Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

inşallah herşey içinize siner bi problem çıkmaz benim ..

inşallah canım ya kazasız belasız :)

öyle demeeee o tatil ilk ve en tatlı tatil oluyo odaya girdiğin andan itibaren seni prens ve prensees gibi hissettiriyolar..

balayı çiftiyiz ya herşek özel olacak :)

ama her zaman tatile gidebilir..
her zaman düğün yapamaz. :44:

illaki her zaman tatile giderler ama bu birlikte gçirecekleri ilk tatil ve otele balayı çifti olduğunu bildirdiğin için herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp organize ediyolar.bizi karşıladıklarında bi adet kırmızı gül vermişlerdi.bizim odamızın kapısı odamız süslenmişti.odaya girdik 5dk sonra kocaman kırmızı güller geldi vazonun içinde ve kenarında not vardı mutluluk dileklerini iletmişler.10 dk sonra sampanya kuru ve yas meyve kuruyemiş çikolatalarla süslenmiş inanılmaz güzel bi servis geldi.ertesi gün odamıza envayi çeşit kahvaltılıkla hazırlanmış bi kahvaltı masası geldi herşey rüya gibiydi..bi akşamda ala carte restoranda yemek yeme fırsatımız oldu..

ya stresten arınmamın en güzel yani tatil düğünde ne olup bittiğini hatırlamayacağım bile büyük ihtimalkle :)

hhahahahsh neyse, isimlerimiz duruyor mu? unutma bak cıktıysa tekrar yaz en silinecek yere beni yaz

Leylam:: Askerim Çanakkale' de

Yağmurcum: Amin canım, inşaallaah evlenin hepiniz sıra bize gelsin

hiç kıskanmadım

balayına nereye gitmiştin sen?

hhahahahsh neyse, isimlerimiz duruyor mu? unutma bak cıktıysa tekrar yaz en silinecek yere beni yaz

Leylam:: Askerim Çanakkale' de

Yağmurcum: Amin canım, inşaallaah evlenin hepiniz sıra bize gelsin

amin balım senide Rabbim hayırlısıyla sevdiğine kavuştursun inşallah

amin balım senide Rabbim hayırlısıyla sevdiğine kavuştursun inşallah
amiiiiinn kısa bir süreliğine de olsa 33 gün sonra inş
kıskanman için demedim ki bennn ( Alanya Türkler de Sentido Gold İsland da süper bi balayı geçirdik.bu sene 3.senesi otelin :)

yo yooo emin ol kiii hiç kıskanmadııımmmmm
bi bakayım şu otele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…