• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

pazartesiye mi ertelendi şimdi???

hazırlanma canım sen havalar güzelleşsin öyle bebekleri olanlar var hamileler var maazallah...

iptalmi oldu, bende hastaneden 2 buçukta çıktım bebeğim kucağımda uyudu
o yüzden doğrudan eve gittim
iyiki de gelmemişim tek ben olacakmışım :)

kızlar yazdıklarınızı biraz okudum bu buluşma nedense olamadı gitti :)) gerçi biz ayça ve diğer arkdş la evlerimizde görüşüyoruz.7,8 kişi olduk ama yinede buluşma olursa gelmeye çalışıırm.

biz size eklenelim o zaman :)

buluşma olursa bi çoğumuz gelir diye düşünüyorum zaten.ne demek tabiki bu arada bende beşevler de oturuyorum 6 aylık hamileyim.cw mi sunayım tanımayanlara :))):nazar:

kusura bakmayın bayanlar ama burda herkes yalan konuşuyor geleceğim deyip buluşma gününde türlü bahaneler bulunuyor.bence işin suyu çıktı.burdan buluşma falan olmaz....:ecrin_bebek:

ben kendi adıma hiç yalan söylemedim arkadaşım
gelmek içinde elimden geleni yaptım ama zaten buluşmada olmamış
bebeği olanlar bilir, yarım saat sonra bile ne olacağını bilemiyorsun
herkes yalan konuşuyor demen hoş değil

geleceğim diyip gelmeyen gerçekten çok arkadaş var kızlar bu bir gerçek..kaç topik açıldı sözde gelecem çok ama iş ciddiye binince herkes kayboluyor.biraz da kış aylarının etkisi yok değil hani yazın biz bol bol buluşmayı düşünüyoruz buradan tanıştıgımız ve görüştüğümüz arkadaşlarla.gerçekten buluşmalar çok zevkli geçiyor.biraz feragat etmezsek tabiki gelemeyi,z(sözüm bebekli anneler için değil)

ben kendi adıma hiç yalan söylemedim arkadaşım
gelmek içinde elimden geleni yaptım ama zaten buluşmada olmamış
bebeği olanlar bilir, yarım saat sonra bile ne olacağını bilemiyorsun
herkes yalan konuşuyor demen hoş değil

arkadaşım sözüm bebekli annelere değil....bir sürü bebeği olmayıpta geleceğim deyipte gelmeyen arkadaş var o gün biz 3 kişi o kişiler sayesinde ekildik.sözüm onlara.

geleceğim diyip gelmeyen gerçekten çok arkadaş var kızlar bu bir gerçek..kaç topik açıldı sözde gelecem çok ama iş ciddiye binince herkes kayboluyor.biraz da kış aylarının etkisi yok değil hani yazın biz bol bol buluşmayı düşünüyoruz buradan tanıştıgımız ve görüştüğümüz arkadaşlarla.gerçekten buluşmalar çok zevkli geçiyor.biraz feragat etmezsek tabiki gelemeyi,z(sözüm bebekli anneler için değil)

katılıyorum hayatım sana:hulya:

melis16 sen söyle hangi buluşmaya gelmedim ama gerçekten çok hastayım yoksa gelecektim kızlar öyle demeyin bende üzerime mafoldumbenalınıyorum ama

tahmin ediyorum ki laf bana geliyor kızlar bakın kalktım sabah altıda hazırlanmak için kemalpaşada oturuyoruz eşim erken gidiyor bursaya o yüzden erken çıkmamız lazım benim de hem önemli birkaç işim vardı farklı yerlerde hemde buluşma için çok heveslenmiştim neyse kalktım kıyafetlerimi ütüledim herşeyimi hazırladım çantam bile kapının ağzında ayakkabılarım kapının önünde sonra bi baktım dışarı felaket yağmur o saatte uyuyorsunuzdur belki görmemişsinizdir şakır şakırdı durmayacak gibiydi akşamdan da uykusuz ve rahatsızdım eşim hazırlanıyorsun ama bu yağmurda saat ikiye kadar bursada gezemezsin rahatsızsın zaten gelme sen iyice hasta olursun ve benim on ikide kemalpaşaya dönmem gerekiyor dedi içim içimi yiyiyo gelmek istiyorum akşamdanda topikte konuştuk ya bebekleri olanlar hava kötü olursa gelemeyiz falan dediler ben de toplu görüşme olsun istiyordum hep çoğu kişi gelmez iki üç kişi olunur bu yağmurdada kimse çıkmaz ben de oraya giderim internette yok kimse bana haberde veremez kalırım öyle dedim ondan gelemedim otobüsle gelmeye kalksam dedim yağmur durunca hamileyim ya son zamanlarım arabada bile koltuğumu yatırarak geliyorum sancılanıyorum sürekli otobüsle hiç olmaz dedim kaç otobüse inip bineceğim bide ondan gelemedim kızlar lütfen kızmayın bana mazeretim bu gerçekten buluşmayı çok istedim kaç kişiyi de davet ettim bebekler dolayısıyla gelemeyiz o gün dendi hep özür dilerim benim yüzümdense :1no2:

Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin, çoğunuz hamilesiniz galiba,
Serayahsen canım son günlerinse yorma kendini, vaktiniz varken uyuyun kızlar, doğumdan itibaren uyku ne demek unutun birdaha
zaten arkadaşlarda mazaretsiz gelmeyenlerde yazmışlar
iyi bir havada buluşuruz ozaman isteyen gelir
bu akşamdan itibaren kuvvetli yağış geliyormuş
galiba bu haftasonuda evdeyiz :(

Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin, çoğunuz hamilesiniz galiba,
Serayahsen canım son günlerinse yorma kendini, vaktiniz varken uyuyun kızlar, doğumdan itibaren uyku ne demek unutun birdaha
zaten arkadaşlarda mazaretsiz gelmeyenlerde yazmışlar
iyi bir havada buluşuruz ozaman isteyen gelir
bu akşamdan itibaren kuvvetli yağış geliyormuş
galiba bu haftasonuda evdeyiz :(

Evet canım yağmur bitmeyecek anlaşılan bu hafta...

melis16 sen söyle hangi buluşmaya gelmedim ama gerçekten çok hastayım yoksa gelecektim kızlar öyle demeyin bende üzerime mafoldumbenalınıyorum ama

yok canm ben sende öyle bişey görmedm hem gelemesende nasip işi bunlar en azından mazeretsiz gelmeyenlere sanırım bu sözler

Back