Cansel'e tecavüzle suçlanan öğretmen tacizle mücadelede sertifikalıymış

Ben ilk kez bir kadın cinayeti olayına şüphe ile bakıyorum.
Önce tecavüz denen olayın daha sonra tecavüz olmadığı çıktı. Tacize döndü olay. Ki kızın arkadaşları bas bas sosyal medyadan tecavüz yazdılar.
Şimdide bu şekilde bir haber. Kızın bir kaç arkadaşından Başka okuldan gelen bir yorum tepki yok. Yani insanlar Belkide hocadan böyle birşey beklemiyor ve Hoca'nın ölen canselden başka hiçbir öğrencisinden böyle bir şikayeti yok.

Beni en çok şaşırtan kız okula şikayet etmiş ama ailesinin haberi yok.
Sanki biraz çocukça bir aşkın saplantıya dönüp intihara dönüşmesi gibi birşey hissettim.

Sadece hissettim, Belkide artık öyle olmasını umuyorum. Çünkü orası okul ya, okul .

Bende bugun okudum bir yerde cansel ile hocasi gonullu olarak birlikte olmus ve kiz bunu arkadaslarina anlatmis ,arkadaslari okul idaresine durumu yansitinca isler degismis ha boyle olmasi ogretmeni masum yapmaz elbette ama ortada tecavuz yok sanirim

Bende bugun okudum bir yerde cansel ile hocasi gonullu olarak birlikte olmus ve kiz bunu arkadaslarina anlatmis ,arkadaslari okul idaresine durumu yansitinca isler degismis ha boyle olmasi ogretmeni masum yapmaz elbette ama ortada tecavuz yok sanirim
Kız 18 yaşından küçük, karşısındaki bir yetişkin, bu bir tecavüz.
Edit: 18 yaşındaymış. neyse, durum pek değişmez. Erkeği koruma timi harekete geçmiştir. Yakında aslında okuldaki erkek öğrencilerle fuhuş yapıyorduya kadar varır olay, nasılsa

Eger benim icin diyorsan ben kimseyi hele hele boyle bir durumda erkegi asla korumam sadece okudugum seyi soyledim farkli farkli seyler yazilip ciziliyor

İnanır mısınız bende aynı şeyleri düşündüm. Resmen dile getirdiniz düşüncelerimi

Şahsen ben de onlardan biriyim, ama zaten gık desem bile ön yargıyla yaklaşılan biriyim, bu konuda konuşunca iyice gidiyor olay başka yerlere. Aslında bu konuda yazacagım epey bir şey var da, çok agır olur gerek yok.

Sadece şu ''....ama'' kısmına gelirsek eger... Sen istedigin kadar güvende tut kendini, istedigin kadar sakın kendini fark etmeyebilir de, bela gelir seni bulur. Yine de bu duruma ragmen insanların gardını düşürmelerini saglamaya çalışmak akıl kârı degil. ''garantiye aldım'' zihniyeti degil, ''ben önlemimi aldım'' zihniyeti olmalı insanlarda çünkü garanti diye bir şey yok, hazırlı olmak diye bir şey var. Gece dışarı çıkarsan hak edersin, çıkmasaydın bilmem ne... degil yani. Kendi canından en önce kendisinin sorumlu oldugunu bilmesi lazım herkesin, bu sorumlulugu insanların kafasından atmaya çalışmak çok yanlış ve tehlikeli.

Gerçi bu olay tecavüz de degilmiş ama neyse, yazdım işte yine de.

Olayın tecavüz olup olmadığı belli değil, araştırma devam ediyor, öğretmenin arkadaşları ilişkileri vardı dedi diye ilişkileri olmuyor.

Gard düşürmekle alakalı değil mesele mervecik. En azından benim meselem o değil. Elbette hepimiz kendimizi koruma dürtüsüne sahibiz ve olmalıyız. ilk insandan bu yana böyle bu. Karanlık sokak yerine kalabalık sokağı tercih etme dürtüsü. Ben bunu kızım da olsa oğlum da olsa öğreteceğim mesela. Tecavüz olmaz da gasp olur.
Ben öyle bir "ama"dan bahsetmiyorum.
İşte bak bugün mü dün mü ne biri gene gevelemiş, neden hep açıklara tecavüz ediyorlar da tesettürlülere etmiyorlar, erkeğin nefsini uyandırıyorlar diye, Fatma Nur Çelik'i bilmesini beklemiyorum bu yaşam forumunun ama o kız türbanlıydı ve evinde tecavüze uğradı, gündüz.
Yani bu kapalı giyinme, dışarıda geç saatte olma falan bunlar işin magazin boyutu. Bu herifler sapık. Kafandan topuğuna kadar çuval da geçirsen o herif senin kadın olduğunu anladığı anda ç.kü kalkıyor ve seni s...mek için an kollar oluyor, internet sağlayıcdan geliyorum sözüne inanıp kapıyı mı açarsın, dolmuşa mı binersin, gece sokakta mı yürürsün, okulda mı olursun, o artık senin "ahlaksızlığın"

ergenlik döneminde kızlar öğretmenine aşık olabilir,biz liseye giderken bir coğrafya hocamız çok efendiydi ona aşık kızlar vardı ama o terbiyesini bozmadı,ahlak kavramı varmış demekki

diyelimki bir öğrenci öğretmenine aşık oldu ne yapılmalı bu durumda?

ergenlik döneminde kızlar öğretmenine aşık olabilir,biz liseye giderken bir coğrafya hocamız çok efendiydi ona aşık kızlar vardı ama o terbiyesini bozmadı,ahlak kavramı varmış demekki
İlişkileri varsa da ki 2 ay süren telefon trafiği varmış ortada bir tecavüz olmadığını kanıtlamaz bu arada. Öğrenci aşık olur, öğretmen olmak başka vasıflar gerektirir.

İlişkileri varsa da ki 2 ay süren telefon trafiği varmış ortada bir tecavüz olmadığını kanıtlamaz bu arada. Öğrenci aşık olur, öğretmen olmak başka vasıflar gerektirir.
bizim hocamız öğretmen vasıflarına sahipti mesleğinden faydalanmadı,

Ben anlamadım durumu herkes başka bir şey söyluyor yalnız dedikleri gibi kız 18i gecmişse adam aklanır, bize geçmiş olsun.
Öğretmenle ilişki boyutu çok ayrı. Ben de eğitimciyim bu nasıl sığ bir zihniyet nasıl da iğrençlik. Ama kız 18se ve sevgiliyse bu da adamı suçlu kılmaz, yine bize geçmiş olsun.

Eğer sadece tacizse bedende sperm bulgusuna rastalanmadığından sanırım durum anlaşılamaz. Hatta saplantılı bir aşkın, yalan hikayesi olmasını bile güçlendirir bu. Bir de sadece eğitim kurumlarına başvurup da ebeveynlere ya da karokala başvurmaması da ilgi çekici bir yan olarak alınacaktır umarım cezalı olan cezasını bulur.

Demekki sertifika da karakteri değiştirmiyor.
Allah böyle insanlardan korusun, daha fazla canlar yanmasın.
Geride kalanlara yazık, Allah sabır versin

Insanin sinirleri bozuluyor böyle yorumları okuyunca... bu hikaye ogrencinin ogretmenine olan masum aşkı olarak kalabilirdi... eger ogretmeni kizin bu zaafindan yararlanmasaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…