Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Hoşbulduk kuzum seni yeni görüyorum tanıştık mı senle?

Nazarım yavrum yedirtme bana ziyanı geldim geldim bebişimmm
İşyerindeyim çalışıyor görünümlü takılıyorum sen cicim??

sen geldin ziyalar gitti:KK53:
ben gayet çalışmıyor, sürekli yazışıyor görünüyorum:KK53:

merhabalar kızlar güzel bir gün dilerim hepinize..acaba bu topiğin ismimi değişti :) bayadır giremiyordum çünkü :KK43:

Hoşbulduk kuzum seni yeni görüyorum tanıştık mı senle?

dün geldim sanırım tanışmadık :s
O zaman tanışalım canım ben Leyla, sende Sinem sanırım. Hangi şehirden canım kaç yaşındasın?

sen geldin ziyalar gitti:KK53:
ben gayet çalışmıyor, sürekli yazışıyor görünüyorum:KK53:

Kim lan bu Ziya seni enüşteye diycem topuklarına sıksınn:KK53:

hoşgeldin yağmurcum,bu başka topic:KK1:
ziyaretçiler la:KK53:

seni görünce şüphelendim ne yapayım balım ne yapıyorsun iyimisin :)))

bu arada o zaman kendimi tanıtayım ben 25 yaşındayım ankaradayım finans sorumlusuyum adım yağmur :) büyük ihtimallede haziranda düğünü olup evli barklı bir hatun olucağım fıstıklarım..şimdilik evdi,eşyaydı koşturmacadayım..yanlız aranızda evli olan varsa lütfen bana biraz destek çıksın ben stresden gümbürdiyeceğim yakında..hani yeni hayat ne bileyim aileden kopma sorumluluklar falan diye düşünürken sevincimi gölgeliyorum bazen kızlar..

bu arada o zaman kendimi tanıtayım ben 25 yaşındayım ankaradayım finans sorumlusuyum adım yağmur :) büyük ihtimallede haziranda düğünü olup evli barklı bir hatun olucağım fıstıklarım..şimdilik evdi,eşyaydı koşturmacadayım..yanlız aranızda evli olan varsa lütfen bana biraz destek çıksın ben stresden gümbürdiyeceğim yakında..hani yeni hayat ne bileyim aileden kopma sorumluluklar falan diye düşünürken sevincimi gölgeliyorum bazen kızlar..

nasıl yaa,evleniyor musun önümüzdeki ay:KK53::KK53: ilişkin çok yeni değil miydi?:26:

sakın kendini o tür şeylerle kasma ben kastım kastım o düşüncelerle kendimi kınamdan bi gün sonra 2 cenaze haberi aldım düğünümde amcalarım halalarımın bi kısmı yoktu..en güzel geçireceğin gnleri lütfen kendine zehir etme.ben evlendikten sonra kendimi toparlayamadım..uzun bi süre kayınvalidem de ve kısa bi süre de annemlerde kaldım.kayınvalidem bende kaldı.nolduu eve alışamadım eşimi çok seviyorum 7.senedir birlikteyiz hem ona hem kendime zehir ettim o güzelim günleri..baktın çok sıkıntı yapıyosun kendine ELİF ALLAH NUR MUHAMMED VER SELAMET de ben bunu söyleyerek ve aileme kayınvalideme okutarak kendime geldim.bebeğim var diye evde yalnız başına kalmya başlamıştım ama malesef 14 mayıs ta onuda kaybettim kürtaj oldum :KK43: nolur sıkıntı yapma kendine

X