Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım biliyorum aslına bakarsan bende dayanamayıp gelirdim ama eşim sen buluşmayı unut diyor malum daha önce de tatsız şeyler yaşamıştık
eşim çok korkuyor bişey olur diye
burnumdan getirir eğer gelirsem onun için hiç mi hiç bozmayalım ağzımınızın tadını
of ya neden değştirdınız
bu sıcaklarda nasıl geleceğim ben oralara ya
(((((((((((((((((((
meraba kızlar.ben meltem.yarınki buluşma sıcaklardan ve çocuklardan dolayı benim evimde olucak.gelmek isteyen varsa herkesi beklerim.gelmeye karar verenler özelimden yzsın adresi veriyim...
canım ben arkadaşlarla bisefer buluştum siz yoktunuz ozaman.gelip tanışmak isterdim ama orucum bende sıcaklardan biyere çıkılmıyor inşllh bidahaki sefere size iyi eglenceler...
inşallah canım...bende tanışmak isterdim canım.inşallah bidahaki sefere artık.ramazandan sonra yine yapzrız...
Merhabalar bende eylül annesiyim inşallah,bebişim acele etmezse tabi.Bebek çikolatalrını soracaktım.Nerden alınır ben hiç bilmiyorum görmedim biyerde.Bursada bebek çikolatasını nerden alabilirim.Hani şu üzerinde ufak biblo olan içinde çikolata olanlardan istiyorum. Bursalı arkadaşlar yardım edin lütfen...
Kızlar buluşma oldu sanırım bende gelmek çok istedim ama üçevler bana uzaktı cesaret edemedim
Ama hepinizi çok özledimmmm
canım bulşma oldu ama üçevlerde değil yine kültür parkta oldu
halımızı bır gorseydın bir sürü bebek arabası :)))))))
ve emzikli kadınlar:))))))
harika bir gün geçirdim arkadaşların sayesınde
bende senı çok özledım ramazan geçsın görüşürüz canım havada biraz serınlemiş olur
sabriye az kalmış tatlım..ALLAH yardımcın olsun kardeşim.
arkadaslar bende bursaya yeni tasındım istanbuldan ve sıkıntılı geciyoır günlerim benide alın aranıza
arkadaslar bende bursaya yeni tasındım istanbuldan ve sıkıntılı geciyoır günlerim benide alın aranıza