• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

kızlar madem oruç tutamıyoruz haftaya buluşalım parkta?eve çagırırdım ama eşim izinli olucak.oruçlu halde onu gönderemem.evet diyenler yazsın gün belirleyelim.

kızlar madem oruç tutamıyoruz haftaya buluşalım parkta?eve çagırırdım ama eşim izinli olucak.oruçlu halde onu gönderemem.evet diyenler yazsın gün belirleyelim.

canım ben orucum tracekkide sıcaktan çıkamıyormuş.inşllh başka sefere arkadaşların fikrini bilemem canım.

Canım ben sıcaklarda çıkamıyorum kızım küçük bide 31 haftalık oldum artık çok uzaklara gidemem benim evden melisin evi çok uzak şuan gitmem mümkün değil....Doğumdan sonra gidebilirim ancak çok uzaklara gidemiyorum kusura bakma olurmu?

ok canım tamam sorun degil.

Kızlar evet buluşalım....
Baharcım sanırım Trackeki şennurun evi uzak olduğu için ona gidemem demiş yanlış anlamadıysam, ama parkta buluşursak belki gelir :))

Kızlar biz Melis16, Bebeğimiz, Meltem ve ben kısmetse salı günü 17.08.2010 Kültürpark Darmstad kapısında saat 11 de buluşuyoruz. (oruç tutmayan bayanlar olarak) Piknik havasında geçecek buluşmamız herkes birer çeşit birşeyler yapıp getirirse aç kalmamış oluruz :))
Birde evinde olanlar polar tarzı altımıza yaymak için birşey getirsin ben getiricem ama kalabalık olursak yetmez.

Buluşmamıza herkes davetlidir. Sabriyecim kısmetse senide bekleriz....

Son düzenleme:
Kızlar evet buluşalım....
Baharcım sanırım Trackeki şennurun evi uzak olduğu için ona gidemem demiş yanlış anlamadıysam, ama parkta buluşursak belki gelir :))

Kızlar biz Melis16, Bebeğimiz, Meltem ve ben kısmetse salı günü 17.08.2010 Kültürpark Darmstad kapısında saat 11 de buluşuyoruz. (oruç tutmayan bayanlar olarak) Piknik havasında geçecek buluşmamız herkes birer çeşit birşeyler yapıp getirirse aç kalmamış oluruz :))

Buluşmamıza herkes davetlidir. Sabriyecim kısmetse senide bekleriz....

Kızlar buluşmaya rağbet başladı bile Rapunzel arkadaşımızda katılıyor evvvettt yokmu daha katılan... Zelcan cım senide bekleriz...

ayy bende geliyorummmmmm ben hülya yı ararım onunla gelirim olmazsa
yoksa yanlış kapıda bekleme ihtimalim yüksek hahahaha

Kızlar süper düşünmüşsünüz ama ben hayrunnisayla nasıl çıkıcam bilmiyorum şuan için söz vermiyorum ama gelemeyebilirim....Hem sıcak hem hamilelik hemde çok hareketli bi kızım var işim zor yani...
Gittiğim yerlerde bana hiç rahat vermiyo hamile olduğum içinde arkasında koşturmak zor oluyo....

Son düzenleme:
ooo katılımlar başlamış bile..sevcancım yerde oturmayız piknik masaları var onlara polar gerekmez belki.nasipse salı günü buluyoruz o zmn.dogurmalar başlamadan görüşelim sık sık.yoksa çok zor olur önümüz kış :(( herkes bi çeşit yapar pazartes, yıne konusurz

ayy bende geliyorummmmmm ben hülya yı ararım onunla gelirim olmazsa
yoksa yanlış kapıda bekleme ihtimalim yüksek hahahaha

Tamam canım bekleriz gel..

Kızlar süper düşünmüşsünüz ama ben hayrunnisayla nasıl çıkıcam bilmiyorum şuan için söz vermiyorum ama gelemeyebilirim....Hem sıcak hem hamilelik hemde çok hareketli bi kızım var işim zor yani...
Gittiğim yerlerde bana hiç rahat vermiyo hamile olduğum içinde arkasında koşturmak zor oluyo....

Sabriye Hayrünnisa yı düşünme yaa orda hepimiz ilgileniriz. Hem zaten 11 dememizin nedenide sıcak çok bastırmadan gidelim diye gölgede otururuz. Gelebilirsen gel canım...

ooo katılımlar başlamış bile..sevcancım yerde oturmayız piknik masaları var onlara polar gerekmez belki.nasipse salı günü buluyoruz o zmn.dogurmalar başlamadan görüşelim sık sık.yoksa çok zor olur önümüz kış :(( herkes bi çeşit yapar pazartes, yıne konusurz

Şekerim bende yerde oturamıyorum bu halde ama siz çocukluları düşünmüştüm daha iyi olur masalarda tabikide... O zaman almayım bende yanıma boşuna taşımayım...
görüşelim yine öpüyorum.

Çok teşekkür ederim canım benim çok düşüncelisin...

Ben yinede size söz vermiyeyim ama gelmek çok isterim..Haber veririm size gelip gelmiyceğimi.

Parka Duruyu getircekmisin canım?

kızlar bugün apar topar doktora gittim
istirat verdi önemli bişey yokmuş ama kendimi çok yormuşum sanırım
anlicanız ben salı çok istememe rağmen gelemiyorum
size ii eğlenceler...

size ii eğlenceler...

canım çok geçmiş olsun..inşallah sorunsuz atlatırsın bu dönemi..çok telaş yapma bana da dr kıpırdama bile her an dogurabilirsin demişti :)) ama ben dayanamadım geldim yanınıza.aslında evin yakın ama yıne de sen bilirsin canım kötüysen riske etme tabi.

size ii eğlenceler...

Arkadaşım çok geçmiş olsun kendine dikkat et...

Kızlar bende gelemiycem kendime güvenemiyorum çok sıcak yalnız olsam gelirdim ama hayrunnisa var yanımda malummmm...

canım çok geçmiş olsun..inşallah sorunsuz atlatırsın bu dönemi..çok telaş yapma bana da dr kıpırdama bile her an dogurabilirsin demişti :)) ama ben dayanamadım geldim yanınıza.aslında evin yakın ama yıne de sen bilirsin canım kötüysen riske etme tabi.

sağol canım biliyorum aslına bakarsan bende dayanamayıp gelirdim ama eşim sen buluşmayı unut diyor malum daha önce de tatsız şeyler yaşamıştık
eşim çok korkuyor bişey olur diye
burnumdan getirir eğer gelirsem onun için hiç mi hiç bozmayalım ağzımınızın tadını

Back