Canlanın Bursalı bayanlar, neredesiniz?

merağımı bağışlayın hangi semtlerde oturuyorsunuz
bende bursalıyım ya merak ettim
ben gülbahçe mh.oturuyorum

meraklı bacım sende gelsene buluşmaya bak yakınmışsın da
ben Başaranda oturuyorum yani çok yakınmışız

arada bir takip ediyorum bu topiği bakalım buluşmuşmu hemşerelerim diye ama hala yok,

bu arada kızlar fotolarda çekinin bol bol ekleyin buraya bakarızz bizlerde,

Katılım olmadığı için buluşamıyoruz zelcana katılıyorum sende katılsana bize...

Bende hürriyette oturuyorum

ne konuştuğunu bilmiyorsun sen yazık sana ayrıca çok da korktum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ne konuştuğunu bilmiyorsun sen yazık sana ayrıca çok da korktum eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

buyur işte ne konuştuğunu bilen arkadaş bravo.çocuk çocuk konuşmalar bide koca kadınsın.depresif durumuna bağlıyorum bu tepkilerini.muhattabım değilsin uzatma işine bak

doğru söylüyorsun ben daha küçüğüm çoluklu çocuklu kadın sensin tartışma bitmiştir benden yaşca büyüksün nede olsa ...........

doğru söylüyorsun ben daha küçüğüm çoluklu çocuklu kadın sensin tartışma bitmiştir benden yaşca büyüksün nede olsa ...........

mersi şekerim.ayrıca çok şükür dediğin gibiyim :)) çoluk çocuk olayında yorum yapmıcam saçmalamak benim merhebimdekilerin işi değil...keşke sende benim kadar büyük gösterebilseydin.kolay gelsin bence de tartışma bitmiştir.

Ya Kızlar çarşamba 19 mayıs benim eşim evde:sinifsinif:

Pazartesi yada salı yapsak nasıl olur üzgünümmmm

salı olsun o zaman 19 mayısta hem koçişler evde olur hemde gençler statta gosterı yapacakları için çok kalabalık olur sonrası

salı olsun o zaman 19 mayısta hem koçişler evde olur hemde gençler statta gosterı yapacakları için çok kalabalık olur sonrası

Ya Kızlar çarşamba 19 mayıs benim eşim evde:sinifsinif:

Pazartesi yada salı yapsak nasıl olur üzgünümmmm

Yaaaa bende 19 Mayıs olursa gelirim diye düşünmüştüm ama mafoldumben :gitme: yoksa siz beni sevmiyormusunuz??? Hem belki başka çalışan arkadaşlarda gelir...
Hafta içi yapıcaksınız diye dalmadım konuya valla, benim yüzümden değişmesin diye ama sevinmiştim gerçekten... opuyorumnanaktan

gonul ısterkı herkezın ıstedığı bır zaman da olsun ama olmuyor işte
bır kara verın kızlar ona gore plan yapacağız daha

ayyy kızlar kocişlerin ekin işte 19 mayısta buluşalım..pazartesi salı ben gelemem kursum var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…