Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

O niye kızım,ne varmış benim dilimde.

Senin söze ne oldu,sözlünle aran nasıl senin ?

Onu öyrenmek için yeni bir topik açalım bencee.. gör bak neler yazlıyorlar senle ilgili :KK1::KK1::KK1: (ama tatlısın :KK17:)

Çok şükür iyiyiz herşey yolunda...

Senin Asker napıyor iyi mi??

Son düzenleme:
Onu öyrenmek için yeni bir topik açalım bencee.. gör bak neler yazlıyorlar senle ilgili :KK1::KK1::KK1: (ama tatlısın :KK17:)

Çok şükür iyiyiz herşey yolunda...

Senin Asker napıyor iyi mi??

Açsan yazan olmaz şekerim :KK51:

Sevindim iyi olmana. Dün biraz canın sıkkın gibiydi sanki.Sabah erken kalkacağımdan dolayı erken ayrıldım burdan.
Bende bişi oldu sandım.

İyi çok şükür.Askerlik işte,biz lafta askerlik diyoruz ama orayı yaşamayan anlamaz o duyguları oranın atmosferini be güzelim ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Açsan yazan olmaz şekerim :KK51:

Sevindim iyi olmana. Dün biraz canın sıkkın gibiydi sanki.Sabah erken kalkacağımdan dolayı erken ayrıldım burdan.
Bende bişi oldu sandım.

İyi çok şükür.Askerlik işte,biz lafta askerlik diyoruz ama orayı yaşamayan anlamaz o duyguları oranın atmosferini be güzelim ..

Öyle diyosan öyledir :KK53::KK53:

O benim aptallığım.. canımı sıkmaya bahane arıyorum sanki.. önemli bişey yoktuu.. sağol sorduğun için :KK54:

Haklısın tabii.. Allah kavuştursun.. o günlerden benim için de var.. şimdiden düşündükce canım sıkılıyor ama yapıcak bi şey yok

Öyle diyosan öyledir :KK53::KK53:

O benim aptallığım.. canımı sıkmaya bahane arıyorum sanki.. önemli bişey yoktuu.. sağol sorduğun için :KK54:

Haklısın tabii.. Allah kavuştursun.. o günlerden benim için de var.. şimdiden düşündükce canım sıkılıyor ama yapıcak bi şey yok

Amin , çok güçlü olman gerekiyor. Askerinin morel kaynağı sen oluyorsun. Tüm triplerini tartışmalarını kavgalarını alttan alıyorsun.
Zor yani.
Kısa dönem mi gitcek ?
Tırnağım acıdı yazarken :KK47:

X