Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz size eklenelim o zaman :)
ben kendi adıma hiç yalan söylemedim arkadaşım
gelmek içinde elimden geleni yaptım ama zaten buluşmada olmamış
bebeği olanlar bilir, yarım saat sonra bile ne olacağını bilemiyorsun
herkes yalan konuşuyor demen hoş değil
geleceğim diyip gelmeyen gerçekten çok arkadaş var kızlar bu bir gerçek..kaç topik açıldı sözde gelecem çok ama iş ciddiye binince herkes kayboluyor.biraz da kış aylarının etkisi yok değil hani yazın biz bol bol buluşmayı düşünüyoruz buradan tanıştıgımız ve görüştüğümüz arkadaşlarla.gerçekten buluşmalar çok zevkli geçiyor.biraz feragat etmezsek tabiki gelemeyi,z(sözüm bebekli anneler için değil)
buluşma olursa bi çoğumuz gelir diye düşünüyorum zaten.ne demek tabiki bu arada bende beşevler de oturuyorum 6 aylık hamileyim.cw mi sunayım tanımayanlara :)))
Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin, çoğunuz hamilesiniz galiba,
Serayahsen canım son günlerinse yorma kendini, vaktiniz varken uyuyun kızlar, doğumdan itibaren uyku ne demek unutun birdaha
zaten arkadaşlarda mazaretsiz gelmeyenlerde yazmışlar
iyi bir havada buluşuruz ozaman isteyen gelir
bu akşamdan itibaren kuvvetli yağış geliyormuş
galiba bu haftasonuda evdeyiz
melis16 sen söyle hangi buluşmaya gelmedim ama gerçekten çok hastayım yoksa gelecektim kızlar öyle demeyin bende üzerime mafoldumbenalınıyorum ama
:lepi:
:lepi:
olumunekankayizsmile:CüvCüv::lepi: