Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

aaa yakın otururozz yaaa bız sennle:):)
doktor bısı dıomu canım henuz erkenmıs zaten daha
kaynananlarda yakınındamı barı?

hehehehe :KK70: :KK1:
erken evet ama pko teshısı var yanı gec hamıle kalınıo ve tombulum zaten :KK9: dahada zor yanııı
aynı mahalledeyız ama calıstım ıcın gormuorum carsı pazar gezemedımden

Normalde mayıs ayının yenilemerini nisan sonu bitirmiş olmam lazımdı sizin yüzünüzden daha ayın 17sindeyim gelin de bi işin ucundan tutun biriniz trafiklere biriniz kaskolara girişiverin

hadı yaa gonder maıılle gırım hemen:).)

valla bnde odamı falan toplicam amaaaaa kalkmıyorum pcden :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ohh anasını yaaaa şansa bakkkkkk btun gun evde misssssss

hadı yaa gonder maıılle gırım hemen:).)

ohh anasını yaaaa şansa bakkkkkk btun gun evde misssssss
Oyy kuzummmmmm bugün sana yarın bana dimi:KK19:
Bi evleneyim göstericem size bütün gün aynı koltuğa yapışıp kalıcam hiç çalışmycam bi gezicem bi yatıcam:KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
hehehehe :KK70: :KK1:
erken evet ama pko teshısı var yanı gec hamıle kalınıo ve tombulum zaten :KK9: dahada zor yanııı
aynı mahalledeyız ama calıstım ıcın gormuorum carsı pazar gezemedımden

aynı mah kotu olmus benmde evım cok yakındır malesef ama cok benzıos senınle hee bende 3 4 ayda bır adet oluodum doktor azıcık zor ıhtımal dedı ama oldu 1 ayda hamıle kaldım :):)şansım gldu sende kısa zamanda kavusursun yavrucguna inş cnım resımdekı senmısın ?

ben evde olmayı sevmıorum 1 hafta kalsam 2. hafta ısı ozlerım :26:

Normalde bende sevmem bi pazar evde kalsam dışarı çıkmasam canım sıkılır. Ama evlenince oyalanıcak bişeyler bulurum gibi geliyo. Daha bu yaşta bunaldım çalışmaktan:KK14: Bu arada tanışmadık hoşgeldin aramıza:21:

X