Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

Yaş 24 ahhh ahhh
Ne okuduğum çok karışık bi anlatsam
Önce ön lisans bitirdim sonra 2 kere lisans terk ettim şimdi zar zor aöf okuyorum ama sıkılmaya başladım her an terk edebilirim bu bölümü

bnde sni büyük snaıyodum ya
bnde 23 yaşındaym benm herifle birlkte turizm okuyoruz
eneee terkeyme kız bitsin okul işte:26:

bnde sni büyük snaıyodum ya
bnde 23 yaşındaym benm herifle birlkte turizm okuyoruz
eneee terkeyme kız bitsin okul işte:26:

24 büyük bi yaş evlenme yaşım geldi
Artık ileride karı koca otel işletmeciliği kurarsınız
Bizimde şimdi öyle planımız var bakalım bi işletme düşünüyoruz O yüzden okulu kolay kolay terk edemem ama çok sıkıldım yahu
İşletme bölümü bana göre değil bana laboratuvar lazım

evde kaldık biz anacım ne okul biter ne evlenebliriz

kaç yıldır berabersnz siz ?

aynen iyi fikir :114:
gerçi hiç konuşmadık okul bitince nolcak diye daha çok bi otele girip çalışmaya başlarım yükselirim modunda bnmki şuan butik bi otel çok güzel olur aslında :44:

3 senedir beraberiz nasip olursa seneye evlilik yolu gözüküyor. Manitanın okul bitti askerlik bitti sıra iş bulmada o da oldu mu tamamdır.

3 senedir beraberiz nasip olursa seneye evlilik yolu gözüküyor. Manitanın okul bitti askerlik bitti sıra iş bulmada o da oldu mu tamamdır.

hadi inşallah seneye görürüz hazırlık aşamalarını

offf off bnm dha çok var allahm allahımmm okul bitcek askere gitck iş bulcakkkk düşünmek istemiyorm ya

hadi inşallah seneye görürüz hazırlık aşamalarını

offf off bnm dha çok var allahm allahımmm okul bitcek askere gitck iş bulcakkkk düşünmek istemiyorm ya

İnşallah Evlenmek gerek artık sabredemiyorum
Okul bitmesine az kalmış yahu göz açıp kapayana kadar biter ama askerlik biraz çektirir de kısa dönem giderse pek sorun olmaz

İnşallah Evlenmek gerek artık sabredemiyorum
Okul bitmesine az kalmış yahu göz açıp kapayana kadar biter ama askerlik biraz çektirir de kısa dönem giderse pek sorun olmaz

offf offff allahım sabır versn bana :26: bnde evlenmek istiyorm hemen yarın

kuzum bn gidiyorm söyleniyo benmki yatmıyo musn daha diye

iyi geceler knuşuruz yine kndine iyi bak :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…