- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrm
Endoskopi anestezi ile yatırılabiliyor. Ayılınca ne ağrı ne mide bulantısı Hiç bir şey hissetmiyorsun. Sadece anestezinin etkisi sürüyor 15 dk. 4 kere endoskopi oldum. Bu şekilde Korkulacak bişeyi yokÜç tane doktora gittim.hepsi aynı tarz ilaçları verip gönderiyor endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrm
Başka doktorlara görünün ve stres direkt mideye vurur stres mi var acaba? Rezene , anason çayı gibi bitkisel çözümler işe yarayabilir. Benimde vardı böyle bir sorunum şişip kalıyodum hatta anason iyi geldiMidemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu
Baktırmadim bağırsaklara onun içinde çünkü kolonoskopi gerekiyor . Babanızın bir rahatsızlığı varmı midesindenİnternete göre benim şu an çoktan ölmüş olmam lazımdı.Bağırsaklara falan baktırdınız mı?Benim babamdan da kendimi bildim bileli yemekten sonra karnından ses gelir.Ama mutlaka bir kaç doktora daha görünün.Gözünüzü korkutmayın.
Gastrit çıkar en kötü. Ne kadar büyütmüşsünüz. Napmanız gerektiğini ben ve herkes söyledi size. Hala hastalık kısayı arıyorsunuz. Hastalık hastası mısınız acaba?Baktırmadim bağırsaklara onun içinde çünkü kolonoskopi gerekiyor . Babanızın bir rahatsızlığı varmı midesinden
Midemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu
Belli bir rahatsızlığı yok.Ama hassastır.Bi de sindirim boşaltım sistemleri baya hızlıdır.Ama hiç gidip baktırmadı.Siz kolonoskopi de yaptırın.Öğrenirsiniz,çaresi bulunur.Böyle sürekli düşünmek daha kötü.Baktırmadim bağırsaklara onun içinde çünkü kolonoskopi gerekiyor . Babanızın bir rahatsızlığı varmı midesinden
Endoskopi olmadan kimse size başka teşhis koyamaz, korkuyorsanız başka yapılacak bir şey yok. Kanser miyim diye diye ölürsünüz kanseeden. Ne yapsın doktorlar amelşyatla mı görsünler midenin içini, o daha korkunçÜç tane doktora gittim.hepsi aynı tarz ilaçları verip gönderiyor endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrm
İbs e benziyor . Diyetisyene sorun isterseniz .Midemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu
Endoskopi olacaktiniz ne oldu?Midemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu
Dr ların endoskopi dediği seye kk olarak endoskopisiz teshis mi koyacağız?Üç tane doktora gittim.hepsi aynı tarz ilaçları verip gönderiyor endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrm
Üç tane doktora gittim.hepsi aynı tarz ilaçları verip gönderiyor endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrm
Olmuyorum korkudanEndoskopi olacaktiniz ne oldu?
Orda zaten belli olur..
Olmuyorum korkudan( hortumu sokup yanlış birşey yaparsa organlarima zarar verirse ya çok korkuyorum delinme falan oluyormuş bazen o sırada kanama delinme
Daha neler..Olmuyorum korkudan( hortumu sokup yanlış birşey yaparsa organlarima zarar verirse ya çok korkuyorum delinme falan oluyormuş bazen o sırada kanama delinme
Sizin yatarak tedavi olmanız bile gerekiyor olabilir. Mideti boşverin bence. Psikolog, psikiyatrist sırayla gidin.Olmuyorum korkudan( hortumu sokup yanlış birşey yaparsa organlarima zarar verirse ya çok korkuyorum delinme falan oluyormuş bazen o sırada kanama delinme
Geçmiş olsun gaz ve mide sorunları için gastrit bölümüne gitmenizi öneririm onlar bulur diye düşünüyorum aynı sorun esimdede var hala devam eden ve endoskopi yapıldı midede ülsere raslandi size tavsiyem Internetten bakmayın kafanızı yormayın bu şekilde zaten yaşam kaliteniz düşer ister istemez doktoru araştırıp bulmanizdada fayda olur alaninda iyi olan doktorlarımız var iyi akşamlarMidemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?