Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkes boynunda bir şal ile gelsin, ne dersiniz?
arkadaşlar merhabalar bende aranıza katılmak isterdim ama full tempo çalısan bi bayanım :) sadece salıgünü iznim var ondada gemlikde oluyorum çünkü orda oturuyorum şöyle söyleyeyim bahar gelsin kızlar alın bebeklerinizide gelin gemliğe söyle denize karsı çaylarımızı içelim :) size umurbeyden gemlik manzarası seyrettireyim :) eğer bana uyan gün olursa bulusmalarınızda gelmek isterim ama pazartesi günü ne yazıkki uymuyo çünkü tek basıma sorumluyum ogün işyerinde
seve seve inş. yaza doğru geliriz madem haziranda bebeğim 2 aylık olacak kısmetse o zaman tanışırız
nerde oturcaksak ilk önce giden oraya otursun ve görevlilere desin bu masa kadınlar kulubunden gelenlere ait die hepimişz omasada toplanalım..
bende geliyorum tabikiiiiii cafe crownda masa sorun olmaz birde hafta içi ise hiç sorun olmaz üst katıda var hafta içi kent pek kalabalık olmuyor zaten.....[/QUO
YARIN (PAZARTESİ) SAAT 13:00'DA KENT MEYDANI'NDA CAFE CROWN'DA BULUŞUYORUZ...Ben siyah elbiseli ve 7,5 aylık hamileyim yeterince tanınabilirim heralde...Fotoğrafıma aldanmayın...Umarım tek başıma beklemem oralarda :))))
nerde oturcaksak ilk önce giden oraya otursun ve görevlilere desin bu masa kadınlar kulubunden gelenlere ait die hepimişz omasada toplanalım..