Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Yaş 24 ahhh ahhh :KK14::KK14:
Ne okuduğum çok karışık bi anlatsam :KK53::KK53:
Önce ön lisans bitirdim sonra 2 kere lisans terk ettim şimdi zar zor aöf okuyorum ama sıkılmaya başladım her an terk edebilirim bu bölümü :KK53::KK53:

bnde sni büyük snaıyodum ya
bnde 23 yaşındaym benm herifle birlkte turizm okuyoruz :KK53::KK53:
eneee terkeyme kız bitsin okul işte:26:

bnde sni büyük snaıyodum ya
bnde 23 yaşındaym benm herifle birlkte turizm okuyoruz :KK53::KK53:
eneee terkeyme kız bitsin okul işte:26:

24 büyük bi yaş evlenme yaşım geldi :KK53::KK53:
Artık ileride karı koca otel işletmeciliği kurarsınız :KK1:
Bizimde şimdi öyle planımız var bakalım bi işletme düşünüyoruz :KK31: O yüzden okulu kolay kolay terk edemem ama çok sıkıldım yahu
İşletme bölümü bana göre değil bana laboratuvar lazım :KK53::KK53:

24 büyük bi yaş evlenme yaşım geldi :KK53::KK53:
Artık ileride karı koca otel işletmeciliği kurarsınız :KK1:
Bizimde şimdi öyle planımız var bakalım bi işletme düşünüyoruz :KK31: O yüzden okulu kolay kolay terk edemem ama çok sıkıldım yahu
İşletme bölümü bana göre değil bana laboratuvar lazım :KK53::KK53:

evde kaldık biz anacım ne okul biter ne evlenebliriz :KK53::KK53::KK53::KK53:

kaç yıldır berabersnz siz ?

aynen iyi fikir :114:
gerçi hiç konuşmadık okul bitince nolcak diye daha çok bi otele girip çalışmaya başlarım yükselirim modunda bnmki şuan butik bi otel çok güzel olur aslında :44:

evde kaldık biz anacım ne okul biter ne evlenebliriz :KK53::KK53::KK53::KK53:

kaç yıldır berabersnz siz ?

aynen iyi fikir :114:
gerçi hiç konuşmadık okul bitince nolcak diye daha çok bi otele girip çalışmaya başlarım yükselirim modunda bnmki şuan butik bi otel çok güzel olur aslında :44:

3 senedir beraberiz nasip olursa seneye evlilik yolu gözüküyor. Manitanın okul bitti askerlik bitti sıra iş bulmada o da oldu mu tamamdır.

3 senedir beraberiz nasip olursa seneye evlilik yolu gözüküyor. Manitanın okul bitti askerlik bitti sıra iş bulmada o da oldu mu tamamdır.

hadi inşallah seneye görürüz hazırlık aşamalarını :KK1:

offf off bnm dha çok var allahm allahımmm okul bitcek askere gitck iş bulcakkkk düşünmek istemiyorm ya :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

hadi inşallah seneye görürüz hazırlık aşamalarını :KK1:

offf off bnm dha çok var allahm allahımmm okul bitcek askere gitck iş bulcakkkk düşünmek istemiyorm ya :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

İnşallah :KK31::KK31: Evlenmek gerek artık sabredemiyorum :KK53::KK53::KK53:
Okul bitmesine az kalmış yahu göz açıp kapayana kadar biter ama askerlik biraz çektirir de kısa dönem giderse pek sorun olmaz

İnşallah :KK31::KK31: Evlenmek gerek artık sabredemiyorum :KK53::KK53::KK53:
Okul bitmesine az kalmış yahu göz açıp kapayana kadar biter ama askerlik biraz çektirir de kısa dönem giderse pek sorun olmaz

offf offff allahım sabır versn bana :26: bnde evlenmek istiyorm hemen yarın :KK53::KK53::KK53:

kuzum bn gidiyorm söyleniyo benmki yatmıyo musn daha diye :KK53::KK53:

iyi geceler knuşuruz yine kndine iyi bak :80:

X