Canın Mı Sıkıldı Gir İçeri Bacımm Geeeelll Geeelll Geyiğeeeee Geeeellll

evet herkesin muhabbeti almış götürmüş bize katılablrsin sende bacım bizde yeni sayılırız 2-3 ay oluyo bn üye olalı

Nasıl yaaaaaaa. Sen 2013 girişlisin ben 2009, senin mesaj sayın ve buna bağlı olarak kalplerin de fazla hıh

Yıllardır mesaj yazmamışım ve sonuç

aman olsun ne zmn gönlün alırsa yıkarsın ya
senin düğüne de az kalmış hadi hayırlısı
düğüne hazırlık topiklerinde mi geziniyosn

teşekkürler tatlım az kaldı az ömrümden ömür gitti valla ben
daha çok kaynana topiclerinde geziyorum dert paylaşıyorum

aslında anlatacağım o kadar çok şey var ama bide sinirden pek anlatamadım siz anlayın az çok

Nasıl yaaaaaaa. Sen 2013 girişlisin ben 2009, senin mesaj sayın ve buna bağlı olarak kalplerin de fazla hıh

Yıllardır mesaj yazmamışım ve sonuç

yazcan azmetcen kalplerin olcekkk

aslında anlatacağım o kadar çok şey var ama bide sinirden pek anlatamadım siz anlayın az çok

durumun çok zormuş bacım yapabileceğin tek şey var
yapabilirsen tabi
ailenle iletişimini tamamen kesiceksin
yoksa senin yuvanı da bitirir bunlar
kusura bakma ama anlattığın kadarıyla
akbaba gibiler bi leşin olduğunu gördüklernde
üstüne çullanmışlar
kızkardeşine de aynısını yapmşlar laf sokmuşlar
kaç kaçabildiğin kadar derim

aklıma gelmedi değil...o tabir..kız kardeşim suçlu o alıştırdı verd verdi arkasını aramadı..şimdi beni de öyle yapacak sanıyorlar ben gerekirse silerim hepsini..sonuçd a yuvamı korumak zorundayım..gerçekten yürek yakıcı

Bizimde borcumuz var deyin. Eşinle konuş madem ondan istiyorlarsa parayı oda izah etsin durumu. Olmadı mecburen kes iletişimi. O kadar ileri gideceklerini de düşünmüyorum açıkçası. Bilemedim şimdi :44:

tabi ki bide senden istemiyoruz aliden istiyoruz demeleri

PES yaniii ...
eşinde bi yere kdar sabreder senin ailen diye ama sonra aranızda sorunlar oluşmaya başlar ve sizin yuvanız çatırdar

abin çalışmıyor değilmi? içki ve sigara kullanacak parayı nerden bulunuyor?
babanlarla birlikte mi yaşıyor ? ve imam nikahlı karısının ihtiyaçlarını neyle karşılıyor?
Allah herkesin yardımcısı olsun ya ne diyelim canım atsan atılmaz satsan satılmazlar
ama sen eşine karşı hep açık ol ve para vermemesini söyle bir ister iki ister yok deyince bi daha istemezler heralde

eşimi uyardım..oda vermem dedi..daha önce dedim borcumuz var filan ama artık evde durum öyle kötü ki ekmek paraları yok..abimin önünü al değince de tamam mamam diyor..ama abim şimdi yaydan fırlamış ok gibi ölse babam inanmıyor olmadığına..ailemi ziyarete gittim ( gitmek istemedim de eşimin ailesi durumu çakmasın diye bu arada eşimi götüremiyorum abimin korkusundan küfür müfür eder diye ) evde ekmek parası yok ben alıyorum ekmeği abim telefonunu değiştirmekistiyormuş bu telefon bir kaç aylık borcu duruyor babam üç gün direnebildi ancak adam asla anlamıyor bide tehtit ediyor içerim filan ben diyo boşuna mı neşelendim sen telofon alıcan diye neşeliyim bu kadar filan babam köle olmuş..dokunmatik telefon geldi ben ne yaptım biliyormusunuz? aman ne güzelmiş güle güle kullan rengi çok güzelmiş dedim ..ne me lazım kıskanç derler gene..

abim çalışmıyor hiç çalışmadı ben bildim bileli eve karton karton sigara gelir odasının kapısına bırakılır beyfendi pöfür pöfür içerdi bizde bişey istersek babam yok param yok derdi abimi eleştirsek öldürüyüm mü derdi.. karısının ihtyaclarını da babam karşılıyor..benim sinir olduğum şu ben bekarken mahrum ettiniz çoğu şeyden şimdi de evlendim yine mi mahrum edeceksiniz abimin lüxsüne bütün sülala yetmez...aslında size şunu sormak istiyorum ben küçükken (hakkım olsun) annem abimden kızkardeşimden beni sorumlu tuttu annem kızkardeşimi elime verirdi dadı gibi bakardım istesem de istemesem de..şimdi her ne kadar bilsem de pisikolojik olarak kendimi yine onlardan mesul hissediyorum babam annem beynimi işlemişler vermeyince vicdanım sızlıyor..abime güvenip 5 lira verilmez anında harcar kızkardeşim de öyle bana al su parayı ekmek al al su parayı felan al böyle görev yüklediler ve kahrolmayası annem hep beni acındırarak işini yürütmüş bunun şimdi farkına varıyorum

allah kolaylık versn bacım ya dicek bşi yok

senin ilişki durumun ayıptır sorması

bnmde 2 yıl 6 aylık bi ilişkm var bacım allaha şükür biraz aramız bozuk gbi şu aralar ama düzelcez inşallah
kç yaşındasn

peki bu adama git çalış diyen yok mu?
madde faln kullanmıyor değil mi?
bunlar hep evin tek oglu olmasından kaynaklı bence zamanında şımartılmış hep sonrada tepenize çıkmış

bnmde 2 yıl 6 aylık bi ilişkm var bacım allaha şükür biraz aramız bozuk gbi şu aralar ama düzelcez inşallah
kç yaşındasn
[/QUOTE]

Allah tamamına erdirsin düzelir inşallah
ben 23 yaşımdayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…