Canm Evim

çok güzel geniş geniş ohh valla güle güle oturun canım

maşşalah evin ne kadar büyükmüş.rahat at koşturusunuzz.
allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.bebiş olunca çalışma odası olur bebiş odasıı :))

Canım evin çok güzel güle güle oturun.

maşşalah evin ne kadar büyükmüş.rahat at koşturusunuzz.
allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin.bebiş olunca çalışma odası olur bebiş odasıı :))

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Çocuk odası için boş bi odam var,
onun fotoğrafını koymadım boş diye. İnşallah bebiş olunca onu da çeker paylaşırım sizle...

herşey çokk güzel çokk uyumlu ve dekoratif,çok zevklisin canım,diğer arkadaşlara salon konusunda ben de katılıyorum kötü değil ama evin diğer bölümlerine göre daha klasik bi tarzda kalmış,sadece salon evin bütünlüğünü biraz bozuyor bence,diğer heryer süper çalışma odan mutfak hele oturma odan bayıldım, Allahım sağlıkla mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin ve bir de bebişle bu güzel tablo tamamlansın inş.a.s.

Aminnnnnn canım inşallah...

İyi dileklerin için teşekkür ederim canım. Çocuk odası için boş bi odam var,
onun fotoğrafını koymadım boş diye. İnşallah bebiş olunca onu da çeker paylaşırım sizle...

ghımm demek 4 oda 1 salonnn:roflol::roflol::roflol::roflol:
maşşallahh maşşalahh
sende bu zevk varekn bebenin odasınıda hoş bir şekilde kombine edersin....:1hug::1hug:

ghımm demek 4 oda 1 salonnn:roflol::roflol::roflol::roflol:
maşşallahh maşşalahh
sende bu zevk varekn bebenin odasınıda hoş bir şekilde kombine edersin....:1hug::1hug:

Saol canım. O günler gelsin de inşallah. Bu mobilyalarımızın hepsini bir gün içinde bulup beğenip almıştık. Bebek olacağı zaman bir günde de onu beğenir alırız artık. Ne kadar çok gezer ne kadar çok model görürsen kafan o kadar çok karışıyo çünkü. kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-

eviniz çok güzelmiş,ne kadar güzel yerleştirmişsin herşeyi .umarım bir ömür sağlıklı,huzurlu,mutlu şekilde yaşarsınız içinde.çok da geniş bu çok iyi, ferah ama temizliği tek başına yapıyorsan zor oluyordur değil mi?benim de hayallerimde vardır hep geniş bir evim olsun gönlümce dekore edeyim diye ama bakalım daha bize var,darısı bize diyelim...

çok sade ve bir o kadarda şık allah huzurla oturmak nasip etsin bundan sonrasındada canım ALLAH nazarlardan kem gözlerden korusun mutluluklar ve sağlıkla yaşayın inşallah......

Aslına bakarsan ben de temizlik konusunu düşünüp büyük ev istememiştim ama Kayseri'de evler genelde böyle. Pek bi seçme şansım olmadı yani.Ben de kullanmadığım odaların kapılarını kapalı tutuyorum.Çalıştığım için ev işlerine çok zaman ayıramıyorum.

İnşallah Allah sana da gönlünden geçen istediğin gibi döşediğin bi evde huzurla yaşamayı nasip eder.

ne güzell geniş ve ferah bir eviniz var...
Mutfağınız da kocaman...
Rabbim iyi günlerde oturmayı nasip etsin...

selamlar yatak odaniz cok guzelmis gercekten hangi marka acaba istikbalmi gule gule kullanin saglik mutluluk ve huzur dolu gunlerde insallah sevgiler arkadasim

selamlar yatak odaniz cok guzelmis gercekten hangi marka acaba istikbalmi gule gule kullanin saglik mutluluk ve huzur dolu gunlerde insallah sevgiler arkadasim

Teşekkür ederim daha iyisi sizlere olsun. Yatak odamı İpek mobilyadan almıştım.

Ben en çok çalışma odanı beğendim...sade bir ortam var, çalışırken benim tercihimde kalabalık olmayan yerlerdir..

ayyy banyo halilarimiz ve diger cicekli halilarimiz ayni
hakkaten.delikafadulden
Banyo halimizin rengi bile ayni ama diger ciceklilerin sadece rengi degisik.
Inanmiyorummmmm...
Ama evini cok begendim.Cok hos.Yesili cok severim.
Bir dahaki evimde oglumun odasini yesil beyaz istiyorum insallah.
Güle güle otur canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…