Çantalarımızı ,aksesuarlarımızı ,takılarımızı koyduğumuz yerler ?

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Kızlar çantalarımızı ,aksesuarlarımızı ,takılarınızı ve makyaj ürünlerinizi nereye koyuyorsunuz ?

Ben ayrı bir çantalık ve makyaj dolabı yaptırmayı düşünüyorum .Ama nasıl birşey yaptıracağıma henüz karar vermedim .Yardımlarınızı bekliyorum olumunekankayizsmile

valla benimde şöyle bol askılı bir çanta dolabına ihtiyacım var,askıda olması çantanın ömrünü uzatıyor. Benimkiler çoğu zaman üstüste tıklım tıkış duruyor. Millet nerede saklıyor acaba o kadar çantayı? benimde tavsiyeye ihtiyacım var bu konuda

AYNEN gripincim bendeki çantalar dolapta tıkış tıkış yerim yok napıcam yaa belki değişik alternatifler sunar arkadaşlar................takılarımıda takı mankenleri var onlara asıyorum
imagesrty.jpg
bunlara işte :) resim alıntıdır........ küpelerimide bu bujiterilerde satılan plastik küpe takılan cisme asıyorum makyaj kalemlerimi ise şöyle düzenli tutabiliyor ve kolayca ulaşabiliyorum
snc00655w.jpg

valla benimde şöyle bol askılı bir çanta dolabına ihtiyacım var,askıda olması çantanın ömrünü uzatıyor. Benimkiler çoğu zaman üstüste tıklım tıkış duruyor. Millet nerede saklıyor acaba o kadar çantayı? benimde tavsiyeye ihtiyacım var bu konuda

Aynen hiçbir yerde istediğim gibi birşey bulamadım .Çoğu kişi dolabında saklıyordur herhalde :1no2:

Bayansema teşekkür ederiz fot için .Ya ben feci derece düzen hastası bir kızım .Son fot.daki ürünlerin konulduğu yer bana karmaşık geldi .Kapaklı dolaplarda durduğunda göz zevkimi bozmuyorlar .

Takı mankenleride bana çok düzensiz karmaşık geliyor akannehir

Son düzenleme:
Aynen hiçbir yerde istediğim gibi birşey bulamadım .Çoğu kişi dolabında saklıyordur herhalde :1no2:

Bayansema teşekkür ederiz fot için .Ya ben feci derece düzen hastası bir kızım .Son fot.daki ürünlerin konulduğu yer bana karmaşık geldi .Kapaklı dolaplarda durduğunda göz zevkimi bozmuyorlar .

Takı mankenleride bana çok düzensiz karmaşık geliyor akannehir

rica ederim bende kapalı dolaplarda olduğu zaman güzelliği gözüm görmediği zaman canım makyaj yapmak istemiyor

yarama parmak bastın liv
bende çantalarını nereye koyacanı bilemeyen ordan oraya kaldıran bi insanım en son kitaplığımın üstüne yığdım
ama alırken çok zorlanıyorum
fikri olan varsa acil sölesin odamda onlara özel dolap alıcak yer yok daha pratik bişe varsa yazsın valla

makyaj malzemelerimi odamda çalışma masasına monteli 3 küçük rafı olan çekmece var oraya koyuyorum
takıların bi kısmı da orda geri kalan bileklik ve kolyeleri güzel bi kutum var onun içinde saklıyorum
küpelerimi de küçük ahşap yaklaşık 15 tane gözü olan kutuya koyuyorm

şimdi netten baktım şöyle bişe alınıp takı toka makyaj mal. herşey konabilir

117830_300-300.jpg

ben de aynı dertten muzdarip birisi olarak güzel fiikirler görmeyi umut ediyorum.ben de her şeyin kapalı yerlerde olmasını daha çok seviyorum.bu yüzden ikeadan kutular aldım.makyaj malzemelerimi çeşidine göre yerleştirdiğim bölmeleri olan bir kutuya,ojelerimi renklerine göre ayırdığım yine bölmeli başka bir kutuya,saç için gerekli tarak,jöle,maşa,fön v.b zımbırtıları ikeanın 5'li satılan kutularından ince uzun olanlara , tokalarımı 5linin kare kutusuna yerleştirdim ve bunları gardobun bel hizamdaki çekmecesine koydum.makyaj yaparken bu çekmeceyi açıyorum ve herşey elimin altında yan yana olduğu için eğilip bükülmeden dolabın aynasına bakarak rahatça hazırlanıyorum.benim makyaj masam olsaydı tüm ihtiyaçlarımı onun çekmecesine dizerdim ama MAALESEF yok,ühü ühü :-( takılarım ise clariesten aldığım takı standında. onu düzenli şekilde saklayacak bir çözüm bulamadığım için almıştım.ama sonradan bazı bloglarda görüp çok beğendiğim bir fikri söyleyeyim -ki ben bunu dikiş malzemeleri için uyguladım bile-heryerde özellikle 1 milyoncularda satıldığını bildiğim bir kutu var adını bilmiyorum uyduruyor olmayayım ama sanırım içine vida çivi ya da küçük elektrik malz.konuluyor.bu kutunun minik minik bölmeleri var küpeler ve yüzüklerin rahatça sığacağı ve ayrı ayrı konulabileceği boyutlarda.kapaklı da ayrıca. takıların miktarına göre de 10 15 20 gözlü gibi farklı büyüklüklerden istenilen büyüklükte alınabilir.zavallı çantalarım da iki tane çamaşır sepetinin içinde üstüste sıkış sıkış dizilmiş biçimdeler.gardrobun en altına yan yana koydum onları da..fotoğraf yükleyebilseydim böyle uzun uzun anlatmama gerek kalmayacaktı ama n'apalım...

Son düzenleme:
olumunekankayizsmileMissa ,Hck kızlar bir çok kişinin işine yarayacak süper bilgiler vermişsiniz .

Bende takılarımı ,kozmetik ürünlerimi İkeadan aldığın raf düzenleyicilerde içinde saklıyorum .Çekmeceği açtığımda hepsi elimin altında oluyor .Çok bölmeli olduğu için karışlığıda önlüyor ama basit bir plastik parçasından yapılmış olması göz zevkimi bozduğu için hoşnut değilim .İsteyen olursa fotoğrafını çekerim .

Kızlar çantaları asmak için böyle aparatlar satılıyor .Ben pek begenmiyorum belki beğenenler çıkar diye ekliyorum .
34.jpg

Resim netten alıntıdır .

kızlar ben gardolabımın gomlek konan kısmını bosalttım oradakı uzun boruya cantalarımı takıyorum cok guzel oldu

kızlar sakıncası yoksa dolaplarınızı, düzeninizi fotoğraflı paylaşsanız daha güzel olur..
ben de makyaj malzemeleri, kozmetikler, takılar, ıvır zıvırlar , çantalar için düzenleyici arayışındayım..
değişik fikirlerinizi bekliyorum ben de..

kankam çantalarımı gardolabın içinde saklıyorum,ayrı bir yer yaptım onlar için
takılarımıda kutucuklarda.
ama tek hayalim kıyafet odası:asigim:

28vy2gz.jpg

4383888435_63501a5813_o.jpg

tabi daha mütevazisisempatiksalakcinni

kankam çantalarımı gardolabın içinde saklıyorum,ayrı bir yer yaptım onlar için
takılarımıda kutucuklarda.
ama tek hayalim kıyafet odası:asigim:

28vy2gz.jpg

4383888435_63501a5813_o.jpg

tabi daha mütevazisisempatiksalakcinni

al bendende o kadar,şöyle bi giyinme-soyunma odam olsa 4 duvarı gömme dolaplardan oluşan,1 dolabı çantalar için,1 dolabı ayakkabılar için diğer dolaplarıda kıyafetler için ayırsam ne güzel olurboshayallersmile

@tanrıça evet bir kıyafet odası olsa ayrıca, sonra yatak odasının içerisinde ebebeyn banyosu olsa..ne güzel olurdu falla...istanbulda pek öyle ev yok sanırım..pek yaygın değil..

LİV ÇOK SÜPPER Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN CANIM, ZİRA GEÇEN HAFTA YENİ BİR GARDROP ALMIŞKEN (MEVCUT DOLABA SIĞAMIYORUZ DA ARTIK) BEN DE Bİ DÜZENE GİRİŞTİM Kİ, TAKILAR, ÇANTALAR, MAKYAJ MALZ. FALAN...
YİNE Bİ TOPARLAMA İHTİYACI HİSSEDİYORUM AMA. DEDİĞİNİZ GİBİ KUTULAR, FİLE SEPETLER, ÇEKMECE İÇİ BÖLMELERİ FALAN.. HER YOLU DENİYORUM. YENİ PLANLARIM VAR AMA.
FOTOLU EKLEYECEĞİM EN KISA SÜREDE.
FİKİRLERE BAKIYORUM BENDE.
SEVGİLERa.s.

@tanrıça evet bir kıyafet odası olsa ayrıca, sonra yatak odasının içerisinde ebebeyn banyosu olsa..ne güzel olurdu falla...istanbulda pek öyle ev yok sanırım..pek yaygın değil..

adımı kızgınlıklamı yazdın kız:roflol:
msn de bu işareti yapınca kızgın ifade çıkıyor ya:icecream:ondan şettim:icecream:
olmaz olurmu..ne evler var
allah nasip ederse,evlendiğim zaman kesinlikle böyle bir odam olucak
rabbim nasip ederseboshayallersmile:Saruboceq:

LİV ÇOK SÜPPER Bİ KONUYA DEĞİNMİŞSİN CANIM, ZİRA GEÇEN HAFTA YENİ BİR GARDROP ALMIŞKEN (MEVCUT DOLABA SIĞAMIYORUZ DA ARTIK) BEN DE Bİ DÜZENE GİRİŞTİM Kİ, TAKILAR, ÇANTALAR, MAKYAJ MALZ. FALAN...
YİNE Bİ TOPARLAMA İHTİYACI HİSSEDİYORUM AMA. DEDİĞİNİZ GİBİ KUTULAR, FİLE SEPETLER, ÇEKMECE İÇİ BÖLMELERİ FALAN.. HER YOLU DENİYORUM. YENİ PLANLARIM VAR AMA.
FOTOLU EKLEYECEĞİM EN KISA SÜREDE.
FİKİRLERE BAKIYORUM BENDE.
SEVGİLERa.s.

Merhaba forum içinde mesajları büyük harflerle yazmak yasaktır..Lütfen forum kurallarını okuyunuz ve sonra ki mesajlarınızı küçük harflerle yazınız..
Teşekkürler..

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/17895-forum-manifestosu.html

Madde IV

makyaj aynasının üzerindeki iki ayrı kutuda makyaj ve aksesuarlarım

sonra böyle yaptım, aksesuar kutusunda çok karışıyordu kolye ve bileklikler.
ama böyle de açıkta kaldı, sevmedim.
yine aksesuar kutussu içine girebilecek bir kutu ile ayrı koymayı düşünüyorum takıları.

küpeler ilk çekmece içindeki bölmeli kutuda ama bundan da memnun değilim doğrusu.
koçtaştan bölmeli bez kutu aldım, altları açıkmış işe yaramadı, kayıp karışıyor alttan.

çantalarım şu file sepette zavallılarım, gördüğünüz gibi..

flarlarım kapının arkasındaki bu mini çantada. neyseki makyaj aynamın hemen yanı:))

veee sizden de fikirlerle (buraya bir göz attıktan sonra) koçtaştan şu organizeri aldım.
fakat ilk etapta buna da neleri düzenleyeceğimi bilemedim:)
ben de şimdilik tokaları, güneş gözlüklerimi ve bir gözüne de eşimin saatlerini koydum.
makyaj aynası üzerindeki mor boncuklu sepette karışık duruyorlardı.
ama her an başka birşeyleri düzenlemek için kullanabilirim de, neyi?? sizce??*

fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

Back
X