Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
geçmiş olsun canım, çok kötüysen yorma kendini
yine buluşuruz
ıhlamurun içine elmayı yıkayıp kabuğuyla doğra, limonuda yıkayıp kabuğuyla doğra, birazda tarçın
kaynasın azcık kapat demlensin, bal karıştırıp iç,
çok iyi geliyor tavsiye ederim :içelim:
ben kapatıyorum neti birşey diyen yok heralde sabah erken yola çıkacağım kemalpaşadan gelen varsa beklerim ben hamileyim siyahlı grili eşarp örteceğim siyah panço olacak üstümde
kalktım hazırlanmak için ama bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor gökgürültüsü de çok bugün kimsenin gelceğini sanmıyorum ekilirim gibi bir his var içimde en iyisi buluşmayı pazartesiye erteleyelim kızlar boşu boşuna gelmek istemiyorum
kusura bakmayın arkadaşlar ama burdaki arkadaşlarla buluşma falan olmaz herkes ayrı telden çalıyor geçen seferki gibi ekilmek istemiyorum bende gelmiyorum.klava:
bi ben kaldım galiba :)))
Tamam o zaman bugün buluşma yok...
Bazı arkadaşlar haklı olarak bebekleriyle yağmurlu havada gelemiyorlar, saygıyla karşılıyorum...
Daha güzel havalarda (umarım benim doğumdan önce) buluşmak ümidiyle....