Cansel'e tecavüzle suçlanan öğretmen tacizle mücadelede sertifikalıymış

inşallah hapishanede kendi gibi şeref yoksunlarıyla içli dışlı olur da it gibi pişman olur.
cinsel istismarın alasını yaşatırlar inşallah.

Terör, bomba, katliam, cinayet, tecavüz konularına artık bakmak istemiyorum, sinirlerim kaldırmıyor.

Allah hepsini

Ülkem her türlü pislikten temizlense de çoluğumuz, çocuğumuz, kadınımız, erkeğimiz, ırklar, inançlar bir rahat soluk alsa.

Yetti artık, bir yanda terör, bir yanda sapık, tecavüzcü, katil tipler

Tecavuze uğrayan kadınlara sokağa çıkmasıydı, gece gezmeseydi, açık giyinmeseydi diyen zihniyet şimdi ne diyeceksiniz ?
Okula gitmeseydi mi ?

Demiş birisi. Gerçi onu da dersiniz siz. Artık tecavüze karşı caydırıcı cezalar verilmeli. Hadım edilsin bunlar hadım...

ben dedim onu canım,her kadın cinayetinin altına sokağa çıkmasaydı o zaman,mini etek giymeseydi o zaman diye esas sapığı haklı çıkaran yorumlara karşı bir ironiydi aslında

Kardesimin matematik hocasiydiii eside bunun bir cok kadinla iliskisi vardi pislik gibi soylemlerde bulunmus. Herkes okumak iyi yerlere gelmek zorunda degil onemli olan insan olmak olabilmek! Lutfen cocuklariniza insan olmanin herseyin ustunde oldugunu ogretinnn.

Geçen gün biri burada yazmıştı.Ailesi dışarıya çıkmasına izin vermiyor ama kızı sınıfta hocasıyla beraber oluyor diye.Kim yazmıştı hatırlamıyorum.Bu durumda göz yummaktır.Aynen açığa çıkması gereklidir,O hocadan da şikayetçi olunmalıdır.Gönül rızasının bir hükmü yok,karşısındaki öğrencisi.

En acisida kendisininde lise sona giden kizinin olmasi onlarin piskolojisini duzunemiyorum dusunsenize sizden yasca kucuk kiza tecavuz eden sapik ruhlu bir babaniz var bu nasil bir sinama Allahim . Canselin ailesinin kendi ailenin herkesin hayatini mahfettin

Sanırım dürtilerine sahip çıkmak için bu sertifikayı aldı , oda biliyordu ne mal olduğunu

Ben tecavüzcülerin ailelerinin de psikolojik destek alması taraftarıyım sonuçta kendi ailelerine yapmadıkları ne malum?

Tek çözüm Hadım tecavuzculere bu yapılmalı bunla ilgili yasa çıkarılmalı milletvekilleri neyi bekliyor lar aynı şeylerin kızlarının başına gelmesimi gerekiyor Hadım yasasını çıkarmalari için bende lissedeyken sapık iki öğretmenimiz vardı adam kızlar lavo bosuna girerdi zil caldiginda elini sürekli kızların sırtlarında dolaştırdi ve hiç birimiz ses cikaramazdik okul yönetimi bile hic bir sey yok mus gibi davranirdi evliydi bir de bu mesleği herkes öyle kolaylıkla yapamamali bunun birde kpss den sonra psikolojik yaptırımı olmalı araştırılmalı kişi öğretmenliğe uygunmu diye devletin birseyler yapması lazım sonra böyle sapiklar bir sınavla öğretmen olup emanet olan çocuklara kötü gözle bakıp zarar verebiliyorlar Allah ıslah etsin böylelerini

Allah belanı versin!

Ben tecavüzcülerin ailelerinin de psikolojik destek alması taraftarıyım sonuçta kendi ailelerine yapmadıkları ne malum?
Bende yaptiginin bu ilk olmadigina eminim kim bilir kac kez olmusturda kimse sesiniz cikaramamistir.kendi kizi yasinda ogrencisine yapan onufa yapar ne diyim . . . O kadar uzuluyorumki ulkemiz nasil bir yer haline geldi bizler nasil insanlar olduk

Şeyi çok merak ediyorum, geçen konuda konuşanlar vardı, hani şu gece saat 3'te sokakta olan genç kız için "amalı" cümle kuranlar... Neredesiniz? Korktunuz mu? Kendiniz için, evladınız için korktunuz mu? Korkmalısınız... En çok siz korkmalısınız... Sizin yüzünüzden biz korkuyorsak, siz de korkmalısınız...
Okulda gencecik bir kız en çok güvenmesi gereken kişinin saldırısına uğruyor. Babasına güvendiği kadar güvenmesi gereken bir adam gencecik bir kıza saldırmış.
Bir öğretmen yahu... Üniversite mezunu, gördük, alengirli isimleri olan seminerlere katılmış, toplumun sözde "elit" kısmında olması gereken bir adam.
Güvende değiliz derken tam da bunu kastediyorduk işte.

sözün bittiği yer gerçekten ne şerefsiz ahlaksız insanlar var bu dünyada. Kadın olmak çok zor bu devirde. Okusan öğretmen çalışsan patron dolmuşa binsen şoför sokağa çıksan ayyaş tecavüz eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…