• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canm Evim

salon ne kadar büyük öyle :1shok:
çok güzel bir eviniz var:nazar:
oturma odanıza bayıldım,yeşil çok yakışmış...:smiley-cool:
güle güle oturunyerimseniben

oturma odanız cidden çok güzel, çok zevkli döşenmiş.
dinlendirici ve birbiriyle uyumlu renkler hakim, fazla hiçbir şey yok.
abajur da harika bir seçim olmuş.
mutfağınız da çok huzurlu görünüyor.
yatak odanızı da sevdim.

sadece salonun dekorasyonunu çok beğenmedim ama; oda yine kendi içinde bütünlüğe sahip. sadece diğer odaların aksine modern değil; geleneksel bir tarza sahip
yoksa kötü değil de benim zevkime göre değil..

çok beğendim evinizi genel olarak, mis gibi..

mutluluklar..

valla kk hanımlarının hepsinin evi misler gibi yaa maşallah cidden...
bende çok beğendim evini canım....evet salon biraz klasik ama o da güzel...
ayrıca oturma odası takımın istikbal dimi...aynı modeli almıştık hemde aynı rengini ama oturma odam küçük olduğu için sığmadı ve bizde aynı modelin köşe takımını aldık....renk değişti ama..
çok seviyorum çok rahatta her oturup kaltktığımda yastıkları düzeltmekten bıktım ben valla....
huzurla sağlıkla oturun evinizde canım....

oturma odanız cidden çok güzel, çok zevkli döşenmiş.
dinlendirici ve birbiriyle uyumlu renkler hakim, fazla hiçbir şey yok.
abajur da harika bir seçim olmuş.
mutfağınız da çok huzurlu görünüyor.
yatak odanızı da sevdim.

sadece salonun dekorasyonunu çok beğenmedim ama; oda yine kendi içinde bütünlüğe sahip. sadece diğer odaların aksine modern değil; geleneksel bir tarza sahip
yoksa kötü değil de benim zevkime göre değil..

çok beğendim evinizi genel olarak, mis gibi..

mutluluklar..

Salonumun halılarını aneannemler ben 19 yaşındayken almışlar. Buralarda adettir, genç kızlara çeyiz alınırken halı da alınır. Hatta tabanım(taban halım anlamında) var Şaban'ım yok der kızlar.. Yani diyeceğim o ki; o halıyı almamak için kaç takla attıysam da olmadı...Tek umudum ilerde çocuğum olursa halının üstünde istediğini yapıp döküp dağıtıp, boyayıp, kusup kirletmesi...Sonunda da annemlere bu halı temizlenmiyo değiştirmem lazım demek:jeyyar::jeyyar: Halıyı değiştirince eminim salon çok daha farklı görünecek. ama onun için bi kaç yıl daha beklemem gerekiyo...kaydirigubbakcemile5

kayserinin evleri geniş büyük zaten tahmin ettiğim gibi ....tertemiz sıcacık bir ev allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin bu aradaa antre halıları kaşmir değilmi ..memnunmusunn??

kayserinin evleri geniş büyük zaten tahmin ettiğim gibi ....tertemiz sıcacık bir ev allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin bu aradaa antre halıları kaşmir değilmi ..memnunmusunn??

Halılarım Anlantik, memnunum da. Bütün markaların modelleri birbirine benziyor...Görüşlerin için teşekkürler..

ay canım benim evin gerçekten çok güzel bende kayseriliyim evin nerde baya büyük çünkü

çok hoş sı-cacık bi yuva olduğu belli rabbim her daim huzurla ve sağlıkla yaşamanızı nasip etsin içinde...

-Canım öncelikle evinin genişliğine ve ferahlığına bayıldım.

-Oturma odandaki soft renkler ve modern takımında çok hoş.

-Kadının kalbi diye adlandırdığım Mutfak da harika.

-Yatak odanda güzell.

-Affına sığınarak evin modernliğine aykırı duran ancak klasik mobilyada uyumlu dekora sahip salonunu beğenmediğimi ifade edeceğim.

Mutlulukla,sağlıcakla ve huzurla oturmanız dileğimle,Akdenizden Sevgiler

evin çok güzel ve geniş canım ALLAH..güle güle oturmayı nasip.etsin canımm

canım gerçektende evin çokgüzel ve gayet ferah. Allahım mutluluğunuzu daim etsin inş., ben ayrıntıcı bi insan olduğumdan oturna odandaki yeşil lambaya bayıldığımı sölemeden geçemicem :))))

evin çok güzel geniş ferah aydınlık Allah ağız tadıyla yaşamayı kısmet etsin oturma gurubunun kırmızı rengi takımını kullanmıştım bende, çok severek almıştım halada gözüm gözüm kırmızıda dır:)daha sonra taşınınca mor tonların da kumaşla kaplattım şu an öle kullanıyorum ...

Evinizi çok beğendik ben de Kayseri*deyim burası hangi semt?Güle güle oturun çok geniş ve çok güzela.s..s. Hele mutfak tam yemek yapılacak yer

aysalon koltukların süper yaaa çok beğendim.ancak halılar çok soluk gözükayor.resimdenmi acaba.bence sade ve tek renk bir halı koltukları daha öne çıkarır.güle güle oturun.

eviniz çok güzelmiş
sağlıkla mutlulukla oturun inş.
yatak odamız aynı :1rolleyes:ipek mobilya dimi sizinkide

Evet canım İpek Mobilya. Ama görenler ithal aldık sanıyo.yerimseniben Bu takımı daha nişan falan olmadan çok önce görmüştüm. Bi gün evlenecek olursam mutlaka bunu alcam demiştim. İyi ki de almışım. Çok kullanışlı ve rahat. :1rolleyes:

Back
X