- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
sözün bittiği nokta.demekki eğitimde işe yaramıyor.bence okullarda din dersi olarak budizm hinduizm değilde kadına topluma hayvanlara çocuklara yaklaşmanın eğitimi verise daha mantıklı olur
Aldığı eğitim üzerinde farklı bir etki yaratmış pisliğin.
gerçekten söyleyecek laf bulamıyorum abla.çaresi nedir bilmiyorum.eğitilmeli dedik al işte eğitimli ama yinede uçkur peşinde koşup gencecik bir kızın hayatına mâl oldu.yokmu bunları durdurmanın yolu Allahım yaHoca bu dersleri kötü niyet olarak algılamış..
Bu dediklerin nerde,ancak kadını aşağılayan söylemler oluyor..
Bu da ayrı bir yanlış.İki türlü yanlış.Nasıl bu kıza yapılanlar mide bulandırıcıysa,hapiste başına geleceğini düşündüğümüz şey de mide bulandırıcı,tiksinç.Sertifika alınca tam tersini uygulamış hayvan herif...
Nasılsa hapiste iyi ilgi görür ..
Ele verir talkını kendi yutar salkımı diye boşuna dememişler.Allahtan sertifikası varmış.Birde sertifikası olmasa ne yapacaktı?Demek ki eğitimle falan alakası yokmuş.İnsanın içinde olacakmış ahlak.
gerçekten söyleyecek laf bulamıyorum abla.çaresi nedir bilmiyorum.eğitilmeli dedik al işte eğitimli ama yinede uçkur peşinde koşup gencecik bir kızın hayatına mâl oldu.yokmu bunları durdurmanın yolu Allahım ya
Bu da ayrı bir yanlış.İki türlü yanlış.Nasıl bu kıza yapılanlar mide bulandırıcıysa,hapiste başına geleceğini düşündüğümüz şey de mide bulandırıcı,tiksinç.
Bencede hak ediyor ama yinede mide bulandırıcı.Ama o bilinen bir gerçek,hak ediyor bunu..
inşallah bu ve bunun gibi sapıklar o tiksinç şeyi kendileride yaşarda nasıl bir duyguymuş anlarlar.Bu da ayrı bir yanlış.İki türlü yanlış.Nasıl bu kıza yapılanlar mide bulandırıcıysa,hapiste başına geleceğini düşündüğümüz şey de mide bulandırıcı,tiksinç.
Bencede hak ediyor ama yinede mide bulandırıcı.
Bu tür videoları izleyipte mesajı alan yine biz kadınlarız.Önemli olan erkeklerin bir ders çıkarması,malum öğretmen seminerlere bile katılmış,sertifika almış ama O bile böyle yapmış ,daha ne diyelim.inşallah bu ve bunun gibi sapıklar o tiksinç şeyi kendileride yaşarda nasıl bir duyguymuş anlarlar.
aynen şunun gibi
yani çok zor.benim babam şerefli adam diyemedikten sonra ne yapayım öyle babayı.rabbim haşa büyük sözümeBu tür videoları izleyipte mesajı alan yine biz kadınlarız.Önemli olan erkeklerin bir ders çıkarması,malum öğretmen seminerlere bile katılmış,sertifika almış ama O bile böyle yapmış ,daha ne diyelim.
Mağdur olan sadece Cansel kızımız kadar öğretmenin eşi vede çocuklarıda aynı zamanda.Böyle bir babanın çocuğu ,eşi olmak Onlar içinde kimbilir ne kadar onur kırıcı olmuştur.
kim sahip olamadığı bir eksikliği varsa onu çok dillendirir,o konunun için de daha çok var olmaya çalışırmış,adam pis sapık düşüncelerini,kendisini topluma farklı göstererek böyle örtbast etmeye çalışmış.
Ama yok canım yine de çokta haksızlık etmeyelim,Cansel de okula gitmeseymiş değil mi!!!
en azından yüzüm belli,sağ gösterip sol vurmuyorum!Sizi samimi bulmuyorum,profil fotonuzdan dolayı,kimbilir kaç gazoza ilaç attınız siz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?