Üç tane doktora gittim.hepsi aynı tarz ilaçları verip gönderiyor endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrmKeske oturup senaryo ureteceginize baska bir doktora gitseniz. Allah acil sifalar versin.
Hayır yediklerime dikkatte ediyorum ama ne yersem yiyim sürekli gaz guruldamaMutlakaaaa başka bir doktora git.
Fakat simdi çok mu yiyorsun? Geç saatlerde mi yiyorsun?
Arkadasim mutlaka baska doktora git hatta 2 kez daha gitHayır yediklerime dikkatte ediyorum ama ne yersem yiyim sürekli gaz guruldama
E yaptırmazsanız nasıl anlaşılacak ne olduğu? Kanserden şüphelenip endoskopi yaptırmamak da ne bileyim...Üç tane doktora gittim.hepsi aynı tarz ilaçları verip gönderiyor endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrm
Endoskopi yapilmadan tam tani koyamazlar korkuyorum diyip buraya yazarak care bulamazsınız. Lütfen google guvendiginiz kadar birazda bilime guveninÜç tane doktora gittim.hepsi aynı tarz ilaçları verip gönderiyor endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrm
Hocam şindi peki sedatize olur da tüm kirli çamaşırları ortaya dökerse?sayın Panikkız,isminizin hakkını başarıyla veriyorsunuz ama biraz sakin olmanız lazım artık.
1) buradan teşhis koyamayız ancak tavsiye verebiliriz.
2) tavsiyelerin hiçbirini yapmıyorsunuz.
3)endoskopi yapılmadan kanser teşhisi de konulamaz.
4)bahsettiğiniz şey dispepsi, hiçbir sebebe bağlı olmadan da ortaya çıkabilir,özellikle anksiyetesi ve telaşı olan insanlarda daha sık olur.
5)endoskopide sedatize ediyorlar sizi,korkulacak bir şey yok.
6)endoskopi yaptırmanız şart,başka çözüm yolu yok.
lütfen biraz makul olun,böyle yaşanmaz... stres insanın en büüyük düşmanıdır
Yediğiniz birşey sizi rahatsız ediyor olabilir..bazı merkezlerde gıda intolerans testi yapılıyorMidemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu
Kırıkçısına acilde çektiği röntegeni atanların memleketi bura tşk.Endoskopi yapilmadan tam tani koyamazlar korkuyorum diyip buraya yazarak care bulamazsınız. Lütfen google guvendiginiz kadar birazda bilime guvenin
Kaç kilosunu acaba, benim kız kardeşim aşırı zayıfken bu sorun vardı ama biraz kilo alınca geçti yaniMidemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu
Neden boyle dediniz ki çok önemli belirtiler mi bunlarArkadasim mutlaka baska doktora git hatta 2 kez daha git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?