Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Evet canım ya babam rest çekmişti gelme o zaman 3 günde gidilmez ki falan diye ama çok şükür Allahıma gidebildim harika bi 3 gündü kuzum ya piknik alanına gittik yayıldık 3 gün çimlerde :KK53:
Lunaparka gittik, yemeğe gittik, sinemaya gittik. Piknik alanında bandocular vardı bize dans müziği çaldılar dans ettik aşkoşla ya çok güzeldii:KK31:

ühüü bana anlatmayın bunları :KK5:
çoook kıskanıyoruuumm:KK5:

Allah ksmet ederse bidaha ne zmn görüşebilceksniz?

Hadi bakalım Allah kavuştursun. Çocuk geldiğinde çok sıkıştırma e mi :KK53:

Niye o kadar geç gidiyorsun. Herkes öğle arasını 12 den sonr ayapar . Sen niye ge. yapıyorsun :KK53:

Söyle zekiye,izin versin :KK47:

postaneye gitcem 1:30 da . o sırada eve geçerim:KK51: patronluk bi durum yok yani:KK1:

ah bi gelsee :KK53: ilk iş denize kaçıcaz:KK51:

Hemen bi savunma mekanizmasına bürünmeyin be kezbanlar:KK53:

Konuşma kız tontiş napıyosun

ühüü bana anlatmayın bunları :KK5:
çoook kıskanıyoruuumm:KK5:

Allah ksmet ederse bidaha ne zmn görüşebilceksniz?

Bilmiyorum ki canım temmuzda doğum günü onda görüşmek istiyorum ama sorun oluyor benim için görüşmek dükkandan izin almak o yüzden gel demiyorum şimdi hiç

Konuşma kız tontiş napıyosun

Bilmiyorum ki canım temmuzda doğum günü onda görüşmek istiyorum ama sorun oluyor benim için görüşmek dükkandan izin almak o yüzden gel demiyorum şimdi hiç

Mesafeniz de baya uzak :KK31:
evlenene kadar sıkıntı çekersiniz maalesef :KK31:
Ne diyim, hayırlısı canımcım.

Mesafeniz de baya uzak :KK31:
evlenene kadar sıkıntı çekersiniz maalesef :KK31:
Ne diyim, hayırlısı canımcım.

Canım inşallah bu yıl üni. Ankara'da okuyabilirsem çok rahat ederiz. Gelir gibi duruyor herkeste gelir diyor inşallah gelir canım ya dua et sende..
Yemek yiyip geliyorum nunişim:KK56:

Canım inşallah bu yıl üni. Ankara'da okuyabilirsem çok rahat ederiz. Gelir gibi duruyor herkeste gelir diyor inşallah gelir canım ya dua et sende..
Yemek yiyip geliyorum nunişim:KK56:

Aa öyle bi ihtimal varsa süüppppeeer olur:KK28:
Ay çok sevindim , dualarım seninle yavrum, hadi Allah yüzüne gülsün inşAllah :KK16:

Amin , çok güçlü olman gerekiyor. Askerinin morel kaynağı sen oluyorsun. Tüm triplerini tartışmalarını kavgalarını alttan alıyorsun.
Zor yani.
Kısa dönem mi gitcek ?
Tırnağım acıdı yazarken :KK47:

Çok haklısın..

Allah izin verirse 2 yıl sonra gitcek. Türkiyede nasıl oluyor askerlik bilmiyorum ama burda 18 yaşında gidiliyor. eğer lise bittikten sonra üniversite falan okumadan gidilirse 1.5 yıllık gidiliyor. Bi yerlerde okursan 1 yıl gidiyorsun.. O da okuduğu için 1 yıllık gitcek.. :KK59::KK59:

Son düzenleme:
Çok haklısın..

Allah izin verirse 2 yıl sonra gitcek. Türkiyede nasıl oluyor askerlik bilmiyorum ama burda 18 yaşında gidiliyor. eğer lise bittikten sonra üniversite falan okumadan gidilirse 1.5 yıllık gidiliyor. Bi yerlerde okursan 1 yıl gidiyorsun.. O da okuduğu için 1 yıllık gitcek.. :KK59::KK59:

Yurt dışında mıydın sen

X