Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

teşk canım iyiyim çok şükür.görüşürüz inşallah yakın da.ben de öptüm.

kızlar bebeğimden fırsat bulup giremedım bi türlü topik bıraktığım gb kalmış ama :)) hamişler ne durumdasınız ?? hülya bebeğinin cinsiyeti belli olunca yaz bana öptüm herkesi.yakın da görüşelim artık.

slm canım kızımdan fırsat bulup giremiyorum çok hareketlendi hep arkasındayım ohh ne güzel tatil yapmışsın benim yerimede de yüzseydin

Bende kızımdan fırsat bulup giremedim ama ses seda yok topikte...Hamilelik iyi gidiyo ama çok sıcaklarda zor oluyo valla...Sen kurtuldun ne güzel rahatladı vücudun...

En yakın zamanda görüşelim ben doğurunca bi daha görüşemeyiz çıkamam biliyosunuz iki küçük çocuk:)

ALLAH sanada kolaylık versin canım..çok şükür dogurdum ama şimdi her gün doguruyorum :) eşmin kucagında suan 2 dk gireyım dedim.evt müsait zaman da görüşelim hatunlar kayıp ama bakalım teytey:

ALLAH sanada kolaylık versin canım..çok şükür dogurdum ama şimdi her gün doguruyorum :) eşmin kucagında suan 2 dk gireyım dedim.evt müsait zaman da görüşelim hatunlar kayıp ama bakalım teytey:

Amin şennurcum aminnn..Evet belki doğumdan sonra 2 çocuğa bakmak daha zor olcak ama şu vücudumdaki ağırlık gidecek hem hamilelik hemde hayrunnisa artı bide sıcaklar çok bunalttı beni..

Amin şennurcum aminnn..Evet belki doğumdan sonra 2 çocuğa bakmak daha zor olcak ama şu vücudumdaki ağırlık gidecek hem hamilelik hemde hayrunnisa artı bide sıcaklar çok bunalttı beni..

ah bu sıcaklar da ne zordur işin.hele o ağırlık ( az kaldı geçicek inşallah.ikisini bir arada büyütcen rahata ercen nasipse.yaşın çok genç çünkü keyif yaparsın sonra :)

ah bu sıcaklar da ne zordur işin.hele o ağırlık ( az kaldı geçicek inşallah.ikisini bir arada büyütcen rahata ercen nasipse.yaşın çok genç çünkü keyif yaparsın sonra :)

Offf zor olmazmı canım ya ne çektiğimi bir ben birde allah biliyo...Evet az kaldı hayırlısıyla kurtulalım inş.

Ben 30 yaşına gelince ikiiside okula gider bende bol bol yatarın uykuya hasret kaldım inanki.

Offf zor olmazmı canım ya ne çektiğimi bir ben birde allah biliyo...Evet az kaldı hayırlısıyla kurtulalım inş.

Ben 30 yaşına gelince ikiiside okula gider bende bol bol yatarın uykuya hasret kaldım inanki.

aynen canım inşallah.

kızlar nasılsınız?trackeki görüşlelim demişsin benim için sorun yok istersen birgün melise gidelim ben hayırlamaqya gelemedim haberim yoktu habber eden olmadı bana.ramazanda başlıyor yarın hepinizin ramazanı mübarek olsun şimdiden.eger uygun bi gün ayarlarsan görüşelim trackeki.kendinize iyi bakın öptüm siziopuyorumnanaktan

slm kızlar topic çok sessiz
herkez sıcaktan bunalmış sanırım :))
şimdiden hepinize hayırlı ramazanlarrrr

hayırlı ramazanlar kızlar.

benim adım geçmiş DD baharcım beklerim her zaman siz ayarlayın bana haber verın.öptüm herkesi

Canım ben sıcaklarda çıkamıyorum kızım küçük bide 31 haftalık oldum artık çok uzaklara gidemem benim evden melisin evi çok uzak şuan gitmem mümkün değil....Doğumdan sonra gidebilirim ancak çok uzaklara gidemiyorum kusura bakma olurmu?

slm zelihacım..

Sanada hayırlı ramazanlar..

sağol canım

nasıl gidiyor hamilelik 31 hafta olmuşsun bizde dün 33 olduk
sıcak ve bide kızın tabi senin Allah yardımcın olsun canım
bizde hayırlısıyla gün sayıyoruz artık
kuzum dönmüş hazır bekliyormuş
eşim fazla ayakta durma tüm kan beynine akacak diyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…