• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket çantalarımızı taşıma şeklimiz kişiliğimizi ele veriyor.

çantalarımızı taşıma şeklimiz ve biz....

• Çantasımı omuzlarında taşıyorum.

OY: 28 60,9%
  • Çantalarımı çapraz takıyorum.

OY: 7 15,2%
  • Çantalarımı ellerinde taşıyorum.

OY: 14 30,4%
  • Çantalarımı bileklerinde taşıyorum.

OY: 7 15,2%

• Ankete Katılan
    46
  • Anket Kapalı .

buzdevri

Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
158
Yer
Diğer
İlginç bir araştırma , sizlerle paylaşmak istedim.....

Moda manifestosuna göre, ayrılmaz parçalarımız olan çantalarımızı taşıma şeklimiz kişiliğimizi ele veriyor. Sizinki hangisi?

1****Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler.

2****Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar.

3****Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler.

4****Çantalarını bileklerinde taşıyanlar: `Sosyal statümü koluma taktım görmüyor musunuz?` havasıyla yürürler ve genelde kendilerinden büyük çanta taşırlar.

Çantalarımı bileklerinde taşıyorum.
genelde kendilerinden büyük çanta taşırlar. bu doğru:lepi:

1****Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler.

2****Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar.

Benim içinde bu ikisi geçerliymiş....

omzumda taşırım sadece

3****Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler.

Ayy yaa ben hep elimde taşırım:dilcikar:

Bazende çarpraz takarım ama nadira.s

Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler.

Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler

biraz çelişkili oldu ama

1****Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler

bende omuzunda taşıyanlardanım..

Benim içinde bu ikisi geçerliymiş....

beenim içinde aynı :D kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ben omzumda taşıyorum genel olarak.Elimde kullanamıyorum beni yoruyor.Ama ara sıra çapraz da takarım spor çantalarımı.Azcık karışığım galiba ben:smiley-cool:

Genelde çapraz taşırım ama bazı çantaları omuzuma takıyorum.
Modeline göre değişir diyeyim.
a.s

çantasına göre değişiyor..........................

Ben bazen elimde bazen omzumda taşırım. Ama çokanlar birbirinin tam tersi. Ne olacak şimdi?

3****Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler..

bu bennnnn

2****Çantalarını çapraz takanlar: Özgür bir ruha sahip olan bu kişi, gereksiz tüketime karşıdır; kokoş kadınlar bizden uzak durun edasındadırlar

bilmiş:)

*Çantasını omuzlarında taşıyanlar: Abartıdan köşe bucak kaçan, sadelik yanlısı, samimi kadınlar modayı kullanışlı hale getirmek isterler.
Çantalarını ellerinde taşıyanlar: Gösteriş meraklısı, içten içe beğenilme tutkusu olan kadınlardır ve dış görünümlerine çok özen gösterirler

ben iki türlüde kullanırım çantamı iki seçenek birbirine çok zıt.acaba bende kişilik bozuklugumu var hanımlar ne dersinizkötükedihüsosırnaşık şey

bazen omuzumda bazen elimde bazen bilegimde eeeee neyim ben simdi

tşkküra.s.

Back