- Konu Sahibi miss_venezia
-
tşk ederim cevap için.Benim smear ve hormon testi yapıldı,sorun çıkmadı. Ultrasound muayenesinde de problem görülmedi.Eşimde sperm testi hiç yapılmadı.Sorun yok gibi görünsede yine de olmuyor.Yani tedavi için gitsek bizi 1 sene dolmadığı için gerimi gönderirler?
rica ederim ne demek inş.bir faydam olur.geri gönderirmi bilmiyorum ama siz 1 yıldır korunmuyoruz derseniz göndermez.pembe bir yalan yani:)ama eğer raporla tüp bebek yaptırcaksanız.en az 3 yıllık evlilik şartı var.ama bence öncelikle eşiniz sperm testi vermeli ve sizde rahim filmi çektirmelisiniz.bunlar çok önemli.kaç yıllık evlisiniz siz.
günaydın cnm.biz 2013 ağustosta evlendik.yalnız çapa dan randevu alamadık bir turlu.sperm testi ve rahim filmini baska bir yerden yerden alsak olurmu.hem zaman kazanmak için, hemde rahim filmi çektirmekten korkuyorum,özelde daha dikkatli davranırlar en azından.
slm cnm.o pembe yalanı söyleymiceksiniz siz yeni evlisiniz:)hayırlı olsun inş.eşinde özelde verebilir sperm testini sende rahim filmini özelde çektirebilirsin.zaten çapaya gittiğinde senden rahim filmi istiyo özelde çektirdiğinide kabul ediyo.rahim filminden de korkma anestezi ile çektirende var anestezisizde.bende anestezi almadım.değmezmiş iyikide almamışım.ha hiç acımadımı acıdı ama anlıktı inan ki toplasan 3 dk sürmemiştir acısı.ve özelde 100 tl fazladan alıyorlar anestezi için.ben 150 tl ye çektirmiştim.sperm testide 100 tl yoktur biz 80 yaptırmıştık en son.istersen sana sperm testi için yer önerebilirim.yakınsa sana şişli.
olur canım,mecidiyekoyde oturuyoruz zaten,çok iyi olur.internetten baktım ama laboratuvar,bilgimde yok hangisi iyi.bizim pembe yalan boşa çıkcak o zaman.ben 2 ay falan da ovülasyon testiyle deniyeyim,eşimede kür falan uygularım belki.kafam çok karıışık ya, boşuna zaman kaybetmiş olmakta istemiyorum.
cevahirin ilerisinde günayı felan geçiyosun namlı sürer market var onun üstünde medilab var biz orada yaptırdık testleri.testi verirken hem krugere hemde who ya göre incelenmesini istiyoruz deyin daha net bilginiz olur.ovulasyon meselesine gelince ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonu belirleyebiliyosun.hatta topic bile var burda ateş ölçme yöntemi diye onu bul.eşinede organik keçi boynuzu pekmezi veya keçi boynuzunun kendisini kaynatarak ta içirebilirsin.bir de havuç suyu içirebilirsin.sende incir kürü yapabilirsin.ama bence sen bir an önce rahim filmi çektir.ALLAH korusun da eğer tıkalıysa tüplerin boşuna kür felan yapmamış olursun
mrb arkadaşlar bende sizdenim ben 5,5 yıllık evlıyım 2009 da düşüklerim oldu bunu araştırmak için capaya gıttım tahlıller genetık tahlıllerı felan uzun surmustu sonra o tahlılerın yarısını rahım fılmıde olmak uzere dısarda çektırdım hastanedekı bozuktu sonra ozelde klomenlı yumurta tedavılerı bır gnal f lı asılma birde klomenlı asılama yaptırdım artık bu ısler benı yordu tüpbebek yaptırmak ıcın rapor almaya çapaya gittim asılama ıkı tane olması lazım bendede oyle ama iğneli olan kabul oluyormus acba bu tatlıl işleri cok uzun suruyormu bırde onceden çektirdigim rahım fılmımı tekrar çektırmek ıstemıyorum .tekrar aşılama yapmak ıstemıyoum
cevahirin ilerisinde günayı felan geçiyosun namlı sürer market var onun üstünde medilab var biz orada yaptırdık testleri.testi verirken hem krugere hemde who ya göre incelenmesini istiyoruz deyin daha net bilginiz olur.ovulasyon meselesine gelince ateş ölçme yöntemi ile ovulasyonu belirleyebiliyosun.hatta topic bile var burda ateş ölçme yöntemi diye onu bul.eşinede organik keçi boynuzu pekmezi veya keçi boynuzunun kendisini kaynatarak ta içirebilirsin.bir de havuç suyu içirebilirsin.sende incir kürü yapabilirsin.ama bence sen bir an önce rahim filmi çektir.ALLAH korusun da eğer tıkalıysa tüplerin boşuna kür felan yapmamış olursun
çok sağol cnm ya,ok biliyorum orayıda gider yaptırırım.inş birşey yoktur.sen ne zamandır istiyorsun çocuk?
mrb arkadaşlar bende sizdenim ben 5,5 yıllık evlıyım 2009 da düşüklerim oldu bunu araştırmak için capaya gıttım tahlıller genetık tahlıllerı felan uzun surmustu sonra o tahlılerın yarısını rahım fılmıde olmak uzere dısarda çektırdım hastanedekı bozuktu sonra ozelde klomenlı yumurta tedavılerı bır gnal f lı asılma birde klomenlı asılama yaptırdım artık bu ısler benı yordu tüpbebek yaptırmak ıcın rapor almaya çapaya gittim asılama ıkı tane olması lazım bendede oyle ama iğneli olan kabul oluyormus acba bu tatlıl işleri cok uzun suruyormu bırde onceden çektirdigim rahım fılmımı tekrar çektırmek ıstemıyorum .tekrar aşılama yapmak ıstemıyoum
sen tedavi için gittin yani çapaya tüp bebek raporu için değil anladığım kadarı ile.eğer eşinde ve sende hiç bir problem yoksa 3 aşılama yaptırmadan tüp bebek raporu vermiyorlar.rahim filmini kabul ediyorlar problem olmaz ama çok eskiyse ediyorlarmı bilmiyorum.
biz 3 senedir istiyoruz çocuk.eşimde sperm düşüklüğü benim de sağ tüpüm tıkalı.rapor almak için uğraşıyoruz çapadan.bu arada sperm testine 3 günlük cinsel perhizden sonra gitmek gerekiyor.
http://www.youtube.com/watch?v=M-qI40YAbJw
Geçen buradan Umut Tüp Bebek Merkezindeki başarı hikayelerini izledim,gerçekten mucize gibi.Yani hiç çocuğu olmazdedikleri, yumurtalığı bile alınmış kadınların 12 yıl sonra çocuğu oluyo falan.Ben birazda kaderci olduğum için,Allah isterse demekki oluyor diye düşünüyorum.Tıp bu kadar ilerledi üstelik.
Eşim şuan perhizde:)Şişli Etfal de verecek testi.Yalnız tüplerin açık kapalı olması rahim filmindemi çıkıyor sadece.Tedavisi oluyormu peki?Birde spermlerin düşüklüğü için ilaç işe yarıyormu?
tüplerin açık olup olmadığı sadece rahim filmi ile belli oluyor cnm.sperm düşüklüğü için ilaç genelde vermiyorlar neden kaynaklandığını bulmaya çalışıyorlar.varikoselden dolayı düşük çıkabiliyor bizim gibi.ileri derecede bir varikoselse ameliyat ediyorlar eşimde şişli etfalde olmuştu ameliyatını.ama büyük birproblem yoksa sayısı eşinin fazla düşük değilse veya düşüklük yoksa bile sen kendin takviye kullandırabilirsin eşine.özellikle günde iki kaşık organik keçi boynuzu pekmezi.veya keçiboynuzu kürü yani suyu.ibrahim saraçoğlunun sitesinden almıştık biz pekmezi baya faydasını gördük sayı arttı hız arttı ama eşim birden bırakınca sayılarda düştü tabi.
Bende alayım ondan o zaman.Uygun fiyatlarda bi özel hastane ,klinik biliyomusun canım ya?
pekmezin bir şişesi 17 tl di en son.400 gr.dı galiba bir şişe.sen rahim filmi içinmi özel klinik yeri sordun cnm.ben bana yakın bir klinik var orda çektirdim ama diğer yerleri bilmioyrum ne kadardır.googleden aratsana kadınlar kulubu rahim filmi çektirenler,veya kadınlar kulubu rahim filmi fiyatları gibi.belki burdan bişiler blabilirsin.birde sakııncası yoksa merakımı mazur gör yeni evlisiniz neden bu kadar acele ediyosunuz bebek için.yaşın kaç cnm
geçen medilab demiştin,orayı biliyorum canım.Yeni evliyiz sayılır, 7 aydır korunmuyoruz, yaşımda 27.Acele ediyorum doğru haklısın canım da,işte bu arzumun önüne geçemiyorum.Birde 30lu yaşlardan sonra infertil olurum diye korkuyorum.Bu zamana kadar hep enfeksiyon mantar vs tedavilerle uğraştım.Annem ve ananemde de öyküsü var bunun,ikiside rahmini aldırdı.İstanbulda sosyal cevremin sıfır olması vs vs bir sürü etken var.En önemliside eşim iş dolayısı ile 15 güne kadar Hindistana gidecek,temmuza kadar belki 1 kez, belki hiç görüşemeyeceğiz.Sonrasında bende gideceğim ama oradaki tedavilere nasıl güvenirim,kaldıki burada zor güvenir olmuşuz.Kafam bi milyon kısacası :)
bende çapaya gidiyodum bayadır bu topiği ziyaret etmedim çünkü eşimin ameliyat olması gerekiyor bezmialeme gitcez maşallah galiba senin bebiş yolda nasıl aşılama falan mı yoksa kendisi mi geldigeçen medilab demiştin,orayı biliyorum canım.Yeni evliyiz sayılır, 7 aydır korunmuyoruz, yaşımda 27.Acele ediyorum doğru haklısın canım da,işte bu arzumun önüne geçemiyorum.Birde 30lu yaşlardan sonra infertil olurum diye korkuyorum.Bu zamana kadar hep enfeksiyon mantar vs tedavilerle uğraştım.Annem ve ananemde de öyküsü var bunun,ikiside rahmini aldırdı.İstanbulda sosyal cevremin sıfır olması vs vs bir sürü etken var.En önemliside eşim iş dolayısı ile 15 güne kadar Hindistana gidecek,temmuza kadar belki 1 kez, belki hiç görüşemeyeceğiz.Sonrasında bende gideceğim ama oradaki tedavilere nasıl güvenirim,kaldıki burada zor güvenir olmuşuz.Kafam bi milyon kısacası :)
senin işler karışık biraz:)hayırlısı olsun.eşin 15 güne kadar gidicek ve temmuza kadar sadece 1 kez mi görüşceksinizsen bu 15 günü iyi değerlendir bence inş.yumurtlama gününü tutturursun
bende çapaya gidiyodum bayadır bu topiği ziyaret etmedim çünkü eşimin ameliyat olması gerekiyor bezmialeme gitcez maşallah galiba senin bebiş yolda nasıl aşılama falan mı yoksa kendisi mi geldi
merhaba siz hala gidiyor musunuz çapaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?