Canm Evim

KOCAMAN ve PIRIL PIRIL BİR EVİNİZ VAR GÜLE GÜLE OTURUN.

AMA SALON DA MOBİLYALARINIZIN YERLERİNİ Mİ DEĞİŞTİRSENİZ.
MOBİLYA TAKIMINIZ OLMASIN ARAĞMEN BİRAZ BOŞ GİBİ KALMIŞŞ...

KOCAMAN ve PIRIL PIRIL BİR EVİNİZ VAR GÜLE GÜLE OTURUN.

AMA SALON DA MOBİLYALARINIZIN YERLERİNİ Mİ DEĞİŞTİRSENİZ.
MOBİLYA TAKIMINIZ OLMASIN ARAĞMEN BİRAZ BOŞ GİBİ KALMIŞŞ...

Canım doğru söylüyosun ama salon biraz yamuk...Hiç değiştirmediysek 5 kere değiştirdik mobilyaların yerini. Şekle girmiyo bi türlü. Apartmandaki komşular da epey şikayetçi bu konuda valla...

salon dışında her yer iç acıcı ve güzel ...güle güle otur..

çok geniş ferah bir eviniz var vede bol bol dolap ne güzel ortada hiç kalabalık yok mutluluk ve sağlıkla oturun

aa evet halılarımız aynıymışşş
sizin evinizde çok güzel oturma odanı çok beğendim
mutfağında çok ferah büyük mutfaklara bayılıyorummm
ALLAH evinizde huzuru sağlığı eksik etmesin

Eviniz cok güzel ve ferah oturma odanız en sevdiğiniz yer olmayı hakedıyo gercektende huzur verıyo ınsan (fotğ. lardan bile:)) allah ağız tadıyla oturmak nasıp etsin ve halılarınızı kırletıp değiştirmenize sebeb olacak güzel yavrularla yuvanız dahada güzelleşir inşallah:)))

oturma odası,mutfak ve yatak odasına bayıldım.salonda guzel ama dıger odalara gore klasık olmus.gule gule otur canım.ya alakasız olacak ama ben kayserıyı cok merak edıyorum.umarım bır gun gelmek kısmet olur

evin çok güzelmiş canım güle güle oturun büyük ve rahat kullanışlı artık davet edersin beni çayahihoyyyt aynı şehirdeyiz

ne kadar güzel geniş mutfağın var evini çok beğendim
Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah :nazar:

canım evin çok güzel güle güle otur.Bence biraz çiçek falan olsa,hani süler... anlarsın sanki biraz hayat biraz canlılık katar.Ama bu hali de hoşa.s

çok ferah tertemiz duruyo eviniz..

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah..

tatlim evine bayildim.cok hos ve ferah.esyalarida cok zevkli secmissin.gule gule otur

ne kadar güzel geniş mutfağın var evini çok beğendim
Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah :nazar:

canım evin çok güzel güle güle otur.Bence biraz çiçek falan olsa,hani süler... anlarsın sanki biraz hayat biraz canlılık katar.Ama bu hali de hoşa.s

çok ferah tertemiz duruyo eviniz..

allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah..

Kızlar teşekkür ederim...Elifcim çiçek iyi bi fikir olabilir evet ama ben biraz sıkıntılı bi insanım-tatlicadiarzu- Fazla eşya fazla detay boğuyo gibi oluyo beni...Sırf bu huyum yüzünden elime geçen herşeyi atarım..Ata ata da bu kadar kaldı:smiley-cool:

tertemizsin maşallah çok beğendim evini canım
huzurlu mutlu günlerde oturmayı nasip etsin rabbim a.s.

tertemizsin maşallah çok beğendim evini canım
huzurlu mutlu günlerde oturmayı nasip etsin rabbim a.s.

Çalıştığım için temizlik konusunda pek titizlenemiyorum maalesef ama evde çocuk olmadığı için dağılmıyo ortalık.
Güzel yorumların için de teşekkür ederim...Daha iyisi sana olsunŞeniz

Back
X