Hayır canım doğumdan 2 gün önce uzun çarşıyı bile turladım ben...Ama yarım saatte bir wc giriyodum::)
:) maşallah canım ben de pazartesi çarşıya cıkıcam hakkımı ona saklıodum.ay ne bileym korkuyorum yınede.ee siz karar verdinizmi şimdi yarın için
slm canım nasılsın???Bebişin nasıl tekmeliyormu annesini
Evet yarın kültür parkta buluşçaz gel işte beee bişi olmaz
Çok şükür iyiyim sen nasılsın? :) yeni yeni başladı benimki kıpraşmaya, tekmelere... Seninki erkek ya çok olmuştur başlayalı kıpırdamaya dimi.
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile söz vermeyim ama bakarız tatlm
Kızlar yarın kültür parka gelicek arkadaşlarımız
bahar27
rapunzel26
zelcan
trackeki
melis16 kesin değil (ama gelmeni istiyorum)
Benim için farketmez 2 olabilir çok sıcağa kalmayalım da...
Gondolun önündemi buluşsak ne??
Ben tuzlu poğaça yapıcam
bahar 27 kek yapıcak
sizlerde ne yapıcağınızı belirtirsiniz.
Herkes kendi çatalını bardağını getirsin....
Kızlar bahar27 ve benden başka yazan yok boşu boşuna hazırlık yapmayalım[/QUOTkızlar nerdesiniz ben yapıyorum valla keki.trackeki sen naptın ya arkadaşlarda yazsa içim rahat edicekte yazarlar belki öglene dogru bekliyelim bakalımfisfisfis
Kızlar bahar27 ve benden başka yazan yok boşu boşuna hazırlık yapmayalım[/QUOTkızlar nerdesiniz ben yapıyorum valla keki.trackeki sen naptın ya arkadaşlarda yazsa içim rahat edicekte yazarlar belki öglene dogru bekliyelim bakalımfisfisfis
trackeki içecek olarak negetiriyorsunuz?bende termus yok malesef meyva suyu alırım ben .
trackeki içecek olarak negetiriyorsunuz?bende termus yok malesef meyva suyu alırım ben .
arkadaşlar gelicez dediniz yoksunuz trackeki ve benden başka kimse yok şuan için biz bugün görüşüyoruz haberiniz olsun gelmek isteyen yazsın buraya .
Evet biz bahar27 ile buluşuyoruz gelen gelsin neyapalım zorla değil ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?