• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

arkadaslar gelmeyi çok istedim ama neyazıkki tek basımaydım işte keşke siz toplanıp şyerime gelseydiniz ikram boldu kahve cay servisi yapardım size rahat rahat otururduk eğer bidaki bulusmaya çalısıyo olsamda isyerinde biri olursa özellikle izin alıp geleceğim

arkadaslar gelmeyi çok istedim ama neyazıkki tek basımaydım işte keşke siz toplanıp şyerime gelseydiniz ikram boldu kahve cay servisi yapardım size rahat rahat otururduk eğer bidaki bulusmaya çalısıyo olsamda isyerinde biri olursa özellikle izin alıp geleceğim

hihoyyyt

merhaba bende artık aranızdayımmm buluşma olunca bende vardım artık;)22 yasındayımcalışmıyorum evdeyimm sevdiğim askerde:( :) buluşma konusunu takip edicem yaparsak bişiler gelicem bendeeeee

biz buluştuk tanıştık, umarım bir dahaki seferi gelirim diyen herkes gelir :)

aşkolsun bonbolin ogün 11de burada buluşalım son olarak kimler gelecek bilelim dedin ben burdan sana seslendim örtmenim yoklama yapın bakalım kimler gelecek diye kimseden ses çıkmadı bende herhalde buluşmayacağız dedim gelemedimmmmmmmm boşuna kaçırdım oysaki okadar heveslenmiştim de ama yaaaaaa.....!senağlama

yine buluşulur canım
üzülme
bende eşimin yüzünden gelemedim
hazırdım oysa
pazartesi bursadayım inş. doktora gitçrm artık

aşkolsun bonbolin ogün 11de burada buluşalım son olarak kimler gelecek bilelim dedin ben burdan sana seslendim örtmenim yoklama yapın bakalım kimler gelecek diye kimseden ses çıkmadı bende herhalde buluşmayacağız dedim gelemedimmmmmmmm boşuna kaçırdım oysaki okadar heveslenmiştim de ama yaaaaaa.....!senağlama

Ben burdaydım 11 de o gn yazdığım mesaja bakarsan görürsün canım, bekledim bekledim çıktım sonra, kısmet değilmiş naapalım...Yakın zamanda tekrarlayalım...kaydirigubbakcemile2

canlarım nasılsınız ben işten ayrıldım nezaman buluşma yaparsanız uygunsam oan gelicem allahın izniyle bende çok merak ediyorum hepinizi opuyorumnanaktan

hmmm anlaşılan bu sefer buluşmaya gelecek çk sayıda kişi var...O zaman hemen ayarlayalım bir gün, herkesin gelebileceği zamanda buluaşalımmmmm ne dersiniz? haftaiçi olsun ve yine pazartesi olsun, itirazı olan var mı?

kızlar gün belirlediniz mi pazartesi ve perşembe olmasın ya benim gelmem zor olur salı çarşamba cuma falan iyi

Back