- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi LadyMarmelad
- #4.761
Bende Maraş canım
Sensin kezban ergenus
Hemen bi savunma mekanizmasına bürünmeyin be kezbanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Maraş canım
Sensin kezban ergenus
Evet canım ya babam rest çekmişti gelme o zaman 3 günde gidilmez ki falan diye ama çok şükür Allahıma gidebildim harika bi 3 gündü kuzum ya piknik alanına gittik yayıldık 3 gün çimlerde
Lunaparka gittik, yemeğe gittik, sinemaya gittik. Piknik alanında bandocular vardı bize dans müziği çaldılar dans ettik aşkoşla ya çok güzeldii
:98::98::98::98::98::98::98::98::98:
Bugun tost yemeye gitmiyon mu nazarım
evet, bugünlerde iyiyim, mehtap:33 çünkü
gidicem 1 saat sonra
Hadi bakalım Allah kavuştursun. Çocuk geldiğinde çok sıkıştırma e mi
Niye o kadar geç gidiyorsun. Herkes öğle arasını 12 den sonr ayapar . Sen niye ge. yapıyorsun
Söyle zekiye,izin versin
postaneye gitcem 1:30 da . o sırada eve geçerim patronluk bi durum yok yani
ah bi gelsee ilk iş denize kaçıcaz
Hıııı denize gitceniz yani
Hemen bi savunma mekanizmasına bürünmeyin be kezbanlar
ühüü bana anlatmayın bunları
çoook kıskanıyoruuumm
Allah ksmet ederse bidaha ne zmn görüşebilceksniz?
Konuşma kız tontiş napıyosun
Bilmiyorum ki canım temmuzda doğum günü onda görüşmek istiyorum ama sorun oluyor benim için görüşmek dükkandan izin almak o yüzden gel demiyorum şimdi hiç
Mesafeniz de baya uzak
evlenene kadar sıkıntı çekersiniz maalesef
Ne diyim, hayırlısı canımcım.
Canım inşallah bu yıl üni. Ankara'da okuyabilirsem çok rahat ederiz. Gelir gibi duruyor herkeste gelir diyor inşallah gelir canım ya dua et sende..
Yemek yiyip geliyorum nunişim
Amin , çok güçlü olman gerekiyor. Askerinin morel kaynağı sen oluyorsun. Tüm triplerini tartışmalarını kavgalarını alttan alıyorsun.
Zor yani.
Kısa dönem mi gitcek ?
Tırnağım acıdı yazarken
Çok haklısın..
Allah izin verirse 2 yıl sonra gitcek. Türkiyede nasıl oluyor askerlik bilmiyorum ama burda 18 yaşında gidiliyor. eğer lise bittikten sonra üniversite falan okumadan gidilirse 1.5 yıllık gidiliyor. Bi yerlerde okursan 1 yıl gidiyorsun.. O da okuduğu için 1 yıllık gitcek..
Azerbaycanda...
Allahııııııııım, cok kötü uykum geldi
zoooor duruyorum kafamı masaya koymamak için