- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #4.721
nazar kendi diüğününde napcan merak ediorummmmmm :)
ay düğün müğün yalan haftaya tatil beni daha çok heyecanlandırıyor
inşallah herşey içinize siner bi problem çıkmaz benim ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazar kendi diüğününde napcan merak ediorummmmmm :)
ay düğün müğün yalan haftaya tatil beni daha çok heyecanlandırıyor
kııııııız ben fenalaşıyorum,boynum,yüzüm kızarır.
tatilin nesi heyecnlandryr yahu, düğün bir kerecik oluyor:123:
sagol canım benim daha güzel mutluluklar sana olsun inşallah.vallaha uzatmadan yapmak isteyen benimki bir anda evlilik aşkı çoğaldı bende onun rüzgarına kapıldım haydiii breee diyerekten çıktık yola :)) Rabbim utandırmasın inşallah..vay bee,uzatman bitirceksiniz işi he
hayırlı olsun şimdiden
sakın kendini o tür şeylerle kasma ben kastım kastım o düşüncelerle kendimi kınamdan bi gün sonra 2 cenaze haberi aldım düğünümde amcalarım halalarımın bi kısmı yoktu..en güzel geçireceğin gnleri lütfen kendine zehir etme.ben evlendikten sonra kendimi toparlayamadım..uzun bi süre kayınvalidem de ve kısa bi süre de annemlerde kaldım.kayınvalidem bende kaldı.nolduu eve alışamadım eşimi çok seviyorum 7.senedir birlikteyiz hem ona hem kendime zehir ettim o güzelim günleri..baktın çok sıkıntı yapıyosun kendine ELİF ALLAH NUR MUHAMMED VER SELAMET de ben bunu söyleyerek ve aileme kayınvalideme okutarak kendime geldim.bebeğim var diye evde yalnız başına kalmya başlamıştım ama malesef 14 mayıs ta onuda kaybettim kürtaj oldum nolur sıkıntı yapma kendine
canım benim öncelikle gerçekten çok üzüldüm başın sağolsun her kaybettiğin yakının için sabır dilerim.Rabbim kalanlara sağlık sabır ömür versin..gerçekten zor günler yaşamışsın inşallah bundan sonra herşey kalbince olsun. dua için ayrı tşk ederim mutlaka okuyucagım hep..cidden inşallah bundan sonra herşeyin güzel olsun dilerim allahımdan..
öyle demeeee o tatil ilk ve en tatlı tatil oluyo odaya girdiğin andan itibaren seni prens ve prensees gibi hissettiriyolar..
Ankaranın neresinde yaşıyorsun cicim sen??O zaman tanışalım canım ben Leyla, sende Sinem sanırım. Hangi şehirden canım kaç yaşındasın?
evet bende Sinem..23 yaşındayım 11 aylık evliyim aöf den üni okuyorum çalşmıyorum.ankara da yaşıyorum.siz?
hoşgeldin yağmurcum,bu başka topic
Tamam o zaman len enişte hangi şehirde askerdiziyaretçiler la
merhabalar kızlar güzel bir gün dilerim hepinize..acaba bu topiğin ismimi değişti :) bayadır giremiyordum çünkü
Hoşgeldin canım ben Leyla tanışalımm
seni görünce şüphelendim ne yapayım balım ne yapıyorsun iyimisin :)))
bu arada o zaman kendimi tanıtayım ben 25 yaşındayım ankaradayım finans sorumlusuyum adım yağmur :) büyük ihtimallede haziranda düğünü olup evli barklı bir hatun olucağım fıstıklarım..şimdilik evdi,eşyaydı koşturmacadayım..yanlız aranızda evli olan varsa lütfen bana biraz destek çıksın ben stresden gümbürdiyeceğim yakında..hani yeni hayat ne bileyim aileden kopma sorumluluklar falan diye düşünürken sevincimi gölgeliyorum bazen kızlar..
günaydın hatunlarr
Günaydın sudenazımm
Kızım anlasana ıhım öhömm şeyyi düşünüyo kızzzkııııııız ben fenalaşıyorum,boynum,yüzüm kızarır.
kııııııız ben fenalaşıyorum,boynum,yüzüm kızarır.
inşallah herşey içinize siner bi problem çıkmaz benim ..
öyle demeeee o tatil ilk ve en tatlı tatil oluyo odaya girdiğin andan itibaren seni prens ve prensees gibi hissettiriyolar..
Ankaranın neresinde yaşıyorsun cicim sen??
Tamam o zaman len enişte hangi şehirde askerdi
Günaydın sudenazımm
Kızım anlasana ıhım öhömm şeyyi düşünüyo kızzz
günaydın canım,
yok lan şeyi meyi düşünmüyom ben :) zaten regl yim ben dinlenme derdindeyim:)
ama her zaman tatile gidebilir..
her zaman düğün yapamaz. :44:
Ankaranın neresinde yaşıyorsun cicim sen??
Tamam o zaman len enişte hangi şehirde askerdi
Günaydın sudenazımm
Kızım anlasana ıhım öhömm şeyyi düşünüyo kızzz
evlenmeden önce etlikteydim..evlendikten sonra güneşevlere taşındım siz nerde yaşıyosunuz?
ya stresten arınmamın en güzel yani tatil düğünde ne olup bittiğini hatırlamayacağım bile büyük ihtimalkle :)
illaki her zaman tatile giderler ama bu birlikte gçirecekleri ilk tatil ve otele balayı çifti olduğunu bildirdiğin için herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp organize ediyolar.bizi karşıladıklarında bi adet kırmızı gül vermişlerdi.bizim odamızın kapısı odamız süslenmişti.odaya girdik 5dk sonra kocaman kırmızı güller geldi vazonun içinde ve kenarında not vardı mutluluk dileklerini iletmişler.10 dk sonra sampanya kuru ve yas meyve kuruyemiş çikolatalarla süslenmiş inanılmaz güzel bi servis geldi.ertesi gün odamıza envayi çeşit kahvaltılıkla hazırlanmış bi kahvaltı masası geldi herşey rüya gibiydi..bi akşamda ala carte restoranda yemek yeme fırsatımız oldu..
hhahahahsh neyse, isimlerimiz duruyor mu? unutma bak cıktıysa tekrar yaz en silinecek yere beni yaz
Leylam:: Askerim Çanakkale' de
Yağmurcum: Amin canım, inşaallaah evlenin hepiniz sıra bize gelsin
hiç kıskanmadım
balayına nereye gitmiştin sen?
hhahahahsh neyse, isimlerimiz duruyor mu? unutma bak cıktıysa tekrar yaz en silinecek yere beni yaz
Leylam:: Askerim Çanakkale' de
Yağmurcum: Amin canım, inşaallaah evlenin hepiniz sıra bize gelsin
amiiiiinn kısa bir süreliğine de olsa 33 gün sonra inşamin balım senide Rabbim hayırlısıyla sevdiğine kavuştursun inşallah
kıskanman için demedim ki bennn ( Alanya Türkler de Sentido Gold İsland da süper bi balayı geçirdik.bu sene 3.senesi otelin :)
amiiiiinn kısa bir süreliğine de olsa 33 gün sonra inş
yo yooo emin ol kiii hiç kıskanmadııımmmmm
bi bakayım şu otele
yavrum benim ayakklarım şişti ayakkabıyı açtırmaya verdim yarın alacam bakarım isimlerişnize :)
önceden giymekle iyi yaptın.düğünde cok zorlanırdın
ne zamn izne çıkcaksın sen?
izne çıkmıyorumm cnm kına günüde yarım gün çalışcam :)