zemus Nirvana Kayıtlı Üye 8 Kasım 2008 3.735 20 683 Diğer 7 Mart 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #21 ya ben hepsini yapıyorum omuzuma takarım,elime alırım,çapraz takarım .......
nazarboncugum naz kızım hoşgeldin...... Kayıtlı Üye 11 Ocak 2009 10.682 4 206 40 Denizli 21 Nisan 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #22 ben omuzumda taşıyorum..........
Askisi Kizimiz ile cekirdek aile Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2007 1.684 4 116 Almanya 11 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #23 ben genelde omuzda tasirim ama olur ki bazen elde tutarim...
pembepatron Guru Kayıtlı Üye 5 Eylül 2008 5.814 76 358 11 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #24 1****Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler. 2****Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar.
1****Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler. 2****Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar.
renan20 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2009 1.047 1 156 Diğer 13 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #25 *Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler. sadeliği sevmiyom ya yerimseniben
*Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler. sadeliği sevmiyom ya yerimseniben
Feronia İyi ki varsın :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ekim 2007 6.289 43 78 Diğer 14 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #26 1****Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler. 3****Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler. 4****Çantalarını bileklerinde taşıyanlar: `Sosyal statümü koluma taktım görmüyor musunuz?` havasıyla yürürler ve genelde kendilerinden büyük çanta taşırlar. 3 şekildede taşırım..
1****Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler. 3****Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler. 4****Çantalarını bileklerinde taşıyanlar: `Sosyal statümü koluma taktım görmüyor musunuz?` havasıyla yürürler ve genelde kendilerinden büyük çanta taşırlar. 3 şekildede taşırım..
_laylaylom_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2009 5.851 26 158 Diğer 14 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #27 bende çapraz hariç her şekilde kullanırım çantayı... gerçekden ilginç tespitler bu arada )
f.b.t.l rabbim hayırlısını ver Kayıtlı Üye 17 Eylül 2008 1.277 640 323 İstanbul 14 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #28 ben hep omzumda taşırım.ve doğru tespit.abartıyı hiç sevmem.herkes bana bakıyo gibi gelir.sadelikten yanayımdır
ben hep omzumda taşırım.ve doğru tespit.abartıyı hiç sevmem.herkes bana bakıyo gibi gelir.sadelikten yanayımdır
jillican Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2009 210 0 116 14 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #29 2****Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar. herzaman yandadır kendileri :):):) başka türlü kendimi rahat hissedemiyorum çünkü elde taşınan çanta ayak bağı gibi geliyor bana
2****Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar. herzaman yandadır kendileri :):):) başka türlü kendimi rahat hissedemiyorum çünkü elde taşınan çanta ayak bağı gibi geliyor bana
olgu35 ölümden başkası yalan Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2009 3.363 5 683 15 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #30 chantyclarie .!.: Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler. Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler biraz çelişkili oldu ama Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3 benimdea.s
chantyclarie .!.: Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler. Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler biraz çelişkili oldu ama Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3 benimdea.s
J juuliett Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2010 59 0 36 35 İstanbul 17 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #31 genelde çapraz takarım ama bileklerime takarakta kullandığım oluyor :))
Amandaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2010 171 0 96 Diğer 17 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #32 1****Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler. 2****Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar. 3****Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler. 4****Çantalarını bileklerinde taşıyanlar: `Sosyal statümü koluma taktım görmüyor musunuz?` havasıyla yürürler ve genelde kendilerinden büyük çanta taşırlar.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Iyide ben çantamı hem omuzumda taşıyorum bazen çarpaz takarım bazen ellerimde bazende bileklerimde kiyafete gore :))
1****Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler. 2****Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar. 3****Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler. 4****Çantalarını bileklerinde taşıyanlar: `Sosyal statümü koluma taktım görmüyor musunuz?` havasıyla yürürler ve genelde kendilerinden büyük çanta taşırlar.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Iyide ben çantamı hem omuzumda taşıyorum bazen çarpaz takarım bazen ellerimde bazende bileklerimde kiyafete gore :))
P pinaran Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Temmuz 2011 1.870 10 66 Norveç 26 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #33 Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar.
Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar.
puffy123 Fenerbahçe <3 Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2010 9.895 212 373 İstanbul 26 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi buzdevri #34 bende hep çapraz takarım ve aynen kokoş hatunlar uzakda dursunlar :)