• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Capilex İstenmeyen Tüyleri Yokedici Krem

kızlar ben beyaz tenliyim, kollarımda kumral tüyler vardı rahatsız oluyordum
lazere gittim, ordaki kadın ıyılık yapıyor gibi elimin üstündeki sarı tüylere de lazeri tuttu
bilin bakalım ne oldusenağlama
lazerden sonra sarı olan tüyler inanamayacaksınız ama daha koyu bir de uzun çıkmaya başladı, parmaklarımın üzerinde gür kumral kıllar var artık:1shok:
inanılır gibi degil, kollarımdakinin 3 te bir yok etti 2 lazer uygulaması
fakar bu parmagımdakı sarı tüylerin kumral uzun kıllara dönüşmesi çok ilginc..
su an param yok epilasyona vs gidemem kolum icin ama bu el üstü cok dikkat çekiyor
cunku tenim cok acık bir renk..

dudak çevremde de sarı tüyler var ve malesef gözümle göremiyorum bazılarını
ama dilimi gezdirince batıyor yani basbayagı :kızgın:
napacagımı hic bilmiyorum dudak cevreme lazer de olmaz..
capilex umut gibi gelmisti bana, sanırım bir kısım arkadas begenmemıs
ama yıne de losyonnu alıp yüzüme sürücem
bence jele gerek yok

ha bu arada, lazer koltukaltımdaki kılları yaygınlastırdı, eskıden daha az bı bolgeydı
simdi alanı genisledi ve aynen de cıkıyor :1no2:

internette capilex set ararken bir ecza sıtesınde pelintys bitki derman tüy yok edici set diye bisi gordum ama pahalı 105 milyon 3 ürünmüs galiba
lapa filan bisiler diyordu,
baska bir forumda bunu ureten firma hakkında birseyler okumustum evelki yıl
o zaman uretım yapmıyorlardı kadıkoydeydı sanırım bı merkelzeır vardı
oraya gıdıp uygulama yaptırıyordunuz
bısıler de verıyorlarmıs evde kullanmak ıcın
bır arkadas 1 uygulamayla tüylerinin yok oldugunu yazmıstı hatta
fakat bu formul o formul mu bılemem
belkı de sureklı alalım dıye dozajı azaltmıslardır
bunlara maıl atmıstım yanıt vermemıslerdı bana telefon acmıstım
ben merkeze gelemem abim orda yasıyor o alsa bana gonderse olur mu dıye
kızmıstılar, nerdeyse telefonu yuzume kapatacaklardı
sinirli bir sahibi vardı :kızgın:
keske bi set bedava verseler de kullansak :jeyyar:

evet bende aynı dertten muzdaripim ince ince çıkan tüylerim uzun uzun ve kalın oldu,hiç çıkmayan yerlerdende tüyler çıkmaya başladı,sordugumda lazer tabancası ateş ettiğinde kırmızı noktanın çevresinde daha açık kırmızı alana denk gelen tüylerde yayılma olması normalmiş ince tüylere yapılmamalıymış yayılma yaparmışmış..bnm gittiğim yer 3 kez el değiştirdiği için muhattapta bulamadım.Dolayısıyla bıraktım lazer epilasyonu.Okadar para verdiğimede yazık 9 ay gittim gitmez olaydım tüylerim arttı arttıgıyla kalsa tüyler kıl oldu şimdide napıcam diye düşünüyorum

bende kullandım kızlar.iki çeşidini de.geç çıkardı benimkileri ama.azalmadan eser yoktu maşallah hücum ediyorlardı aynı şekilde.

capilex hiç bi işe yaramıyo boşuna paranızı vermeyin ben tam 100 milyonluk alıp düzenli kullandım ama dahada arttı nefret ediyorum bu kıllardan offfffffff

Arkadaşlar capilex ve episivayı bende kullandım.Lazer yaptırın bence parasal açıdan aynı.Lazer daha bile ucuz pazarlık ederseniz.

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım sayılır:1rolleyes: tüy konusunda derman bulamayanlardanım yüz bölgemde inanılmaz yaşıyorum bu sorunu.artık psikolojim bozulmaya başladı desem yeridir.üstelik sanki zaman geçtikçe artıyor gibi :çok üzgünüm: 4-5 aydır bioder serum kullanıyorum ama şu ana kadar gözle görülür bir sonuç elde edemedim ne yazıkki. şu capilex in ii geldiğini yazan arkadaşlar olmuş bi de onu deneyeceğim bakalım ne olacak.

ben malatyada oturuyorum ne yazıkki burada capilex ypk. nerden bulabilirim.

var hayatım nası yok merkezdeki eczanelere sordunmu ben gördüm geçen sene:icecream:

ama alma zaten baksana kaç sayfa yazı var bende alacaktım vazgeçtim. geç çıkarıyomuş okadar limon sürüncede geç çıkıyo para verdiğine deymez.

paylaşımda bulunan herkese teşekkürler bu arada sağolun a.s.

arkadaslar ben dun bıtkıdermana basladım ve onun hakknda bılgı edınmek ıstedıgımde rastladım bu sıteye usanmadan 22 sayfayıda okudum ılk baslarda olumlu yorumları gorunce pısmnlık duydum cunku bıtkıderman capilexden daha pahalı ama sonlara dogru olumsuz yorumlar artmış kafam cok karıstı gercekten kullanan norml durust bırı detaylı bı acıklama yaparsa cok sevnıcem yol yakınken capilexe mı baslasam?CADIARZU:bbo:

ne yanı buda mı fos cıktı ....butun sayfaları okumustum halbukı....ya bıde bı sorum olacak hamıleler kullanabılıyormu bunu ???

bütün sayfaları okuduysan görmüş olman lazım tatlım kullanamıyormuşyerimseniben

yaa neyapsamki biodermi cpilex mi başka bişeymi okadar param yok hepsini ayrı ayrı alama:S

kızlar 3 ayı gectım mnalesef bır fark yok aynı yuzum sadece 10 gun duzensız kullandım onun dısında hep kullandım sabah aksam ama pes etmıycem en az 6 ay kullanacam kesın sonuc ıcın 6 ay dıyorlar

arkadaşlar malesef capilexde yalan off :( ben 4 ay kullandım hiç bir değişme yok biraz fark olsa devam ederdim ama yok. . henüz tüyleerin caresi bulunmadı galiba. karınca y. yağı da bioderde yalan yaa.insanların duygularıyla oynuyolar resmen.paralarını alıolar o kadar sonuç yok.

sahtekarlarmıs resmen yanıma kalan capılexsten sonra sıvılcelı bır yuz koca dırdırı (ben sana demedımmı yuzune boyle seyler surme aldıorma yuzunu hep ondan oluyor dır dır) 30 tl gıden para sabah aksma ayna karsısında 5 dk vakıt kabı 3 ay kullandım bende ınanın koyulastı rengı acılma bı yazna daha kotu oldu tavsıye eden arkadalarada tesekkur edım burdan:olmaz:

arkadaşlar bende bioder yada capilexi yüzüm için kullanmayı düşünüorm ama dha önce hiç aldırmadım yüzümü aldırmak da istemiyorum acaba bu ürünleri aldırmadan sürsek daha uzun sürede etki eder deniyor tamam ama ne kadar o süre mesela ve aynı etkiyi yapar mı sonuçta?

Ben Capilex Sprey kullandım ve tüy sorunum bitti sayılır. Artık tüylerim hiç çıkmıyo gibi Çok rahatladım Ayrıca kızların dediği gibi çok güzel bir kokusu var
Sey ...gercekten ise yariyomu yani biyiklar icinde gecerlimi???ltf banada yardim edin ...
bi yan etkisi felan varmi ?biyiklar icin jeli mi spray imi? hangii biyiklar icin capilex den ama ..???
yardiminizi bekliyorum
hepinize sevgiler:)

ya arkadaşlar ağlicam şimdi yaa :43: benimde genital bölgemdeki kıl köklerim oldukça kalın ve sert ağdayla bile alamıyorum epilasyonla çok zor alabiliyorum . siteyi sürekli takip ediyorum geçen ay bioder aldım 3 gündür kullanıyorum ama işe yaramıyo diyenleri görünce sinirlerim bozuldu :43: bu capilex cidden işe yarıyosa bioderi bitirip capilex e başlicam :43:

Back