Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

canım sağol valla doğum çok kötü geçti.çok şey yaşadım dr la birbirimize girdik falan filan.anlatırım görüşünce inşallah.

Aaaa kötümü geçti neden acaba...Doktorla birbirinize mi girdiniz:)

Merak ettim en kısa sürede anlat canım ya...

Aaaa kötümü geçti neden acaba...Doktorla birbirinize mi girdiniz:)

Merak ettim en kısa sürede anlat canım ya...

sonra anlatırım.şunu söylim sadece epiduralimin etkisi geçtikten sonra doğurdum.doğumdan sonrada rahim gevşemesi oldu kanamayı zor durdurdular.ölümden döndüm anlayacağın.dr kendini haklı çıkarmak derdine düştü ama beni çok zorladı ondan oldu biliyorum.en yakın zamanda bi dr a görüneceğim neden olmuş diye.o zmn anlıcaz gerçeği.aman buda benım şansım işte..görüşürüz sonra detaylı sabriyecm.

Hımm anladım canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm bu kadar ciddi bi olayın gerçekleştiğine inanamıyorum....Tamam canım sonra detaylı görüşürüz kendine dikkat et

çok geçmiş olsun
melıscım bak yıne rabbım evlatlarına bağışlamış senı

ayy geçmiş olsun üzüldüm bak ama sende bebeğinde şimdi sağlıklısın ya
sonra bi başka dr. görünürsün aklında kalan soruların cevaplanır ozaman inşallah
şimdi kıznın keyfini çıkar ohh mis gibi kokuyordur şimdiii

Hımm anladım canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm bu kadar ciddi bi olayın gerçekleştiğine inanamıyorum....Tamam canım sonra detaylı görüşürüz kendine dikkat et
canım aramışsın tele hiç bakmadım doğru dürüst.burdan konuştuğumuz için tekrar dönmedim yanlış anlama.
çok geçmiş olsun
melıscım bak yıne rabbım evlatlarına bağışlamış senı
sağol cnm.evt çok şükür.

saol canm .ALLAH sizide bi avazda kurtarsın inşallah.bebeklerinizi sağlıklı alın kucaklarınıza.:Saruboceq:

ayy canım benim çok geçmiş olsun.her doktor doktor olamıyor malesef neyse moralini bozma sen allahın izniyle kavuştun bebebgine çok geçmiş olsun canım.şimdi durumun nasıl dikkat et kendine ve bebegine:)görüşürüz canım ...

teşk ederim canm.daha iyiyiz çok şükür.inş yakın zamanda çıkıcaz dışarıya bizde :)

topik susmuş birinin kızımı oldu yoksa DDDDDD

topik susmuş birinin kızımı oldu yoksa DDDDDD

hahaha kimbilir, öyle mi dersin :))))))

yokmu çirkin kızının resmi annesi merak ediyoruz yoksa nazar değer diye mi koymuyorsun (maşallah deriz hatta peşin peişin deriz tü tü tü maşallah Allah nazarlardan şerden korusun :Saruboceq:

Daha 40' ı çıkmadı teyzesi,buraya koymak ondan istemiyorum.görürsünüz inş yakında .

Canım benim ya napıyo güzel kızın uyutuyomu seni geceleri...Yüce rabbim nazarlardan korusun inş.

Canım benim ya napıyo güzel kızın uyutuyomu seni geceleri...Yüce rabbim nazarlardan korusun inş.

canım ilk günler yine uyutuyordu 2-3 saat ama şimdi çok huzursuz.inş düzene girer dağıtmış durumdayım çünkü.amin sağol teyzesi hayrünnisamızıda korusun rabbim inş.

canım ilk günler yine uyutuyordu 2-3 saat ama şimdi çok huzursuz.inş düzene girer dağıtmış durumdayım çünkü.amin sağol teyzesi hayrünnisamızıda korusun rabbim inş.

Çok iyi anlıyorum seni bende 3 ay doğru düzgün hiç uyuyamadım çok yorucu oluyodu...Ama 3 ay sonra yavaş yavaş düzene girmeye başlar merak etme...Allah yar ve yardımcın olsun inş. canım...Yüce rabbim tüm bebeklerimizi korusun inş.:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım cümlemizin inş.

kızlar teşk ayağınıza sağlık.çok memnun oldm gelmenize.yeni topiği kim açıcak nereye açıcaz fikri olan varmı??

Rica ederiz canım benim bizde çok memnun olduk...Duru bebek çok tatlı maaşallah allah nazarlardan saklasın...

biz tşk ederiz senide zahmete soktuk
evet maşallah yavruna teyzelerini kapılarda karşıladı :)

ay kıyamam ben duruya çok tatlıl ya maşallah rabbım nazarlardan saklasın
canım sanada zahmet oldu
losalıkta çok yakışmış canım arkadaşıma
sohbet ortamına acalım ıstersenız
hem oradan konuşuruz
tabıkı fıkır tatlım
duruyu benım için kokla emi annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…