• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Çaresini bulamadığım hastalık

Panikkiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
145
30
18
31
Midemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu

Keske oturup senaryo ureteceginize baska bir doktora gitseniz. Allah acil sifalar versin.
Üç tane doktora gittim.hepsi aynı tarz ilaçları verip gönderiyor endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrm

Mutlakaaaa başka bir doktora git.

Fakat simdi çok mu yiyorsun? Geç saatlerde mi yiyorsun?

27, yaşındayım bıktım midemde sürekli sesler aç tok farketmyor çalışırken de ağrı var sürekli işimi bıraktım bunun yüzünden

sayın Panikkız,isminizin hakkını başarıyla veriyorsunuz ama biraz sakin olmanız lazım artık.

1) buradan teşhis koyamayız ancak tavsiye verebiliriz.
2) tavsiyelerin hiçbirini yapmıyorsunuz.
3)endoskopi yapılmadan kanser teşhisi de konulamaz.
4)bahsettiğiniz şey dispepsi, hiçbir sebebe bağlı olmadan da ortaya çıkabilir,özellikle anksiyetesi ve telaşı olan insanlarda daha sık olur.
5)endoskopide sedatize ediyorlar sizi,korkulacak bir şey yok.
6)endoskopi yaptırmanız şart,başka çözüm yolu yok.

lütfen biraz makul olun,böyle yaşanmaz... stres insanın en büüyük düşmanıdır

Üç tane doktora gittim.hepsi aynı tarz ilaçları verip gönderiyor endoskopi diyorlar onuda ben korkudan yaptiramiyrm
Endoskopi yapilmadan tam tani koyamazlar korkuyorum diyip buraya yazarak care bulamazsınız. Lütfen google guvendiginiz kadar birazda bilime guvenin

İnternete göre benim şu an çoktan ölmüş olmam lazımdı.Bağırsaklara falan baktırdınız mı?Benim babamdan da kendimi bildim bileli yemekten sonra karnından ses gelir.Ama mutlaka bir kaç doktora daha görünün.Gözünüzü korkutmayın.

sayın Panikkız,isminizin hakkını başarıyla veriyorsunuz ama biraz sakin olmanız lazım artık.

1) buradan teşhis koyamayız ancak tavsiye verebiliriz.
2) tavsiyelerin hiçbirini yapmıyorsunuz.
3)endoskopi yapılmadan kanser teşhisi de konulamaz.
4)bahsettiğiniz şey dispepsi, hiçbir sebebe bağlı olmadan da ortaya çıkabilir,özellikle anksiyetesi ve telaşı olan insanlarda daha sık olur.
5)endoskopide sedatize ediyorlar sizi,korkulacak bir şey yok.
6)endoskopi yaptırmanız şart,başka çözüm yolu yok.

lütfen biraz makul olun,böyle yaşanmaz... stres insanın en büüyük düşmanıdır
Hocam şindi peki sedatize olur da tüm kirli çamaşırları ortaya dökerse? :eek:

Midemde yemek yedikten sonra başlayan guruldama var sürekli gaz çıkmıyor dışarı da ve mide ağrım var doktora gittim ilaç verdi geçmedi internetten araştırdım kanser belirtilerinde var mide kanseri olabilir miyim acaba iki aydır devam ediyor yaşam kalitem düştü işi bıraktım bunun yüzünden napicagimi şaşırdım sürekli içerde sesler guruldamalar kanser olsam başka belirtisi olur muydu
Yediğiniz birşey sizi rahatsız ediyor olabilir..bazı merkezlerde gıda intolerans testi yapılıyor

Kaç kilosunu acaba, benim kız kardeşim aşırı zayıfken bu sorun vardı ama biraz kilo alınca geçti yani

Bende de covit yaşadıktan sonra takıntı oldu hastalık bir yerim ağrısa aman bir şey olucak kaygısı oldu aynen netten baktıkça daha kötü oldum pisikolojik çöktü doktorlara gittim dedikleri şu netten bakmayın her şeyi en.kotu olan neyse ona bağlıyorlar bende bıraktım elim kesilse kan çok altı desem kanser yazıyor ALLAH korusun ama bazı tahlillerde kanserle ilgili değerler var o değerler farklıysa zaten doktorlar der öyle netten bakıp moral bozmayın en sağlıklı olan doktora gitmek ve tedaviye devam etmek çok geçmiş olsun

Back