• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket çantalarımızı taşıma şeklimiz kişiliğimizi ele veriyor.

çantalarımızı taşıma şeklimiz ve biz....

• Çantasımı omuzlarında taşıyorum.

OY: 28 60,9%
  • Çantalarımı çapraz takıyorum.

OY: 7 15,2%
  • Çantalarımı ellerinde taşıyorum.

OY: 14 30,4%
  • Çantalarımı bileklerinde taşıyorum.

OY: 7 15,2%

• Ankete Katılan
    46
  • Anket Kapalı .
ya ben hepsini yapıyorum omuzuma takarım,elime alırım,çapraz takarım .......

ben genelde omuzda tasirim ama olur ki bazen elde tutarim...

1****Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler.

2****Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar.

*Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler. sadeliği sevmiyom ya yerimseniben

1****Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler.

3****Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler.

4****Çantalarını bileklerinde taşıyanlar: `Sosyal statümü koluma taktım görmüyor musunuz?` havasıyla yürürler ve genelde kendilerinden büyük çanta taşırlar.

3 şekildede taşırım..

bende çapraz hariç her şekilde kullanırım çantayı...
gerçekden ilginç tespitler bu arada ;))

ben hep omzumda taşırım.ve doğru tespit.abartıyı hiç sevmem.herkes bana bakıyo gibi gelir.sadelikten yanayımdır

2****Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar.

herzaman yandadır kendileri :):):) başka türlü kendimi rahat hissedemiyorum çünkü elde taşınan çanta ayak bağı gibi geliyor bana

Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler.

Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler

biraz çelişkili oldu ama
kaydirigubbakcemile3 benimdea.s

3****Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler.

4****Çantalarını bileklerinde taşıyanlar: `Sosyal statümü koluma taktım görmüyor musunuz?` havasıyla yürürler ve genelde kendilerinden büyük çanta taşırlar.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

Iyide ben çantamı hem omuzumda taşıyorum bazen çarpaz takarım bazen ellerimde bazende bileklerimde kiyafete gore :))

Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar. :63:

bende hep çapraz takarım ve aynen kokoş hatunlar uzakda dursunlar :):9:

Back