Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

he he he :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1:

aaa nie görüşmüyosun kı ?:26:
tabı kızım ne cok sevınmıstır annen kımbılırr :)

valla cnm ınsanın annesıne zor deılde kayınvalidesine alırken cok dusunuyor demı

onlar beni hiç istemedi evlendimden bu yana kavgalar gurultuler bende artık tamamen gorusmek ıstemedımı soledımmmm esımde sadece annesıyle gorusuorr derın mevzulr anlatsam roman olurrrr :KK53:
aynen annem benm ıcın cokkkkkkk degerlıııııı kaynanam olse bır bardak su vermme o kadarda kıncıyımdırrr :KK31: cunku hakedıolar :KK4:

hehehe sorma ne eridi ne eridi midem agıoo :KK37:

ben görüşmüorum eşimin ailesiyleee :KK12::KK12::KK12: annecime polaristen ayakkabı begenmıs onu alıcam benm anneme canım fedaaaa :KK39: gecen sene oturma grubu almıstım aglamıstı kıyamam onaaa :KK25:

benımde aram pek ıyı sayılmaz siz nıe gorusmuosunuz ?hıcmı?
kayınvalideme ben ne hediye alayım aklıam bişi gelmiyo şuan
çanta pike yada nevresım takımı çaycı cüzdan gecelik takımı ne cok pahalı ne cok ucuz bır saat yada gümüşde olabılır bıleklık falan

allahım ya ii bvakalım ucuza bulursna iyimiş :)
yok kıs espırı yptım okdrda degıl utanırım :KK53:

kııııızzz aanneme bişey almıcam demedim ki bennn:26:
ya eşarp alırım ya çanta, fixtir bizde:KK53:
kaynanana mı almıcan

Anammm pross bile kendi topiğini bırakıp buraya gelmiş:KK1::KK1:

eee napım bu zıllıler benı terketmısslerrr :KK53:

heheheh özenmısler topiğim olsun topiğim olsun dıe acıvermısler bende takılıom burda benım topıgı satışa cıkardınız zilliilerr siziii:KK53::KK53:

onlar beni hiç istemedi evlendimden bu yana kavgalar gurultuler bende artık tamamen gorusmek ıstemedımı soledımmmm esımde sadece annesıyle gorusuorr derın mevzulr anlatsam roman olurrrr :KK53:
aynen annem benm ıcın cokkkkkkk degerlıııııı kaynanam olse bır bardak su vermme o kadarda kıncıyımdırrr :KK31: cunku hakedıolar :KK4:

hakedene hakettiği gbi davrancaksın kuzuuummm
neyini istemiyolarmışşş :KK19:
doktor gelin mi alcakmışmış oğlunaaaaa :KK33:

eşin bu duruma bısı demıo mu ?

gene mi çanta demesin :KK52:

ozman eşarpta alma :) gene eşarp demesin.. :KK1:
bluz al yada parfüm ?????

hımm..bı bardak su vermem deme canım yaaa ne kadar kızsanda esının annesı esın onlar sayesınde var unutma ayrıca bosver sen yıne cok kotu davranma Allah gorsun onlar anlamasa da...kızımm bu dunya kımın ne olacağı bellı deıl allahım kımseye muhtac etmesın bizleri..

benımde aram pek ıyı sayılmaz siz nıe gorusmuosunuz ?hıcmı?

çanta pike yada nevresım takımı çaycı cüzdan gecelik takımı ne cok pahalı ne cok ucuz bır saat yada gümüşde olabılır bıleklık falan

yok kıs espırı yptım okdrda degıl utanırım :KK53:

kaynanana mı almıcan

eee napım bu zıllıler benı terketmısslerrr :KK53:

heheheh özenmısler topiğim olsun topiğim olsun dıe acıvermısler bende takılıom burda benım topıgı satışa cıkardınız zilliilerr siziii:KK53::KK53:
amannnn onceden 1 küs 1 barıştık ne düğünümde bir bilezik ne dugun gorusmeye geldıklerınde anneme kotu laflar ne evlendıkten sonrası lafları bıtmedı bıtmıyorr artık damarı tamamen kestım ben gomdum onlarıııı benm anneme o lafları dedınde bıtmelıydı ama dugunume bır hafta vardı yapamazdım esımdeee benı cok sever ve ustume dusup korur kımseye pabuç bırakmaz o yuzden evlendım yoksa nısanıda atardım ama olee ıstee
hakedene hakettiği gbi davrancaksın kuzuuummm
neyini istemiyolarmışşş :KK19:
doktor gelin mi alcakmışmış oğlunaaaaa :KK33:

bende aynen oleee yaptımmm bunlar calısmaya kafasına vurup lokmasını alıcak sabah aksam hesappp verıcek gelın arıolarrr ama ogulları kardesı benı sevıoo catlasınlarda patlasınlarr bak sadece anasını goruoo hıcbı abısı ablasını gormuooo :KK34: kım kazandı :KK34:

benım kendı aneme hediyemm mp4 :) çol farklı demı hehe:KK1:

ozman eşarpta alma :) gene eşarp demesin.. :KK1:
bluz al yada parfüm ?????

hımm..bı bardak su vermem deme canım yaaa ne kadar kızsanda esının annesı esın onlar sayesınde var unutma ayrıca bosver sen yıne cok kotu davranma Allah gorsun onlar anlamasa da...kızımm bu dunya kımın ne olacağı bellı deıl allahım kımseye muhtac etmesın bizleri..

çok büyük konusuorum amaaa onlar bıttı benım ıcın ben ayrılırım kocamdan genede gorusmemm :KK15: onlar ınsan bıle degıl kapımda o... dıe bagıran kardesı yaptıkları bunlar gıbıı bırsuru olayyyy :KK47:

amannnn onceden 1 küs 1 barıştık ne düğünümde bir bilezik ne dugun gorusmeye geldıklerınde anneme kotu laflar ne evlendıkten sonrası lafları bıtmedı bıtmıyorr artık damarı tamamen kestım ben gomdum onlarıııı benm anneme o lafları dedınde bıtmelıydı ama dugunume bır hafta vardı yapamazdım esımdeee benı cok sever ve ustume dusup korur kımseye pabuç bırakmaz o yuzden evlendım yoksa nısanıda atardım ama olee ıstee

bende aynen oleee yaptımmm bunlar calısmaya kafasına vurup lokmasını alıcak sabah aksam hesappp verıcek gelın arıolarrr ama ogulları kardesı benı sevıoo catlasınlarda patlasınlarr bak sadece anasını goruoo hıcbı abısı ablasını gormuooo :KK34: kım kazandı :KK34:

eşinin de seni koruyup kollaması iyi olmş tatlm anneci bi insan olsaydı evlilikte olmazdı mazallahhh

boşşşşveeeer sen kazandın tabiikiiii :81::81:
hoşuna gidiyoduuuurrrrrrrrrr:KK9:

buna kazanmak olarak bakma bence..sonucta senınde bı evladın olucak :KK34:

çok büyük konusuorum amaaa onlar bıttı benım ıcın ben ayrılırım kocamdan genede gorusmemm :KK15: onlar ınsan bıle degıl kapımda o... dıe bagıran kardesı yaptıkları bunlar gıbıı bırsuru olayyyy :KK47:

boşver canım hatırlayıp durduk yere sıkma canını :KK50::KK50:

olan olmuş ve seçilen taraf eşinin gözünde sen olmuşsun

onlar kaybetmiş boşverr

X