Canlarım yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrrr

iKonLady

Allah'ım sana emanetiz♥
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
784
73
43
Kadınlar kulübünün güzel kızçeleri :16::16:
10 Martta aşkitomla 3.yılımızı doldurcaz maşaALLAH :69:
Orjinal,güzel ve yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum. :68: Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu arada eklemek isterim çeyiz hazırlığındayım çeyiz topiğime de beklerim :17: seviyorum sizleri :16::16: şimdiden çok teşekkür ediyorum :54:

Kadınlar kulübünün güzel kızçeleri :16::16:
10 Martta aşkitomla 3.yılımızı doldurcaz maşaALLAH :69:
Orjinal,güzel ve yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum. :68: Yardım ederseniz çok sevinirim. Bu arada eklemek isterim çeyiz hazırlığındayım çeyiz topiğime de beklerim :17: seviyorum sizleri :16::16: şimdiden çok teşekkür ediyorum :54:

:):) gene ben geldım canımm :9::9:
bugün okul da da aynı konu mevcut idi :9::9:
fikirler
1. tavla oynamayı seviyorsa resimli tavla yaptırabilirsin
2. çeyiz topiklerinde soleil in çeyizindeki anahtarlık var ya onu yaptırabilirsin eviniz için olur :) sahsen ben düşünüyorum onu
3. kendim yapmıstım ilk yılımız da albüm alıp fotoğraflarımız koymustum ön sayfa fotoğraf arka sayfasına not yazmıstım hatta ask masalı diye bizi yazmıstım :)
hediye olarak aklıma ggelen bunlar

Son düzenleme:
:):) gene ben geldım canımm :9::9:
bugün okul da da aynı konu mevcut idi :9::9:
fikirler
1. tavla oynamayı seviyorsa resimli tavla yaptırabilirsin
2. çeyiz topiklerinde soleil in çeyizindeki anahtarlık var ya onu yaptırabilirsin eviniz için olur :) sahsen ben düşünüyorum onu
3. kendim yapmıstım ilk yılımız da albüm alıp fotoğraflarımız koymustum ön sayfa fotoğraf arka sayfasına not yazmıstım hatta ask masalı diye bizi yazmıstım :)
hediye olarak aklıma ggelen bunlar

3.nü düşünebilirim canım :16:

Back