sıkıntı çıktı(kanser değil safra taşı ve iltihap). Ha bu demek değil ki sizde de o rahatsızlık olabilir diye. Sadece yazmak istememdeki sebep bu pankreas bi rahatsızlık olmazsa öyle kolay tespit edilecek şey değilmiş.

Kesinlikle hemen endoskopi yaptirin ben koronadan sebep geciktirdim, siddetli h.plori ve gastrit çıktı. 5 ay cektim tedavim gecikti. Endoskopide sedasyon yapiyorlar, yarı uyutuyorlar sizi hicbir sey hissetmiyorsunuz ki ben tümden uyumustum :/ korkup gitmemeniz sizi iyilestirmeyecekki.
Sizin sıkıntılarınız nelerdi karında guruldama ve yemekten sonra ağrı oluyor muuydu

Beyaz bal yiyin. Mide rahatsızlıklarına iyi geliyor

Back